Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!
אשתי ואני רוצים להחליף רכב שני (איוניק 2017) ברכב פנאי.
יש לנו בבית גם Citroen C5 Aircross שסה"כ אנחנו מרוצים ממנו.

אנחנו מעוניינים ברכב גבוה יותר מהאיוניק (מרווח גחון 14), ומתלבטים בין חשמלי לבנזין/היברידי (למרות שאני מאוד מרוצה מהדיזל בC5), ומרווח למשפחה בת 5 נפשות (עם תא מטען בגודל בינוני ומעלה)
הרכב לא יעשה קילומטראז' גבוה, אני עובד מהבית 2-3 בשבוע (ולרוב נוסע עם רכבת), ואישתי במרחק של כ-15 ק"מ מהבית. לדוגמא, האיוניק עם 95000 ק"מ.
מתלבטים מאוד בין חשמלי (יתרונות במחיר ביחס לאבזור, פחות חלקים נעים שנוטים להתקלקל וכו', וגרים בבית פרטי כך שאפשר להטעין בבית), מצד שני לפחות ממה שיצא לי לראות, החשמליות מתרסקות בשוק היד השניה, כך כשארצה למכור אותה עוד 6-7 שנים, כנראה שהמחיר שארוויח יהיה נמוך מאוד.
דבר נוסף, שמתי לב שזה טרנדי לאחרונה לא לספק גלגל רזרבי עם הרכב, ואני לא מרגיש נוח מאוד לרכוש רכב עם ערכת ניפוח בלבד.

התקציב שברשותנו הוא עד 200 אש"ח (כולל הטרייד אין), אשמח לדעת איזה רכבים יהיו מומלצים ביחס לנתונים
אשמח להמלצות מאנשים שמבינים קצת יותר ממני (ומצ'אט GPT...)
תודה!

פורסם (נערך)

יונדאי טוסון היברידי.

נקודה. 

רכב מצויין מכל הבחינות, מרווח מאד, תא מטען גדול מאד, חסכוני, ביצועים טובים, הנדסת אנוש מצויינת, אבזור טוב, איכות חומרים טובה, הנעה לכל הגלגלים ומרווח גחון טוב מאפשרים אפילו נסיעת שבילים.

מחיר החל מ-200 אלף ₪.

אם צריך תמתח את התקציב, לא תקבל חבילה טובה יותר ממנו לדעתי.

גלגל רזרבי אין בו אבל יש מקום לגלגל כזה בריצפת תא המטען ולדעתי ניתן יהיה לקנות ערכת גלגל רזרבי ולשים.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...