Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את המזדה שילשום :-) :-) .

דווקה נחמדה מאד...

הדגם הוא 2000 סמ"ק.

אבל יש לי שאלה : אני שם לב שכל הזמן הרכב מעביר הילוכים ממש מוקדם . 2 ב10קמ"ש ואחרי זה ישר קופץ ל 4 ב 40~, כן מדלג על 3 .

גם בנסיעה של 60 ב 4 הוא על 1600 סל"ד או 1000 ב 40 זה בסדר ?

הילוך 3ו1אני רואה כשאני מאט או מתחיל נסיעה .

במצב הידני הכל רגיל...

פורסם

מה ז"א לא ברור למה ?:?

אין סיבה שרוב היום המנוע קצת מעל סיבובי הסרק ? חיסכון בדלק ? שמירה על חיי המנוע ?

יפנים יפנים אבל לא מפגרים כל כך (או שכן ?)

פורסם

גיר אוטומאטי ממהר מאוד להחליף הילוכים...

"כנראה" לטובת חיסכון בדלק(בטח שלא לטובת ניצול יותר טוב של כוח המנוע).

בעת עזיבת גז הגיר יעביר הילוך(במהירות נמוכה), יחסוך את העשירית סמ"ק של דלק ואז כשתרצה קצת כוח הוא יוריד הילוך וישתה פי 4 ממה שהוא חסך.

שלד

פורסם

אל תשכח לבוא לספר פה שלחצת קצת על הגז והאוטו קפץ מ-1 ל-3, זה קורה לי די הרבה במאזדה, 1.6, וזה מרגיז מאוד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
גיר אוטומאטי ממהר מאוד להחליף הילוכים...

"כנראה" לטובת חיסכון בדלק(בטח שלא לטובת ניצול יותר טוב של כוח המנוע).

בעת עזיבת גז הגיר יעביר הילוך(במהירות נמוכה), יחסוך את העשירית סמ"ק של דלק ואז כשתרצה קצת כוח הוא יוריד הילוך וישתה פי 4 ממה שהוא חסך.

שלד

צודק...ככה זה האוטומטית מנסות לחסוך אבל אין ניצול של המנוע, קיצור אין על ידני וטיפטרוניק זה סתם זבל.

דניאל.

פורסם

אני חושב שהוא מועמד להקפצת השנה. :-D

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...