Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אבל טוענת שכן עוצר אין נורות תקלה. אני לא באזור שלה אמרתי לה שתזמין גרר היא טוענת שלא צריך הרכב כן עוצר.

הרכב יכנס למוסך. מה לדעתכם התקלה? משאבת בלם או משאבת ABS? יש משהו שאני יכול לבדוק?

נוזל בלמים בפול. רפידות חדשות בכל הרכב.

מה המחיר למשאבות?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
פורסם

אין אפשר לאבחן מכאן...

גש למוסך.

לי היה סימפטום דומה מאד, בדיוק כמו שאשתך מתארת. בסוף התברר שהיה קצת אויר במערכת שלא נוקז כראוי בטיפול.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יגיע למוסך רוצה לדעת טווח מחירים של משאבות מי שיודע?

הבנתי שזה המחלה של הדגם.

יש משאבת בלם בוסטר. ויש משאבת ABS ככה אני קורא ברשת?

פורסם

זה יכול להיות המון סיבות, בוסטר בלם, צילינדר ראשי, אחד הצינורות בלם, אחד הקאליפרים/משאבה בבלמי תוף ויכול להיות משאבת ABS.

אם זה קרה קצת אחרי טיפול יכול להיות שרוקנו את הנוזל בלמים והכניסו אוויר למערכת.

מהמחשב לא נוכל לאבחן למה זה קורה...

• אהבתי 1
פורסם

רפידות ונוזל בלמים הוחלפו לפני שנה. ובטיפול האחרון היו מלאות. הבלימה הייתה מצוינת עד היום. ככה שאין אוויר במערכת מהטיפול.

אין נורות תקלה או משהו.

רק חיישן נקישות הייתה תקלה לפני חודש שאופסה ולא חזרה.

פורסם (נערך)

המכונאי עשה סיבוב אומר זה יחידת ABS. 

אמרתי לו בוא נחליף נוזל בלמים הוא מסרב.

השאלה שלי זה שאני יודע שבדר''כ נדלקות הנורות של ה-ABS  ובקרת החלקה. אצלי אין נורות תקלה בכלל. זה עדיין יחידת ABS?

בסריקת תקלות מסורק סיני לא מראה תקלות בכלל.

הבלימה חזקה רק הדוושה יורדת עד הרצפה. ועושה גם הפעלה של ABS במידה ועושים עצירת חירום.

אז אולי התקלה אחרת?

ובבוקר 20 דקות ראשונת הדוושה עבדה תקין לגמרי. ואחרי זה ירדה לרצפה.

פורסם (נערך)

היה לי מקרה דומה בסיוויק 2014 שהתברר כמשאבת ABS שדורשת שיפוץ (מחלה של הדגם לפי הבנתי).

אם אני לא טועה העלות היתה כ-2,000 שח לשיפוץ.

אף נורת תקלה לא נדלקה, הדוושה פשוט שקעה והיה צריך כמעט להדביק אותה לרצפה כדי שהרכב יבלום.

הרכב נבדק ב-2 מוסכים שונים ומומלצים שהגיעו לאותה מסקנה.

עריכה אחרונה על ידי elad_w
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...