Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמות האלה ניידות אפשר בקלות ובמהירות להזיז אותן ממקום למקום. אם שמעת התראה על קרח על הכביש וזה לא שם כנראה שמישהו הזיז אותה ולאו דווקא שמישהו סתם דיווח.

יצא לי כמה פעמים לראות בכביש 2 לכיוון צפון אחרי קיסריה 3 מצלמות אחת אחרי השנייה עם מרחק של כמה מאות מטרים בלבד ביניהן כמובן כולן עם דיווח בוויז.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 18 שעות, sperial כתב:

תראה, בשביל להגיש כתב אישום נדרש אדם בשר ודם. 

איפה כתוב שהוא חייב להיות בשר ודם?... אנחנו בעידן ה AI, תתקדם...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כבר קישרתי את עורך הדין האוטומטי של מאיר אריאל, כשהייתי צעיר ויפה. עכשיו אני כבר לא צעיר ומדדה לקידמה בצעדיהברווז.

אני כבר רואה בעיני רוחי את שומרי הדרך: "סירי (או ביקסבי, תלוח מי השותפה שלך) בבקשה תגישי כתב אישום נגד הרנו האדומה שהרגיזה אותי"

• מצחיק 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אני כבר רואה בעיני רוחי את שומרי הדרך: "סירי (או ביקסבי, תלוח מי השותפה שלך) בבקשה תגישי כתב אישום נגד הרנו האדומה שהרגיזה אותי"

בינינו, הלוואי.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 23.1.2025 בשעה 01:59, cohen motor 377 כתב:

לדעתי מי שלא שם לב לשוטר על גשר, הוא לא ערני בכביש.

למה נהג צריך לבחון פרטים בגובה של גשר? כי אולי יותקף ע״י כטב״ם?

יש מספיק סכנות בשני מימדים, אין שום צורך להטריח את המוח בלעקוב אחר מימד שלישי שאינו רלוונטי.

• אהבתי 2
פורסם

מה שכתבת זה נכון מאד ואתה אכן צודק.

אולי לא התנסחתי נכון.

פשוט כשאני נוסע אני לא מסתכל על הכביש בטבעיות, אלא אני מתבונן.

נהיגה ברכב זו פעולה שצריכים להיות ערניים מעל למצופה "כמעט" כמו ערנות של מתאגרף בזירה.

זו דעתי כמובן.

פורסם

אני נוהג הרבה, ראיתי תאונות שקרו מול העיניים שלי כי הראש של הנהג היה מוטה מטה ומרוכז בטלפון.

וגם אבא של חבר משפחה נהרג בגלל נהג שהיה עסוק בטלפון.

קרח על הכביש או לא קרח על הכביש.

אל תתעסקו עם הטלפון בזמן נהיגה.

• אהבתי 2

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
לפני 21 דקות, Be roo כתב:

גשר שנמצא בגובה 5 מטרים אינו "הכביש" וגם מתאגרף בזירה לא מחפש התקפה מהתיקרה.

כשאתה מתחתיו אז הגובה שלו הוא חמישה מטרים. אבל כשאתה בכביש והוא באופק שלך ללא כל ספק אתה אמור לראות מה יש עליו.

אחרת, מה הועילו חכמים בתקנתם ששילוט בכביש גם יהיה בכזה גובה?!

פורסם

השילוט מחוייב בתקן של גודל כדי שיהיה קריא במרחק הנדרש ובזמן הנקבע על ידי המהירות המותרת. לכן גודל השלטים והפונטים.

השוטר בדיוק להפך - מסווה עצמו כמו צלף של חיזבאללה. לך תחפש אותו כשאתה נוהג ב-130 קמ״ש (בכוונה אני מציין מהירות לא חוקית. מי שנוהג כחוק לא מחפש שוטרים), וצריך להרים עיניים מהכביש, ועם כמות הגשרים זה יהיה אחוז ניכר מהזמן. בלי קשר לטלפונים  מדובר בסיכון מיותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רואה שניהיה פה אי הבנה וסתם דיון חסר משמעות. אני הסברתי את הלוגיקה הפשוטה שלי.

ואתה צודק לחלוטין! מי שלא נוסע מהר לא צריך לחפש שוטרים. ואם כך, אז הוא גם לא צריך לדאוג מ"קרח על הכביש".

פורסם

לא דיון חסר טעם. לטעמי אין מספיק מארבים כאלה, לתפוס נהגים שעסוקים בטלפון, שסוטים מנתיבן, שלא מקפידים על הימין, וגם שמפריזים במהירות זה מבורך.

תדווח כך או תאזין לדיווחים כאלה במדינה מתוקנת - נניח גרמניה - ותמצא עצמך משלם קנס של 3,000 אירו ואפילו מרצה עונש מאסר, כי זו הכשלת שוטר במילוי תפקידו.

פורסם
לפני 27 דקות, cohen motor 377 כתב:

מי שלא נוסע מהר לא צריך לחפש שוטרים.

לכן אני תמיד טוען שיותר בטיחותי לנסוע מהר...

תכל'ס אני מעדיף את האלה שנוסעים מהר ואפ'י ב160 קמ"ש מאשר אלה שנוסעים על 90 קמ"ש בימין עם הטלפון ביד

העניין שמהירות נתפס כנהג רע, לעומת טלפון שזה בטח בנאדם שעסק בלהציל חיים...

דווקא לאחרונה המשטרה שמה דגש על טלפונים יותר ממהירות, אולי שבגלל הפקקים בישראל המהירות המותרת היא שאיפה ותו לא...

פורסם

מהירות יתר זה רע.

טלפון ביד או מול העיניים זה רע.

שניהם מצדיקים אכיפה.

@shlomiko ׳צוערת - מי שנוסע 160 בכביש ישראלי מראה חוסר הבנה לתנאי הכביש, אני רוצה שיורחק.

פורסם (נערך)

העולם הוא לא שחור ולבן, ובין הטוב לרע יש סולם

עדיפות למי שנוסע במהירות מופרזת לא מראה על נסיעה אישית במהירות הזו

מבחינתי אדם שמחובר לכביש אפי' אם הוא נוסע במהירות מופרזת, זה פחות גרוע מלהיות בטלפון ולהיות מנותק לחלוטין מהכביש

התגובה שלך מראה שהקוספציה שאם נצליח להוריד את המהירויות בכבישים, יגמרו התאונות עדיין קיימת

עיקר התאונות מתקימות בגלל הסחות דעת ולא בגלל מהירות שמהווה רק 11% מהגורם לתאונות  https://www.gov.il/he/pages/2024_summary

כל עוד הגדש והחינוך בישראל ימשיך להתבסס של ההבנה שלך שרק מהירות הורגת ואילו טלפון ביד יתקבל בסלחנות המספרים רק ימשיכו לעלות

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...