Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממשק בתשלום לזיהוי רכבים

פוסטים מומלצים

פורסם

אל דאגה, לא מדובר במשהו פלילי...

מדובר ברכבים שמתפלחים לחניון שלנו (3 בניינים) ואני מבקש לדעת האם הבעלים רשום כדייר באחד הבניינים ופשוט לא טרח להעביר פרטים לועד, או במישהו שהתפלח לחניון וחונה אצלנו באופן שיטתי.

פורסם

אם יש דבר כזה הוא לא חוקי.

יש לא מעט פרטים על הרכב שניתן לקבל על סמך מספר רכב. אבל פרטי הבעלים הוא לא אחד מהם, וטוב שכך.

• אהבתי 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 18 שעות, usafun כתב:

אל דאגה, לא מדובר במשהו פלילי...

מדובר ברכבים שמתפלחים לחניון שלנו (3 בניינים) ואני מבקש לדעת האם הבעלים רשום כדייר באחד הבניינים ופשוט לא טרח להעביר פרטים לועד, או במישהו שהתפלח לחניון וחונה אצלנו באופן שיטתי.

אם זה חניה פרטית רשומה בתאבו, אפשר להתקשר למשטרה ולאמור שיש רכב שחונה בחניה פרטית. לפי מספר רכב המשטרה מאתרת את הטלפון של הבעלים (אם הוא מעודכן באיזה מקום וזה לא תמיד המצב). מתקשרים אליו ומבקשים לרדת להזיז את הרכב. אז תוכל להיפגש עם הבן אדם ולבדוק אם הוא דייר בבניין.

השתמשתי בזה כמה פעמים כשתפסו לי את החניה הפרטית וזה תמיד עבד.

• רעיון טוב! 1

פורסם

לי היו שני אירועים כאלה - פעם אחת הרכב פונה מהר מאוד, בפעם השניה היה מדובר ברכב ליסינג (עם סימנים של חברה גדולה מאוד), חברת הליסינג סירבה למסור למוקד העירוני טלפון של הנהג, הפיקוח העירוני כיבד אותו בקנס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקשרו אלי פעם באמצע הלילה ואמרו שהרכב שלי נגנב ונתפס, בבדיקה התברר שזה היה רכב חברה, ממקום עבדה שעזבתי כמה שנים קודם לכן.

עדיין איכשהו היה מעודכן במשטרה מספר הנייד שלי מקושר למספר הרכב הזה. 

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

לי היו שני אירועים כאלה - פעם אחת הרכב פונה מהר מאוד, בפעם השניה היה מדובר ברכב ליסינג (עם סימנים של חברה גדולה מאוד), חברת הליסינג סירבה למסור למוקד העירוני טלפון של הנהג, הפיקוח העירוני כיבד אותו בקנס.

הפיקוח העירוני נתן קנס בחניה פרטית?

על איזה סעיף? 

פורסם

עמד על הכביש וחסם לי את הכניסה לחניה, לא יכולתי לצאת.

לא טרחתי לקרוא את הדו״ח, אני מניח שתמרור 820 (מעטפה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

של רכבים שונים או רכבים קבועים?

אין קבוצת וואטסאפ של הבניינים כדי לברר את זה?

ונגיד שהבנת שהתפלח רכב. מה תעשה?

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...