Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כשהחליפו לי את המצבר בחנות חלפים ראיתי שהשתמשו בין היתר במפתח רצ'ט.

רק שכחתי לבדוק איזה קוטר צריך.

פעם הבאה אני מתכנן להחליף את המצבר לבד.

איזה גודל מומלץ להחזיק עבור מצבר ואולי שימושים נוספים אחרים?

רציתי לקנות מכאן:  https://www.aliexpress.com/item/1005003000537281.html

תודה

פורסם (נערך)

גודל הבוקסות בתושבת ובמגעים של המצבר משתנים מרכב לרכב, ולפעמים צריך כמה גדלים/כלים שונים כדי לפרק פלסטיקה שנמצאת סביבו.

אני ממליץ לקנות סט ראצ'ט 1/4 או 3/8 עם בוקסות בגדלים שונים שיהיה שימושי לעבודות שונות ברכב + מברג פיליפס ומברג שטוח.

לי יש את הסט הזה ואני מרוצה, לפעמים יש אותו בחצי מחיר בכל מיני מבצעים ברשת:
https://www.workimhi.co.il/items/1393620-סט-בוקסות-מ-מ-26-חלקים-הינע-3-8-בקופסת-מתכת-Profxene

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם

בד"כ 10 יש מכוניות 12 בכ"ז תמיד כדאי שיהיה סט עם שאר המידות ולא חייב ראצ'ט אפשר לשים ברכב גם סט רגיל זה לא עבודה ארוכה ולא עושים את זה כל יום

פורסם
לפני 45 דקות, nadavd4 כתב:

גודל הבוקסות בתושבת ובמגעים של המצבר משתנים מרכב לרכב, ולפעמים צריך כמה גדלים/כלים שונים כדי לפרק פלסטיקה שנמצאת סביבו.

אני ממליץ לקנות סט ראצ'ט 1/4 או 3/8 עם בוקסות בגדלים שונים שיהיה שימושי לעבודות שונות ברכב + מברג פיליפס ומברג שטוח.

לי יש את הסט הזה ואני מרוצה, לפעמים יש אותו בחצי מחיר בכל מיני מבצעים ברשת:
https://www.workimhi.co.il/items/1393620-סט-בוקסות-מ-מ-26-חלקים-הינע-3-8-בקופסת-מתכת-Profxene

יש מצב יצאתי חומוס לגמרי.

יש לי באוטו סט כלים מאלי אקספרס, אבל הייתי בטוח שאין שם את הרצ'ט.

מצרף תמונה כי הלינק למוצר כבר לא עובד.

אז בעצם אני מחבר את הראשים של הבוקסות לרצ'ט?

כי הרצ'ט כוכב שהבאתי בלינק הראשון ללא בליטות נראה הרבה יותר נוח, לפחות במקומות בעייתים לגישה.

wrench.JPG

פורסם

לא בכל רכב אפשר להשתמש עם כזה ראצ'ט תלוי בגישה ובזווית וצריך להזהר שמפרקים את הפלוס לא לגעת בגוף במיוחד אם שמים מאריך

פורסם
לפני שעה, DeL0rean כתב:

פעם הבאה אני מתכנן להחליף את המצבר לבד

עד פעם הבאה ייקח הרבה זמן מן הסתם ומה תרוויח בזה? זה שירות אין עלות של החלפה ע"י העובד בחנות

ועדיף שיחליפו לך שמה בשביל שיחברו מצבר לגיבוי

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, של כתב:

עד פעם הבאה ייקח הרבה זמן מן הסתם ומה תרוויח בזה? זה שירות אין עלות של החלפה ע"י העובד בחנות

ועדיף שיחליפו לך שמה בשביל שיחברו מצבר לגיבוי

עד כמה שהבנתי הוא רוצה כלים שיהיו לו בשלוף לעבודות כלליות ברכב, נראה שעם הסט שלו הוא כבר מסודר.

לגבי מצבר גיבוי, יצא למישהו פה לראות רכב שמניתוק מצבר נגרמה איזשהי בעיה ברכב?

בכל רכב שנתקלתי בו, אף פעם לא היתה עם זה בעיה - כולל רכבים עם אזעקות ואיתוראן.

יותר מזה, בצרפתייה שלי יש ניתוק פלוס ללא כלים, ולא מעט משתמשים בזה כדי לאפס תקלות במחשב הרכב...

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 1
פורסם

למעט הצורך באתחול מערכת המולטימדיה/ שחזור תחנות רדיו קבועות , ולפעמים הצורך ״ללמד״ מחדש את מנגנוני הרמת החלונות למצב אוטומטי, לא נתקלתי בבעיות בהתנעה לאחר החלפת מצבר.

ברכבים ישנים שהיו לי, נדרש לפעמים להזין קוד להפעלת המערכת .וגם זה קרה כשהמצבר היה מנותק הרבה זמן יחסית.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...