Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, דג כתב:

זו נסיעה סבירה.

לעניות דעתי המצב שאתה מתאר אינו תקין.

אתה מתכוון שנסיעה בין עירונית של 20 דקות לכל כיוון, פעם בעשרה ימים, אמור להספיק כדי שהרכב יניע תמיד ללא שימוש בכבלים/ג׳מפר?

פורסם
לפני 15 שעות, Ben Gordon כתב:

כשאתה כותב תפעול לא נורמלי, אתה מתכוון לכך שהרכב נוסע מקסימום פעם בשבוע?

כתבתי "תפעול לא סטנדרטי". התכוונתי לכל הסיפור כולל הטעינה שלא התבצעה אולי בהתאם לצריכה כמומלץ מרכישת הרכב .

לפני 11 שעות, דג כתב:

זו נסיעה סבירה.

לעניות דעתי המצב שאתה מתאר אינו תקין.

עד כמה שזכור לי, יש גם איתורן, והרכב חונה בחניון תת-קרקעי.

נכון שהמצב לא נראה כל כך טוב. אולי אם יפעל לפי המלצת טויוטה המצב ישתפר. בן, ראה גם אולי בספר הרכב אם ישנה המלצה לטעינה במקרה שלך.

אגב, לצורך התנעה הוא מתחבר למצבר הקטן שלא משמש בד"כ להתנעה ברכב היברידי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 28.12.2024 בשעה 07:50, mcaspi כתב:

כתבתי "תפעול לא סטנדרטי". התכוונתי לכל הסיפור כולל הטעינה שלא התבצעה אולי בהתאם לצריכה כמומלץ מרכישת הרכב .

עד כמה שזכור לי, יש גם איתורן, והרכב חונה בחניון תת-קרקעי.

נכון שהמצב לא נראה כל כך טוב. אולי אם יפעל לפי המלצת טויוטה המצב ישתפר. בן, ראה גם אולי בספר הרכב אם ישנה המלצה לטעינה במקרה שלך.

אגב, לצורך התנעה הוא מתחבר למצבר הקטן שלא משמש בד"כ להתנעה ברכב היברידי.

לא הבנתי את המשפט האחרון, תוכל בבקשה להרחיב?

פורסם

המשפט כוון לקוראים. עד כמה שאני מבין, המצבר הגדול יותר ברכב משמש להתנעה, ואתה התחברת למצבר הקטן לצורך התנעה. רק מציין עובדה, שיכול להיות שאין לה משמעות.

פורסם

רק אני שמתי לב לכך שמבחינה כלכלית עדיף לו כבר לקחת מונית וזהו זה מאשר להחזיק רכב שנוסעים בו פעם בשבוע 20 ק"מ או דקות בלחץ?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 3 שעות, Cerebral Cortex כתב:

רק אני שמתי לב לכך שמבחינה כלכלית עדיף לו כבר לקחת מונית וזהו זה מאשר להחזיק רכב שנוסעים בו פעם בשבוע 20 ק"מ או דקות בלחץ?

רכב זה הרבה יותר נוח ועל נוחות משלמים. 

פורסם
בתאריך 10.1.2025 בשעה 21:36, Ben Gordon כתב:

רכב זה הרבה יותר נוח ועל נוחות משלמים. 

ואכן, משלמים בגדול.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...