Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• פיתרון
פורסם

גוז'ונים לא מחליפים כל כמה שנים אלא רק כשנשברים או נתקעים, החלודה הזו זה שטויות.

לגבי הרפידה לא ממש רואים טוב בזווית הזו אבל ממה שאפשר לראות יש עוד עובי, היא לא במצב שצריך החלפה.

• אהבתי 3

פורסם

ההמלצה שלי בכל פעם שיוצאים מהמוסך או מפנצ'ריה, לעצור במקום שקט ללא תנועה, לשחרר את כל הברגים חצי סיבוב (בלי להרים את האוטו) ואז לחזק עם מפתח מומנט למומנט שהיצרן הגדיר, זה בדרך כלל 100-130Nm ואם אין מפתח מומנט אז לחזק עם המפתח המקורי של האוטו בכוח יד סביר. 

אחרי שעושים את זה אף פעם אין בעיות לפתות את הברגים בפעם הבאה. 

אבל אם קשה לפתות - משתמשים בידית כוח ארוכה, מכפלת מומנט פותחת כל בורג. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 שעות, גולדן191 כתב:

אם ממש קשה לי להוציא גוז'ון גם כשאני עומד עם המפתח שמגיע עם האוטו

כפי שבוקי כתב, הבעיה היא במוסכים ופנצ'ריות שסוגרים את הברגים במומונט גבוהה פי כמה וכמה מהנדרש ובשילוב לכלוך שמצתבר עם הזמן לפחות את ברגי הגלגלים הופך לעניין של המון מאמץ. לא מזמן עצרתי לעזור לזוג שנתקע עם פנצ'ר, בחיי שאני לא בחור חלש ובטח של קל משקל אבל מה שלא ניסינו לא הצלחנו לפתוח את ברגי הגלגלים עם הערכה המצויה, השתמשתי בערכה לתיקון שלי, הצמיג התנפח ושלחתי אותם לפנצ'ריה הקרובה. 

ידית כוח "1/2 של 45 ס"מ ומעלה עם בוקסה ארוכה לגלגלים תאפשר פתיחה של כל בורג גלגל בקלות. בקיצור הבעיה היא לא בבורג שלך אלא במי שסגר אותו. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 23 דקות, madmaxx כתב:

כפי שבוקי כתב, הבעיה היא במוסכים ופנצ'ריות שסוגרים את הברגים במומונט גבוהה פי כמה וכמה מהנדרש ובשילוב לכלוך שמצתבר עם הזמן לפחות את ברגי הגלגלים הופך לעניין של המון מאמץ. לא מזמן עצרתי לעזור לזוג שנתקע עם פנצ'ר, בחיי שאני לא בחור חלש ובטח של קל משקל אבל מה שלא ניסינו לא הצלחנו לפתוח את ברגי הגלגלים עם הערכה המצויה, השתמשתי בערכה לתיקון שלי, הצמיג התנפח ושלחתי אותם לפנצ'ריה הקרובה. 

ידית כוח "1/2 של 45 ס"מ ומעלה עם בוקסה ארוכה לגלגלים תאפשר פתיחה של כל בורג גלגל בקלות. בקיצור הבעיה היא לא בבורג שלך אלא במי שסגר אותו. 

למדתי משהו חדש היום בזכותכם.

אגב, גם אימפקט עם מתאם רבע לחצי ואז בוקסה של 17 מ"מ לא פתח את הבורג. הייתי צריך לעמוד על המפתח שמגיע עם הרכב כמה פעמים.

מה זה הדבר הזה.. איזה טירוף

לפני 4 שעות, Buki כתב:

ההמלצה שלי בכל פעם שיוצאים מהמוסך או מפנצ'ריה, לעצור במקום שקט ללא תנועה, לשחרר את כל הברגים חצי סיבוב (בלי להרים את האוטו) ואז לחזק עם מפתח מומנט למומנט שהיצרן הגדיר, זה בדרך כלל 100-130Nm ואם אין מפתח מומנט אז לחזק עם המפתח המקורי של האוטו בכוח יד סביר. 

רק שמפתח כזה עולה 30$ בעליאקספרס, עוד הוצאה, נחכה לזמן טוב :)

פורסם

כמתנדב ידידים,

מחזיק מברגה ראש 1/2 220Nm ויש המון פעמין שהמברגה לא מצליחה לפתוח,

יש פנצריות שסוגרות עם מפתח אויר של 1000Nm,

תכלס ידית כוח 60 ס"מ עושה את העבודה בכל מצב! 

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 3 דקות, WE988244 כתב:

כמתנדב ידידים,

מחזיק מברגה ראש 1/2 220Nm ויש המון פעמין שהמברגה לא מצליחה לפתוח,

יש פנצריות שסוגרות עם מפתח אויר של 1000Nm,

תכלס ידית כוח 60 ס"מ עושה את העבודה בכל מצב! 

זה יעשה תעבודה? תודה

https://www.ace.co.il/8306800

פורסם (נערך)

לי יש מפתח רטיטה 1800nm מעלי אקספרס גנרי למקיטה הינע חצי עולה סביב ה130 שח פותח כל בורג שקיים תמיד טוב להחזיק כזה באוטו זה מקצר את החלפת פנצ'ר לשתי דקות (כי אני גם מעלה איתו את הג'ק..)

https://newtools.co.il/onevan-1800n-m-torque-brushles-2/ משהו כזה פלוס מינוס נראה לי של החברה הזאת

עריכה אחרונה על ידי גרנד פריקס
פורסם
לפני 11 שעות, גרנד פריקס כתב:

לי יש מפתח רטיטה 1800nm מעלי אקספרס גנרי למקיטה הינע חצי עולה סביב ה130 שח פותח כל בורג שקיים תמיד טוב להחזיק כזה באוטו זה מקצר את החלפת פנצ'ר לשתי דקות (כי אני גם מעלה איתו את הג'ק..)

https://newtools.co.il/onevan-1800n-m-torque-brushles-2/ משהו כזה פלוס מינוס נראה לי של החברה הזאת

כל כמה זמן הסוללה נגמרת בבגאז' אחי? אני גם אקנה , וגם סוללה אבל בנפרד

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...