Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעה על מודעה ביד 2

sk39999

פוסטים מומלצים

הי.

לא יודע אם זה בסדר לבקש פה, אבל יש פה מישהו שמבין בלזהות רמאויות, או סתם רוצה להסביר לי מה קורה עם מודעה מסויימת שנראית לי מאוד מוזרה ביד 2, שישלח לי הודעה בפרטי.
אם לא מקובל לבקש דברים כאלה פה, מצטער מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מוזמן לשים קישור למודעה - דרך אחרת אינה מקובלת כאן.

• מצחיק 1

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אשאל משהו פה.
אני רואה רכב שהוא 40 אלף קילומטר, יד שניה בבעלות סוחר.
כשאני מסתכל במשומשת, הוא נקנה החודש על ידי הסוחר מבעלים פרטיים. היד ראשונה שלפי משומשת הוא פרטי, העביר טסט בינואר 2024, אז הרכב היה עם 30 אלף קילומטר.

אין לי כנראה מה לפחד שהסוחר שינה קילומטרז'  נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקמ עד כה נשמע קמ אמין.

האם זה אומר שאיו מה לפחד?יש מה לפחד ויש צורך לבצע בדיקה סופר קפדנית לרכב (זיוף קמ לא נבדק בשום מכון בדיקות לפי הידוע לי)

באיזה רכב מדובר? יש רכבים שיותר קל לאתר זיוף ויש קשים יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שהיה מוזר זה שנכתב שזה רכב מסוחר, אבל במשומשת הוא היה תחת פרטי.

אבל עכשיו במשומשת זה יד ראשונה - פרטי, יד שניה - סוחר. כנראה שהסוחר קנה אותה ממש עכשיו וזה ממש היום התעדכן.

מדובר בקיה אקסיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, sk39999 כתב:

מה שהיה מוזר זה שנכתב שזה רכב מסוחר, אבל במשומשת הוא היה תחת פרטי.

אבל עכשיו במשומשת זה יד ראשונה - פרטי, יד שניה - סוחר. כנראה שהסוחר קנה אותה ממש עכשיו וזה ממש היום התעדכן.

מדובר בקיה אקסיד.

אם מדובר ברכב חדיש אז לדרוש היסטוריה מלאה, במידה ואין לא הייתי נוסע לבדוק את הרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, sk39999 כתב:

למה הכוונה חדיש?

הXCEED הגיע לארץ ב2020 ,זה אומר שהרכב עד חמש שנים על הכביש.

למרות שלפי הקמ הרכב ככל הנראה בן כמה שנים בודדות ולכן חובה חובה לבקש היסטוריה טיפולים ובשום פנים ואופן לא לרכוש הרכב ללא היסטוריה.

ההיסטוירה תציג לך את הקמ לאורך זמן,את שגרת הטיפולים(טופל בזמן/לא בזמן וכו)ואולי כמה דיווחים על תקלות מהבעלים הראשונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, התקשרתי לסוחר, קיבלתי פרטים בשביל לברר בסליקה. וזה מה שיצא.
image.png.107adf8eb14fbbd2bd09ccb3bea2515b.png

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר. היה פה נזק של 24912 שקל?

לוותר?

עריכה אחרונה על ידי sk39999
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בהכרח. השאלה היא מה היה הנזק למעשה. באיזה תאריך המקרה היה?

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שבוע הלכתי עם חבר לבדוק ספורטאז מיד ראשונה פרטית, בעבר ביטוחי הופיע נזק של כ-20 אלף שח, בפועל המוכר הראה לי תמונה, היה עיקום בדלת ממכת חניה ושפשוף בכנף. הביטוח החליף דלת וצבע את הכנף, כנראה שבתיקון פרטי זה היה נסגר במקסימום 4,000 שח.

בעניין הקניה מסוחר לא הייתי קונה, אין לדעת מה הוא מסתיר, מכיבוי של נורות תקלה ועד הסתרת תאונה שתוקנה בשטחים ולא תופיע בדוח. יתכן והוא אדם ישר שמתפרנס מקניה ומכירה אבל כששומעים כל כך הרבה סיפורים אני אישית מעדיף לקנות רק מאדם פרטי או טרייד אין של יבואן/ חברת ליסינג גדולה.  

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / הונדה סיוויק האצ'בק 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, zvit כתב:

לא בהכרח. השאלה היא מה היה הנזק למעשה. באיזה תאריך המקרה היה?

1.4.2024 למה?

לפני שעה, daniel204 כתב:

לפני שבוע הלכתי עם חבר לבדוק ספורטאז מיד ראשונה פרטית, בעבר ביטוחי הופיע נזק של כ-20 אלף שח, בפועל המוכר הראה לי תמונה, היה עיקום בדלת ממכת חניה ושפשוף בכנף. הביטוח החליף דלת וצבע את הכנף, כנראה שבתיקון פרטי זה היה נסגר במקסימום 4,000 שח.

אבל אין לי דרך לדעת מה סוג הנזק למיטב ידיעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם מה שנאמר לגבי זה שהרכב לא סתם הגיע לסוחר שבהגדרה קונה בזול ומוכר ביוקר. הכלל שלי הוא: מה שנראה שעלול להיות לא טוב הוא בטוח לא טוב. מה שנראה סביר כדאי לנסות רק לקחת בחשבון שאין מתנות חינם. במקרה דנן קילומטראז נמוך אצל סוחר לא בהכרח נמוך. נזק של 25k בוודאי מעיד על משהו קלוקל וזה כבר לא בגדר הסביר. אז שומר כספו ירחק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...