Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב ליסינג ויש לו בעיית בהירות בפנסי לד קידמיים של אור קרוב. שני הפנסים עובדים, אבל הבהירות של פנס ימני ירדה להערכתי בכ-80% ושל השמאלי בחצי. פניתי לחברת ליסינג מספר פעמים והם שלחו אותי למוסכים שונים. הייתי בשלושה מוסכים (שניים מהם מוסכי סיאט מורשים) ולהפתעתי אף אחד הם לא יודעים לטפל בפנסי, כי זה דורש מכשיר מיוחד. חברת ליסינג לא כל כך מעוניינת לפתור את הבעיה, כי ככל הנראה זה יקר והרכב יצא מאחריות יצרן. 

האם זה נחשב לעניין בטיחותי? לא שאני לא יכול להסתדר עם בהירות כזו נמוכה, אבל זה בהחלט מפריע לי. אני מוסר את הרכב בעוד מספר ימים לטיפול תקופתי וביקשתי שיטפלו גם בבעית הפנסים. אני אקבל רכב חליפי לפי הסכם איתם ורוצה להודיע לחברת ליסינג שכל עוד הם לא יסדרו את הפנסים לא אחזיר להם את הרכב החליפי. האם זה נשמע הגיוני? מישהו נתקל כבר במשהו דומה?

תודה למשיבים.

• תוכן חדש...