Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת פשוט מדיניות של האתר. שירות כזה עולה לאתר העסקת מומחים.

באיביי יש מוכרים שממש מתחננים שתשלח להם את פרטי הרכב לבדיקת התאמה, כי יש להם ניסיון רע עם מוצרים שחוזרים.

יש אתרים שמזמינים אותך לפנות למומחה שלהם, אבל הם לא מהזולים. באמזון הAI בודק לך התאמה אבל כמו כל AI לא הייתי סומך עליו.

ויש אתר אחד גדול, autodoc, שמציע בקופה שירות בדיקת התאמת החלקים בתשלום של 3 אירו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעה, MRobot כתב:

אשמח לעזרה חברים.

מנסה לייבא חלפים בפעם הראשונה.

פניתי לאתר גדול שכולם פה מכירים במייל מנומס עם רשימת חלפים שאני רוצה לרכוש , בצירוף מספרי החלפים באתר, דגם הרכב שלי ומספר שילדה. סה"כ ביקשתי לוודא שהחלפים מתאימים לי לרכב.

נעניתי בתשובה די דוחה ומנפנפת שהם לא הכתובת לשאלות שלי.

כמובן שעם האתר הזה אני לא מתכוון לעבוד אבל תהיתי אם עשיתי משהו לא נכון? או שסתם נפלתי על אנטישמי?

שום דבר לא מחליף את PartSouq בקטע הזה ולעשות דאבל צ'ק בגוגל או פה או ברדיט

מנסיון של נפילות קטנות שעלו מעט כסף כמו פקק לא תואם לשמן שהזמנתי כי יש לי 208 פרינס ולא פיורטק

וגם בורג לקרטר שמן כנראה לא תואם

• רעיון טוב! 1
פורסם

האתרים הללו יכולים לעזור בחלק בודד, אבל להם את הזמן להתעסק עם רשימות, תחשוב אם זה היה קורה בכמויות. לכן ישנם בקטלוגים את פרטי הרכבים. אתה צריך לעשות את העבודה הזהירה במיוחד בהתחלה של התאמה לקוד מנוע שלך, מספר שילדה וכדומה. לא הייתי פוסל בשלב הזה את האתר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בקיצר זה אני אתם אומרים, לא האתר.
אין בעיה, מקבל.

לסיום עשיתי לי צ'אק-ליסט:
לשלוח דרך דואר ישראל
לוודא שהחשבונית מפורטת כולל עלות משלוח 

להזמין יצרן מוביל

ציון מספר שלדה בחשבונית

משהו ברשימה שכחתי? מיותר?

פורסם

מישהו חושב שהחלק הזה יכול להיות בעיה מבחינת מכס/אישור משרד התחבורה?

מעיין גלגל שיניים של 3 ס"מ מפלסטיק.

אבל מבחינת בעיות יבוא אפשריות, אולי ישנה להם שהחלק הוא בתוך מנגנון ההגה.

היצרן, אגב, לא מחשיב אותו אלמנט בטיחותי.

56.webp

פורסם
לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

זאת פשוט מדיניות של האתר. שירות כזה עולה לאתר העסקת מומחים.

באיביי יש מוכרים שממש מתחננים שתשלח להם את פרטי הרכב לבדיקת התאמה, כי יש להם ניסיון רע עם מוצרים שחוזרים.

יש אתרים שמזמינים אותך לפנות למומחה שלהם, אבל הם לא מהזולים. באמזון הAI בודק לך התאמה אבל כמו כל AI לא הייתי סומך עליו.

ויש אתר אחד גדול, autodoc, שמציע בקופה שירות בדיקת התאמת החלקים בתשלום של 3 אירו.

יש את Alvadi שמציע את השירות הזה בחינם.

פעם אחת הייתי בטוח שהסליל שהזמנתי זה המתאים, שמתי מספר שילדה והם כתבו שהסליל הנכון הוא סליל אחר. וכך היה.

• מעניין 1
פורסם
לפני 6 דקות, Deutz912 כתב:

יש את Alvadi שמציע את השירות הזה בחינם.

פעם אחת הייתי בטוח שהסליל שהזמנתי זה המתאים, שמתי מספר שילדה והם כתבו שהסליל הנכון הוא סליל אחר. וכך היה.

