Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעות במכסה תא מטען במכוניות חדשות

Buki

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

לפני 19 שעות, Derish כתב:

שהבעלים לא טורחים לקרוא את ספר הרכב ולכוון אותה

כיוון של הדלת זה די חסר תועלת אם אתה לא פותח אותה כל הזמן באותו מקום. אז בחניה הפרטית שלך היא לא תיתקע בכלום אבל במקומות אחרים? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי פגוש קדמי - הוא מתוכנן להגנה על הולכי רגל, כנראה שהקו החלק תורם לכך.

פגוש אחורי בולט צריך להיות טוב בתאונות חזית אחור.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסקייוול הזה כמעט בוודאות נפגע מפתיחת תא מטען.

Skywell.jpg.155907e07630d3b547403e1043dcf40c.jpg

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצחיק, התחלתי לשים לב לרכבים עם הפגיעות המדוברות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, SlowRide כתב:

כיוון של הדלת זה די חסר תועלת אם אתה לא פותח אותה כל הזמן באותו מקום. אז בחניה הפרטית שלך היא לא תיתקע בכלום אבל במקומות אחרים? 

כשמכוונים אותה לגובה של אדם ממוצע (165-175 ס"מ) זה מצמצם משמעותית את כמות הפגיעות לעומת מצב שבו הדלת נפתחת אל השמיים.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני שמתי לתופעה לאחרונה, ותהיתי איך מקבלים מעיכות כאלו ואיך זה נהיה ככ נפוץ. נתת אחלה הנחה בקשר לפתיחת דלת תא מטען. אשאל את אחד השכנים פה שתיקן שבוע שעבר את דלת תא המטען של החשמלינית שלו (אין לי מושג איזו חברה אני כבר לא עוקב) עם ערכת pdr, ממה חטף מעיכות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 24.4.2025 בשעה 15:03, המגיב כתב:

כבר הרבה זמן שרציתי לכתוב את זה.

תבדקו את זה ----

כל רכבי bad אטו 3 עם דפיקה בתא המטען למטה.

אני חוזר:  כל רכבי bad אטו 3 עם דפיקה בתא המטען למטה.

זה פשוט נראה כאילו בסין ניסו לחקות דגם מסוים של רכב, ובדגם הזה היה עם דפיקה בתא המטען למטה אז הם עשו את כל הרכבים ככה....

אין לי הסבר אחר, פשוט הזוי.

אז עקבתי היום עוד,

באבת BYD ATO3 כל רכב שני עם דפיקה, זה הזיה,

זה נראה כאילו זה באמת פח זבל, או אני לא יודע מה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, חלק מהפגיעות האלה נובעות ממתקני אופניים ששמים על הדלת האחורית ואז או שהמתקן עצמו גורם לפגיעה, או שהוא נפגע ברוורס כזה או אחר ויוצר את הפגיעה. 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, discoTD5 כתב:

הוא נפגע ברוורס כזה או אחר ויוצר את הפגיעה. 

הכי נפוץ, ובעיקר אלו שראיתי אלה העצלנים שנוסעים שבוע עם מתקן מחובר ללא האופניים. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה בוקי, לפני הפוסט לא חשבתי על זה בכלל, ועכשיו I can’t unsee it בכל נסיעה שיש לי. 

אז מי שיש לו תא מטען שנפתח חשמלית, ומזהה שיש מעליו תקרה נמוכה, איך אמור לפתוח את הבגאז עד מידה מסוימת? ללחוץ ארוך על השלט, עד שהבגאז נפתח, ולהמשיך ללחוץ כדי שיפתח רק עד גובה מסוים?

האם לכל רכב עם פתיחה חשמלית יש פיצר כזה?

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שאני מכיר, לחיצה נוספת על כפתור הפתיחה פשוט עוצרת.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
בתאריך 25.4.2025 בשעה 11:35, Derish כתב:

כשמכוונים אותה לגובה של אדם ממוצע (165-175 ס"מ) זה מצמצם משמעותית את כמות הפגיעות לעומת מצב שבו הדלת נפתחת אל השמיים.

אתה רוצה שזה יהיה קצת מעל גובה הראש כדי שלא תקבל מכה בראש. לדלת יש קימור שנמצא גבוה מהנקודה הזאת ושם היא חוטפת את המכות.

אם היה להם אכפת מהלקוחות או מהנראות של המוצרים שלהם, היו חושבים על פתרון שמשתלב בעיצוב. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, iEminem כתב:

אז מי שיש לו תא מטען שנפתח חשמלית, ומזהה שיש מעליו תקרה נמוכה, איך אמור לפתוח את הבגאז עד מידה מסוימת? ללחוץ ארוך על השלט, עד שהבגאז נפתח, ולהמשיך ללחוץ כדי שיפתח רק עד גובה מסוים?

האם לכל רכב עם פתיחה חשמלית יש פיצר כזה?

RTFM. כל רכב והשיטה שלו, ברובם השלט לא רלוונטי בכלל והתכנות או העצירה הרגעית מתבצעים מהכפתורים שעל הדלת עצמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש פגיעה בדלת תא מטען (דווקא לא חשמלית) מכידון של רוכב אופניים.

חניתי בתל אביב במקום מסודר (רחוב ירמיהו) וכשחזרתי לרכב הייתה פגיעה רצינית מאחורה.

סרטון של חנות סמוכה גילה שמדובר ברוכב אופניים שהיה עסוק בפלאפון.

התנגש וברח ועכשיו לך תחפש אותו.

כשיהיה לי קצת יותר זמן אני אעלה בשרשור תחזוקה שלי את הפגיעה.

כרגע עוד לא תיקנתי, לא מתחשק לי להפעיל את הביטוח בשביל כזה דבר ולתקן את זה לבד יהיה כנראה סיפור יקר.

אז...  בינתיים אני מצרף את השנקל שלי לסטטיסטיקה.

מחשבה נוספת בעניין, בגלל בטיחות/רצון לחסוך כסף/משהו אחר, המעטפת של הרכב חלשה יותר ופגיעה יותר מבמכוניות ישנות.

זה מוביל לכך שפגיעות שבמכוניות ישנות יותר היו מסתכמות בשריטה או שפשוף גורמות לנזק גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי Olórin the grey
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...