Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני רכשתי לי אחת כזו ידנית לפני כמה חודשים כרכב שלישי בעיקר לסופ"ש. אני כל כך מאוהב ברכב הזה...

אל תתיאש

אאלט ראיתי אחת כזו לא מזמן למכירה, לא יודע אם זו אותה הכלה?

אגב, החלפת גג זה סיפור מהתחת ויקר ברמות.   אל תיכנס לזה.

הינה המודעה והינה הבונבניירה שלי

https://www.facebook.com/share/18rroirR1z/?mibextid=wwXIfr

4B087A65-9A03-41EB-A2EE-964AAF173098.jpeg

לפני 8 שעות, Supertigre כתב:

אגב, מה רע באבארט 500 קבריולט? אולי לא תמצא בתכלת אבל נראית מעולה, לרוב אלו בעלים חובבי נהיגה שיודעים מה שהם מחזיקים ומטפלים בהתאם ויש המון ידניות. 

האברט הרבה פחות נוחה כדיילי, יותר יקרה לאחזקה כולל ביטוח ורובן עברו חיים קשים.

היתרון במנוע הצנום הוא פשטות, אמינות, עלות לאחזקה. גם לי מדגדג אבארט אבל אז האחזקה תעלה כפול

לפני 44 דקות, itaysamurai כתב:

זה לא נכון. היא אולי יקרה יותר מהדגם הרגיל אבל לא יקרה בפני עצמה. בסוף מדובר במכלולים שיש בעוד רכבים והאמינות בסה"כ טובה.

טיימינג באלף ש''ח הרגיש לי כמו בדיחה אחרי 4000 פלוס באלפות שהיו לי.

איפה עשית טיימינג ב 1000 שקל?

• אהבתי 6
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן אותה אחת, לא 00, לא 74,000, לא מטופלת  כנראה (ללא תיעוד זה בטוח) ולא נעליים 😶‍🌫️

השילוב עם גג אדום ורכב לבן נראה מושלם!

ההחלפה יקרה כי החלק יקר בארץ? ואם להזמין/להביא מחו״ל? 

🤔

• אחראי פורום
פורסם
לפני 10 דקות, סולל הדרך כתב:

איפה עשית טיימינג ב 1000 שקל?

מיכאל אלפא בת"א. מחיר של לפני כמה שנים.

במקביל היתה לי פיאט בראבו עם אותו מנוע וכפול קמ"ז, אותן עלויות ממוצעות מאוד. ואפס תקלות בשתיהן.

ברקסים, בולמים, פנלים חיצוניים למינהם, בטח יהיו יקרים יחסית באבארט. אבל השאר? אין סיבה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

החלק יקר גם בחו"ל והפרוק  והרכבה שלו מסובכים ודורשים נסיון. 

במודעה היא נראית ממש אחלה.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבדיקה עצמה מיותרת, אבל בעצם הסירוב של המוכר חשפת סופית את הדגל האדום האחרון.

טוב שהצלחת להתגבר על ההתלהבות של עצמך ולא קנית.

גם אם הרכב עצמו בסוף לא היה מאכזב אותך, אי אפשר לקנות כשהכל שקרים.

• אהבתי 5

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 10 שעות, ExtraD כתב:

ואני רק בתקווה שתצא עוד אחת כזאת למכירה בזמן הקרוב..

מאז שקניתי את שלי אני נכנס מדי פעם לראות אם יש מודעות מעניינות לפיאט 500 ידנית, היו כמה קבריאולטים שנראו טוב, לאו דווקא יד ראשונה. 

זה סה"כ רכב נפוץ יחסית. 

• מעניין 1

• אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

החלק יקר גם בחו"ל והפרוק  והרכבה שלו מסובכים ודורשים נסיון.

חושב שאתה טועה, אמנם עבר זמן אבל זוכר בבירור את הפליאה שלי על עלות העבודה והחלקים.

גם אם החלק התייקר, העבודה היא אותה עבודה.

למיטב זכרוני גם בבראבו עשיתי את זה במוסך אחר (יבואן בצפון) בעלות של 1200-1300 ש''ח.

סה״כ ה-tjet הוא מנוע פשוט ואמין כל עוד עשו טיפולים איכותיים כל 10,000 ק"מ.

המולטיאייר (שאני לא חושב שבכלל שווק כאן באבארט) עשה את הבעיות שלו אבל גם הן לא קשורות לטיימינג.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

טיפ להבא, תבקש דוח סליקה ואז תחסוך לעצמך את הנסיעה. 

תיכנס למשומשת. גם שם לפעמים אפשר לעלות על רכבים שבורים במיוחד. 