אתר מאסטוניה כמו ak24parts 

מעניין

יש לצפות למשלוח מאד איטי אם בוחרים את המשלוח הכי זול אם זה לא דרך קורייר (?)

אני מחכה למשלוח מאסטוניה כבר חודש וחצי

כמה זמן לקח לזה להגיע אליך אגב?

פורסם
לפני 12 שעות, MRobot כתב:

אשמח לעזרה חברים.

מנסה לייבא חלפים בפעם הראשונה.

פניתי לאתר גדול שכולם פה מכירים במייל מנומס עם רשימת חלפים שאני רוצה לרכוש , בצירוף מספרי החלפים באתר, דגם הרכב שלי ומספר שילדה. סה"כ ביקשתי לוודא שהחלפים מתאימים לי לרכב.

נעניתי בתשובה די דוחה ומנפנפת שהם לא הכתובת לשאלות שלי.

כמובן שעם האתר הזה אני לא מתכוון לעבוד אבל תהיתי אם עשיתי משהו לא נכון? או שסתם נפלתי על אנטישמי?

קשה לענות בלי לדעת באיזה אתר מדובר, באיזה רכב מדובר, ומה התשובה שקיבלת? (יכול להיות ש"דוחה" זו פרשנות שלך, ותרבותית קיבלת תשובה מקצועית ומנומסת...)

פורסם
בתאריך 30.1.2026 בשעה 16:18, גולדן191 כתב:

אתר מאסטוניה כמו ak24parts 

מעניין

יש לצפות למשלוח מאד איטי אם בוחרים את המשלוח הכי זול אם זה לא דרך קורייר (?)

אני מחכה למשלוח מאסטוניה כבר חודש וחצי

כמה זמן לקח לזה להגיע אליך אגב?

הזמנתי את זה ב 19 לחודש ב 21 זה יצא מאסטוניה וב 29 הגיע לארץ.

מחכה למכס שיעביר את החבילה.

פורסם

אני צריך להזמין סט קלאץ [כולל גלגל תנופה ומשאבה..]האם אני צריך להוציא אישור קודם או שרק להזמין ואחר כך....?

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם (נערך)

הזמנתי מעלבדי ולפני כן בדקתי המקט וגם שאלתי אותם עלי יד התכתבות במייל אם זה מתאים ועכשיו הזמנתי ותוך דקה הם שולחים מייל שזה לא מתאים זה נשמע לי מוזר ושזה בדיקה אוטומטית  וחבל לי שהאשראי יקח לי עמלת המרה סתם כמו כן לא מצאתי מה הקוד לשלוח למכס כלומר לא ראיתי שיש קוד למצמדים

כמו כן באזור אישי של האתר לא מצוין שזה התבטל [הזמנתי לפני שעה]

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם (נערך)

לא רואה סיבה להוציא אישור. מה יש למשרד לבדוק, מאיזה חומר עשוי הקלאץ? גם במסמך של המשרד זה לא מופיע.

אם לא מופיע ביטול, אתה יכול לבטל. עדיף לשלם עמלת המרה, ולא על מוצרים שלא צריכים.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

הענין הוא שישבתי 5 שעות בכדי להיות בטוח במקט הנכון [בתחילה היה לי ספק על 2 ] כמו כן שלחתי מייל גם לספארטו שענו לי אחרי 3 ימים ואמרו לי שזה המקט [למרות שכששאלתי חשבתי שזה השני]כמו כן במייל התכתבתי אם אלוודי והם אמרו לי פעמיים [כי שלחתי שוב שאלה "את בטוחה....?"]וכשעשיתי ההזמנה תוך 1 דקה נשלח מייל שזה לא מתאים והם יחזירו הכסף וזה מוזר לי שתוך דקה הם ביטלו כמו כן נכון לעכשיו[למעלה מ6 שעות] מספר ההזמנה עדין קיימת. וכתוב שמחר הם ישלחו את זה [שלחתי להם בבוקר מייל מה הסיפור..... והם לא ענו]

כמו כן לגבי אישור מכס לא ראיתי ברשימה קלאץ ולכן אני מסתפק מה לעשות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...