Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים עברתי תאונה קלה מאוד עם נהגת מבוגרת שלדעתה הייתה באשמתי ולדעתי באשמתה/אשם משותף אבל לא זו השאלה.

בעלה התקשר אליי והסביר שהוא תושב התנחלות ומעוניין לתקן ב400-500 ש"ח.

לא נראה שלי שאני באמת אשם בתאונה אבל בגלל שמדובר בסכום כל כך קטן אני חושב אולי לשלם  כי "טוב שם טוב משמן טוב"

ואני רוצה לצאת הכי בסדר איתם וקודם כל עם עצמי.

האם זה יצור בעיה משפטית/ביטוחית אם הוא יפעיל בכל זאת את הביטוח/יחליט לתקן בסכום גדול יותר וינסה לתבוע אותי?

אם מספיק שאכתוב בווטסאפ שאני לא לוקח אחריות ובזה הוא  מסיים כל תביעה מולי והוא יאשר?  האם זה יספיק כדי להסיר ממני כל אחריות משפטית אם ישנה את דעתו?

תודה מראש לעונים

פורסם

תחתים אותו על מסמך שהו הוא מאשר קבלת הסכום ומוותר על כל תביעה נוספת בגין אירוע זה. שמור את המסמך לתקופה בה הוא יוכל לתבוע אותך (נדמה לי 7 שנים).

את ההעברה בצע באמצעי שמשאיר עקבות (העברה בנקאית, צ׳ק, ביט וכו׳) ושמור את התיעוד בצמוד למסמך הקודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשוב גם להוסיף במסמך ההחתמה שאתה מכחיש את אשמתך לאירוע ומשלם רק לפנים משורת הדין,

אחרת אם יתברר פתאום שיש נזק רציני יותר הוא יוכל להוכיח את אשמתך מכך שהסכמת לשלם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...