Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בשבוע שעבר נאלצתי לשלם מכיסי החלפת מפסק חשמל ראשי בעקבות ריח שרוף והתכת אחת הפאזות שלו (המגעים לא היו מחוזקים מספיק כנראה). עשיתי זאת באופן עצמאי כי לא היה לי פתרון אחר וזה היה דחוף. פניתי לקבלן כדי לקבל זיכוי.

היום קיבלתי תשובה שהוא מסרב לתת לי את הזיכוי בטענה ששנת הבדק כבר הסתיימה ב-2021 והם כבר לא מחויבים לטפל.

ניסיתי למצוא ברשת מקרים ספציפיים אך לא מצאתי. 

מה דעתכם? האם עליי להתעקש על זיכוי או לוותר וזהו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אביזרי חשמל נכנס תחת הסעיף בחוק המכר -תקופת בדק -  "כל אי התאמה אחרת שאינה אי התאמה יסודית".

כלומר - זכאי לתקופת בדק של שנה אחת+3 שנים אחריות אחריה.

במילים פשוטות-  אתה במקרה הטוב בתקופת האחריות, לא הבדק, וכאן אתה כבר חייב להוכיח שהרכיב כשל בשל איכות ירודה או התקנה כושלת.

אני מבין ממה שכתבת שאתה אכן עדיין בתקופת האחריות.

אם תמצא חשמלאי שיכתוב לך שהמפסק של כי הברגים לא חוזקו היטב או משהו דומה- אולי יש סיכוי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כמה עולה מפסק שזה שווה את ההתעסקות בזה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יכול להיות שתצליח בסוף להוציא ממנו את עלות המפסק אבל תצטרך להשקיע בזה יותר מעלותו ותאבד את האחריות לכל מערכת החשמל (נגעת לבד ואני מניח שאתה לא חשמלאי מוסמך).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

יכול להיות שתצליח בסוף להוציא ממנו את עלות המפסק אבל תצטרך להשקיע בזה יותר מעלותו ותאבד את האחריות לכל מערכת החשמל (נגעת לבד ואני מניח שאתה לא חשמלאי מוסמך).

מצד שני, התקלה קרתה בשעות הערב, הקבלן לא זמין. חייב חשמל, אני מניח שבמבחן הסבירות (אה סליחה, ביטלו את עילת הסבירות לא?) פעלתי נכון שהבאתי חשמלאי מוסמך.

לפני 43 דקות, natco כתב:

אביזרי חשמל נכנס תחת הסעיף בחוק המכר -תקופת בדק -  "כל אי התאמה אחרת שאינה אי התאמה יסודית".

כלומר - זכאי לתקופת בדק של שנה אחת+3 שנים אחריות אחריה.

במילים פשוטות-  אתה במקרה הטוב בתקופת האחריות, לא הבדק, וכאן אתה כבר חייב להוכיח שהרכיב כשל בשל איכות ירודה או התקנה כושלת.

אני מבין ממה שכתבת שאתה אכן עדיין בתקופת האחריות.

אם תמצא חשמלאי שיכתוב לך שהמפסק של כי הברגים לא חוזקו היטב או משהו דומה- אולי יש סיכוי.

לפני 17 יום ו-4 שנים קיבלתי את המפתח. מניח שכבר אין טעם להתעסק עם זה.

לפני 28 דקות, סולל הדרך כתב:

כמה עולה מפסק שזה שווה את ההתעסקות בזה?

את האמת? עלה לי 350 כולל העבודה של החשמלאי. אולי באמת ארד מההתעסקות עם זה וזהו.

• רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 1 דקה, Shmulik_Miata כתב:

את האמת? עלה לי 350 כולל העבודה של החשמלאי. אולי באמת ארד מההתעסקות עם זה וזהו.

נופל אל תהיה צודק, היה חכם.

לא שווה את ההתעסקות והעצבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...