Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שאלה, מה לעמוס ולגולף?

...

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

מעל 20 שנה מחזיק גולפים, עם הפסקה פה ושם. במקביל לBMW או שניים כמובן.

זה הרכב החמישי שאני מחליף בו מידת צמיג, אבל אף פעם לא הרגשתי הבדל כל כך משמעותי.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 21.4.2025 בשעה 17:10, amosbmw כתב:

מבחינתי נוחות הנסיעה השתפרה, לפני כן הרכב היה רך מידי וכבר תיכננתי להקשיח את הבולמים

זה לא משהו שניתן היה לתקן עם לחץ אוויר גבוה יותר? (האם הל"א בצמיגי ה-17 זהה ל-16? אינטואיטיבית נראה לי שלא). אולי המשקל הגדול יותר מרסן את הבולם. 

כשירדתי מצמיגי 16 ל-15 בטרופר כדי להתקין צמיגי 31 אינץ (שדרוג רציני כי מאפשר צמיג רחב יותר לצרכי אחיזה והוא גם מספק קוטר גדול יותר מה-245 המקורי, ויש הרבה יותר צמיגים טובים) לחץ האוויר המומלץ דווקא... עלה ב- 2/4 PSI

• מעניין 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

ניסיתי את שני הלחצים האפשריים בספר הרכב, 32 ו 36. לא עזר.

גם לי הייתה מחשבה לX3- שהיא עם ג'אנטים 18 וצמיגי כביש - לקנות סט נוסף של ג'אנטים 17 שמגיע עם המנועים הקטנים, כי יש במידה הזאת צמיגי חצי שטח.

אבל אין צמיגים כאלה עם קוד העומס הנדרש, והגלגלים האלה כל כך כבדים שלהחליף במיוחד לפני טיול שטח זה יותר מידי מאמץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 1 דקה, amosbmw כתב:

להחליף במיוחד לפני טיול שטח זה יותר מידי מאמץ.

אני יודע. לכל אחד בשלב מסוים עוברת המחשבה להחזיק 2 סטים, כביש ושטח, אבל זה לא מעשי. 

מפתיע שהבעיה היתה עם קוד עומס. היו לי AT של טויו עם קוד עומס 109, יש גם גאולנדר ויוקוהמה 109 (אכן בפועל הרבה פעמים קשה להשיג). ה-X3 לזכרוני מגיעים מהמפעל עם 102. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

100W.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...