רכב של אמא/סבתא/אח - 99 אחוז מהמקרים סוחר. 

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 28 דקות, itaysamurai כתב:

חושב שאתה טועה, אמנם עבר זמן אבל זוכר בבירור את הפליאה שלי על עלות העבודה והחלקים.

גם אם החלק התייקר, העבודה היא אותה עבודה.

למיטב זכרוני גם בבראבו עשיתי את זה במוסך אחר (יבואן בצפון) בעלות של 1200-1300 ש''ח.

סה״כ ה-tjet הוא מנוע פשוט ואמין כל עוד עשו טיפולים איכותיים כל 10,000 ק"מ.

המולטיאייר (שאני לא חושב שבכלל שווק כאן באבארט) עשה את הבעיות שלו אבל גם הן לא קשורות לטיימינג.

אני מדבר על מנגנון הגג

על טיימינג, נוזל ומשאבת מים ביקשו 1850 ש"ח בסדנת ג'י טי איי שמתמחה באברטים וליד הבית שלי. נשמע מעט יקר...בכל מקרה יש לי עוד שנה וקצת בנחת

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, motior כתב:

מעניין שבאתר משומשת אין פרטי בעלות. באתרים אחרים מצאתי שהיא בבעלות סוחר אבל לא יד.
לדוגמא -

https://www.find-car.co.il/car/private/77-665-80

גם ביד 2 כתוב שזה סוכנות

וזה מסביר למה הוא רצה בדיקה במכון הקרוב.....

עריכה אחרונה על ידי itamar_by
פורסם

דעה שכנראה לא תהיה פופולארית וגם לי היא לא נוחה במיוחד, אבל אם אתה ממש רוצה רק את הצבע תכלת, בארבע שנים לא עלתה מודעה כזו וזה רכב בשביל הפאן נטו - תחשוב על לקנות בצבע אחר עם נתונים טובים ולעשות לה צבע.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, Supertigre כתב:

עם כמה שרצית, עשית בשכל. התעלמת מכל הדגלים וסיכוי סביר שהמזל שיחק לך בסוף. דרך אגב, מה רע באבארט 500 קבריולט? אולי לא תמצא בתכלת אבל נראית מעולה, לרוב אלו בעלים חובבי נהיגה שיודעים מה שהם מחזיקים ומטפלים בהתאם ויש המון ידניות. 

מציע לך לשקול ברצינות לשדרג את החלום שלך לאבארט - במיוחד אם מדובר ברכב נוסף ל FUN.

ההנאה מהנהיגה, השובבות של האוטו, הקהילה והכי חשוב - רעש המנוע לגמרי שווים את ההבדל.

אני החזקתי אחת במשך 4-5 שנים, מכרתי עם 150,000 ק"מ - רוב הבעיות היו בעיות של איכות פנים ופלסטיקה שזה משותף גם ל 500 הרגילה.

מנוע ה TJET סה"כ מאוד אמין והוא לא מיוחד לאבארט - קיים גם במיטו 155 ובג'ולייטה 120.

לגבי זאתי ספציפית שראית - בעיני היא ממש מכוערת ברמת האבזור הנמוכה, במיוחד בהשוואה לזאתי של @סולל הדרך

אני שמח בשבילך זה לא הסתדר.

• אהבתי 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני כשעה, topop כתב:

דעה שכנראה לא תהיה פופולארית וגם לי היא לא נוחה במיוחד, אבל אם אתה ממש רוצה רק את הצבע תכלת, בארבע שנים לא עלתה מודעה כזו וזה רכב בשביל הפאן נטו - תחשוב על לקנות בצבע אחר עם נתונים טובים ולעשות לה צבע.

לפני שקניתי את שלי התקשקשתי עם אחת בצבע תכלת... היה לי דגל אדום ראשון שהרכב ביד הנוכחית היה רק חודש והדגל השני שראיתי שעשו תספורת באתר שעוקב אחרי הדיווחים (לא זוכר את שמו). כמובן שהרכב מיד נפסל.

זו לא הכלה שאתה מדבר עליה כי זאת שאני מדבר היתה 2015 צורה ישנה.

בדיעבד אני שמח שמצאתי צורה חדשה כי יש הבדל משמעותי בנוחות הנסיעה

IMG_0851.png

IMG_0852.png

לפני כשעה, `Infinity כתב:

לגבי זאתי ספציפית שראית - בעיני היא ממש מכוערת ברמת האבזור הנמוכה, במיוחד בהשוואה לזאתי של @סולל הדרך

אני שמח בשבילך זה לא הסתדר.

גם שלי ברמת הגימור הנמוכה... הידניות הגיעו רק ברמת הגימור הזאת. מבאס אבל זה מה יש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...