Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב עזרה כי המצב ממש קשוח ,יש לי ספורטג 2021 טורבו מאוד שמורה שעוד לא חגגה אפילו 60000 שקלים.

לפני שבועיים נדלקו 3 נוריות של חיישנים ,הכנסתי את הרכב למורשה של קיא בחיפה ברחוב תל אביב גם לטיפול על הדרך.

מיד אמרו לי שאולי הרכב קיבל מכה קטנה וזה משבש את החיישנים אז ביקשו 1400 לפירוק ובדיקה במחשב של הבעיה.

בצהריים כבר הסבירו לי שהבעיה היא במחשב שעל השמשה ושמחשב כזה עולה...15000 שקלים.

הרכב במצב טוב  בין 3 וקצת וברור לי שלא באחראיות ,אבל כאשר קורה מקרה של רכב כזה עם נזק חריג ויקר בצורה לא פרופורציונלי מה ניתן לעשות?

פורסם

שתי אפשרויות:

1) לפנות לשירות קיה בישראל ולבקש "אחריות של רצון טוב". בדרך כלל לא יתנו מאה אחוז, אלא יותר בכיוון של 50 / 50.

2) לפנות למוסך אחר, לבקש חוות דעת שניה. 

(*) קיה זה לא החברה שהתגאתה בעבר ב 7 שנות אחריות. יותר מכל הייצרנים האחרים?

פורסם
לפני 32 דקות, IsraCar כתב:

שתי אפשרויות:

1) לפנות לשירות קיה בישראל ולבקש "אחריות של רצון טוב". בדרך כלל לא יתנו מאה אחוז, אלא יותר בכיוון של 50 / 50.

אולי בעבר התגאו ,כיום אני חייב להגיד שלא טוב לי מהשרות שלהם.לבדוק על התקלה לקחו 1200 שקלים פלוס מעמ....

• מבאס 1
פורסם (נערך)

יש לך איבחון מלא והצעת מחיר כתובים מטעמם?

קודי תקלות וכיוצב'?

אם כן, העלה לכאן (השמט פרטים אישיים אם יש צורך). אם לא, דרוש לקבל זאת ואז תעלה אותם לכאן.

הכיוון אליו אני מכוון, הוא לנסות למצוא קריאות שירות למיניהן שאולי רלוונטיות, לדוגמה (שאינה בהכרח רלוונטית).

לחילופין, להבין איזה חלקים בדיוק אמורים להיות מוחלפים, ולמצוא אלטרנטיבות זולות יותר במרשתת. משהו שאני מניח אפשרי גם דרך פירוקיה, אבל זה לקנות חתול בשק אם יש בעיה נפוצה בחלק.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מחשב על השמשה?

אולי מחשב שיושב בתא המנוע מתחת לשמשה הקדמית?

מדוע התקלקל? הוא נרטב ממים שלא נוקזו טוב? קצר בחיווט? חשוב לדעת מה הסיבה שהוא התקלקל כדי שהמחשב הבא לא יתקלקל גם מאותה סיבה.

חפש איש מקצוע שיכול להביא לך מחשב משומש.

תבדוק מול הבחור הבא,  הוא עושה רושם שמבין בתחום

https://www.instagram.com/gili_lockandroll/

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 4 שעות, Tom_22 כתב:

יש לך איבחון מלא והצעת מחיר כתובים מטעמם?

קודי תקלות וכיוצב'?

אם כן, העלה לכאן (השמט פרטים אישיים אם יש צורך). אם לא, דרוש לקבל זאת ואז תעלה אותם לכאן.

הכיוון אליו אני מכוון, הוא לנסות למצוא קריאות שירות למיניהן שאולי רלוונטיות, לדוגמה (שאינה בהכרח רלוונטית).

לחילופין, להבין איזה חלקים בדיוק אמורים להיות מוחלפים, ולמצוא אלטרנטיבות זולות יותר במרשתת. משהו שאני מניח אפשרי גם דרך פירוקיה, אבל זה לקנות חתול בשק אם יש בעיה נפוצה בחלק.

אין לי יש לי את הקבלה ששילמתי על טיפול ועל העבודה שביצעו עד לזיהוי התקלה ואת המחיר של החלק 15000 שאותו חישבו בסוף כ 0 כי ביקשתי לא להחליף

פורסם

בחלק הרכבים על השמשה מותקנת מצלמה (לפעמים יותר מאחת וגם מד טווח ליזר) לטובת מערכות הבטיחות. המיקום של המצלמה הוא באחת הנקודות הכי קשוחות מבחינת טמפרטורה. במיצובישי (בכל הדגמים) ובחלק מדגמי טויוטה שמצויידים במצלמה של בוש המצב קשה והמצלמות מתות כמו זבובים.

לפחות במיצובישי יש תביעה ייצוגית בעניין היבואן מעניק השתתפות של 50 אחוז ככה שהנזק יוצא סביב 3500-3700 ש"ח.

תבדוק בפורומים של קיה אם אתה היחיד או שזו בעיה גורפת

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 6 שעות, ash123 כתב:

3 נוריות של חיישנים

איזה נורות?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 שעות, IsraCar כתב:

שתי אפשרויות:

1) לפנות לשירות קיה בישראל ולבקש "אחריות של רצון טוב". ....לא יתנו מאה אחוז.  לנסות כדאי.

לגבי פניה לשירות קיה,  רצוי(חובה) שכל הטיפולים נעשו בזמן ובמורשה קיה, אחרת חבל"ז.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 7 שעות, IsraCar כתב:

הייתה עוד חברה "גדולה" בעבר שהתגאתה  בסגנון כזה :

"רנו לא רואה מוסך"

מה זה אומר כיום ? כלום ושום דבר ...

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, רוןS כתב:

לגבי פניה לשירות קיה,  רצוי(חובה) שכל הטיפולים נעשו בזמן ובמורשה קיה, אחרת חבל"ז.

2 מתוך 3 טיפולים אצלם ,ובעבר הרכב קיבל מכה קטנה מאחור וגם טופל אצלם. 

התקלה היא   במצלמה המותקנת על השמשה     לטובת מערכות הבטיחות  

תמונות...

1d19afd5-46ad-41b4-932f-07396d703f27.jfif b4000f1a-88c3-4d69-bc78-2771213b5cc7.jfif

פורסם

לא תמיד זה המודול על השימשה.

לפי פורומים של קיה בארצות הברית, תקלות היו בצמת החיווט .

האם יש אצלך התקנות מקומיות כלשהן, שלא נעשו לפני המסירה, על ידי מתקינים של היבואן (עוד בבונדד של היבואן) ?

אגב, התמונות לא נתפחות, תוכל לשצרף בפורמט jpg?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...