Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן, אני רוצה להזמין CARS245 בולם זעזועים לרכב SACHS ומוטות קישור של MEYKE HD 

האם הדברים האלה צריכים הוצאת אישור מיוחד? הבנתי שבחברות מוכרות הבדיקה מתייתרת.

דבר נוסף הזמנתי את החלקים האלה ע"פ דגם רכב וקוד מנוע - לא תת דגם

האם אפשר לסמוך על הדירוג והמידע שלהם או שצריך לבדוק התאמה ע"פ המק"ט המקורי

פורסם (נערך)

אני ממליץ לך לקנות בולמי זעזועים בארץ. לרכבים עממיים יש בדרך כלל חליפיים טובים במחיר סביר. 

משלוח במשקל כזה לא יהיה עם דואר רגיל, ואז הם ידרשו תשלום על בדיקה (ובגלל צורת הדיווח של cars245 גם מיסים ועמלות שחרור), ובסוף כל העסק יצא לא משתלם. 

לפני שעתיים, shlomiko כתב:

האם אפשר לסמוך על הדירוג והמידע שלהם או שצריך לבדוק התאמה ע"פ המק"ט המקורי

צריך לבדוק התאמה לפי מק"ט. 

עריכה אחרונה על ידי שחר 1
  • רעיון טוב! 3

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

יצא לי בולם איכותי 100 דולר לזוג קידמי, פלוס 52 דולר משלוח - סה"כ בערך 450 שקל 

בארץ מותגים טובים פחות כמו TRW עולה 540 - הפער משמעותי בעיני בעיקר באיכות החלק

החלק מתחת 130 דולר אז אין מיסוי, ולפי ak24parts המשלוח הינו עם דואר ישראל - מה פספסתי?

פורסם

לא כתבת לאיזה רכב מדובר. בVAG למשל צריך לבדוק את הPR number המדויק של הרכב. יכול להיות קוטר שונה בין תת דגם לתת דגם.

בחו"ל יש מבחר הרבה יותר גדול של סוגי בולמים במחירים טובים יותר. וכן בהחלט ניתן לשלוח בדואר רגיל, אולי לא מcars245.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אתה צריך את הPR number המדויק לפי מספר שילדה. לא יודע לעזור עם זה.

הבאתי עשרות בולמים ללא אישור, אבל הבנתי מהפורום שהתחילו לבדוק גם בולמים לא מתכווננים.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 4 שעות, shlomiko כתב:

החלק מתחת 130 דולר אז אין מיסוי, ולפי ak24parts המשלוח הינו עם דואר ישראל - מה פספסתי?

בak24 אפשרי לשלוח עם דואר רגיל. בהודעה הקודמת כתבת cars245, ושם לא ניתן לשלוח בולמים בדואר רגיל. 

לגבי רף המס - קח בחשבון שסביר להניח שהוא ירד בחזרה ל75 דולר ב24 למאי. החלפים כנראה לא יגיעו לישראל לפני כן, ואז יש סיכוי לא רע שתחוייב במיסים לפי החוק. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 שעות, elera כתב:

@שחר 1

למה שסף המכס ישתנה דווקא ב-24/5?

כי זה התאריך האחרון שבו הכנסת יכולה לבטל את הצו. בפעם הקודמת ביטלו ברגע האחרון, סביר להניח שזה יקרה שוב. 

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

נכנס לתוקף ב25.2 והוא זמני

בהגדרה הוא לא זמני, אלא ניתן לבטל אותו בתוך 60 יום (ופגרת הפסח לא נספרת). בפועל זה עד ה24 למאי. 

• מעניין 1

פורסם (נערך)

חברות משלוח...

הרושם שלי מדיונים שונים היה ש-EMS עדיף מבחינת טיפול בשלב המכס ועלויות נלוות לזה.

החלטתי לנסות משלוח איתם, ולא עם אחת מהחברות המסחריות הרגילות שגם היתה אפשרות.

זו היתה טעות.

החבילה יצאה לדרך כ-3 שבועות לפני המלחמה, אבל המעקב הפסיק להתעדכן אחרי ימים ספורים, כשהסטטוס האחרון עדיין בארץ המקור. מאז אבדו עקבותיה.

אין עם מי לדבר, בין השאר כי גופי הדואר בשני הצדדים לא נחשבים לאותה חברה. מבחינת דואר ישראל זה עדיין באחריות השולח, והם טוענים שהם לא יודעים כלום.

עם הצד השני קשה לתקשר, ורשמית הלקוח שלהם הוא המוכר ולא המקבל.

לפחות בחברות מסחריות יש עם מי לדבר, וזה גוף אחד שהדבר באחריותו מההתחלה ועד הסוף.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם (נערך)

מה מספר המעקב? כאילו, במה מתחיל ובמה מסתיים?

בדקת ב 17track אני מניח, נכון? רק בודק

EMS זה מתורגם למה בארץ? עדיין לדואר שליחים של דואר ישראל?

בסופו של דבר כל התהליך מתנקז לזה שאתה מגיש בקשה לזיכוי על ידי חברת האשראי או פייפל.

הפעם האחרונה שנאלצתי לעשות את זה מול חברת האשראי, הייתה בתחילת 2023. MAX זיכו אותי. על משלוח של חבילה משוויץ, שלא הגיעה חודשיים אני חושב. אבל תקופה אחרת, והמשלוחים הגיעו מהר, תמיד.

מול פייפל יוצא לי לעשות את זה כמה פעמים בשנה אני חושב.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...