Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מצלמת דרך חדשה מכיוון ואני לא מרוצה מהנוכחית.

את הנוכחית התקינו לי אנשי מקצוע ואיכשהו הם העבירו את הכבל ככה שהוא נכנס ישר לתא כפפות שמה יש חיבור USB שמפעיל את המצלמה..

איך אני עושה את זה לבד?

הרכב הוא סיאט איביזה 2018.

נ.ב

הייתי מבקש שיעשו זאת שוב, אבל במקור הם באו בשביל להתקין מערכת מולטימדיה וחיישן אחורי ועל הדרך התקינו את המצלמה הזאת..

ואם אתם מכירים מישהו שאפשר לסמוך עליו שיעשה את זה ביושר ובמחיר טוב אשמח לדעת

עידו

פורסם

מצלמה קודמת micro usb והחדשה usb-c.

מניח שאפשרי לקנות מתאם, אבל הייתי שמח לדעת איך מעבירים את הכבלים בצורה יפה לתוך התא כפפות.

ראיתי סרטונים שמסבירים איך מעבירים את הכבל מתחת לתא כפפות ולתוך המצת. אבל אצלי איכשהו השחילו לתוך התא כפפות מבלי לעבור דרך הפתח הראשי של התא כפפות

פורסם

תשים מתאם ונגמר הסיפור. אם יש לך יד אפשר גם להוציא את החוט בחוץ מעט. לגזור ולחבר חוט טייפ סי. לבודד הכל טוב. ולזרוק בתוך הגג ככה גם עשיתי.
אתה יכול גם לעבור אחרי החוט אתה תבין לבד. זה לא אמור להיות מסובך בכלל.
מבחינת מחירים לא חושב שייקחו על זה יותר מ-100-150ש''ח.
לתא כפפות זה לא כזה עבודה טובה. בדר''כ מתחברים לפיוזים עם מפצל פיוז.

פורסם

תעקוב אחרי הכבל ותראה מאיפה הם השחילו אותו. כנראה פירקו מכסה פלסטיק בצד הדשבורד או דרך גומיית הדלת.

פורסם
לפני 10 שעות, ido098 כתב:

איך אני עושה את זה לבד?

בעיקרון זה לא סיפור, אבל, 

בד"כ מעבירים את כבל בקורה הימנית ושם לרוב יש כריות אוויר מה שמצריך זהירות בעבודה לא להפעיל אותם בטעות וכן צריך לדעת איך להעביר את הכבל בצורה כזו שלא תפריע לכרית להיפתח.  לכן למי שאין ניסיון בזה או נסיון כללי, עדיף שלא יתעסק בזה. 

לפני 10 שעות, ido098 כתב:

אם אתם מכירים מישהו שאפשר לסמוך עליו שיעשה את זה ביושר ובמחיר טוב אשמח לדעת

מאיזה אזור אתה בארץ

פורסם
לפני שעה, ELI001 כתב:

לכן למי שאין ניסיון בזה או נסיון כללי, עדיף שלא יתעסק בזה

אני רק שאלה

עם הנחיה כזו, איך צוברים איזשהו ניסיון?

אם תלך אחורה לפוסטים שלי כשהייתי חדש פה הנחו אותי הרבה פעמים לעשות בדיקות שלא היה לי חצי מושג מה הן אומרות. היום אני יודע. אם הייתי נתקע בגישה שעדיף לא לדעת כלום, לא הייתי מגיע לשום מקום שהגעתי אליו היום...

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

אני רק שאלה

אז הנה אני תשובה😀

כתבתי בכוונה 'או ניסיון כללי' שהכוונה היא ידיים ימניות.. ואדם שיודע לעשות דברים. 

דעתי היא שבזה לא כדאי להסתכן במי שלא בטוח בעצמו במה שהוא עושה, כיוון שכאן הנזק עלול להיות יקר מאוד מאוד, הן הגופני [פתיחת הכרית תוך כדי העבודה, או מניעת פתיחתה התקין בעת תאונה],  והן הממוני שיכול להסתכם ב10,000 בקל במקרה של נזק לכרית. 

את הניסיון הכללי אפשר לצבור גם בדברים עם פחות סיכון. 

פורסם
בתאריך 15.1.2024 בשעה 19:05, ELI001 כתב:

בד"כ מעבירים את כבל בקורה הימנית ושם לרוב יש כריות אוויר מה שמצריך זהירות בעבודה לא להפעיל אותם בטעות וכן צריך לדעת איך להעביר את הכבל בצורה כזו שלא תפריע לכרית להיפתח.  לכן למי שאין ניסיון בזה או נסיון כללי, עדיף שלא יתעסק בזה.

אם מנתקים מצבר לפני ההתקנה זה מונע חשש שהכריות ייפתחו במהלך העבודה. לא?

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

אני גם רק שאלה... בטוח שאפשר למצוא רכב שעונה על הדרישה הזו, אבל ממתי כרית אוויר בקורה קדמית זה נפוץ? 2 כריות מקדימה, 2 כריות בצד (בכיסאות/קורות אמצע), ו-2 כריות בקורות האחוריות, זה הסטנדרט, להבנתי. אולי גם כריות וילון שיושבות בגג בצמוד לדלתות. ממה בדיוק כרית אוויר בקורה A אמורה להגן? הכרית הקדמית די מסתירה אותה...

פורסם

מכניסים את הכבל של המצלמה מתחת לגומיה של הדלת. לא צריך לפרק שום חיפוי ולא נוגעים בכרית.

IMG_20240116_204855.thumb.jpg.faacbedaee895e338fa50a03c4a08ab9.jpg

פורסם (נערך)

תודה לכולם על העזרה והתגובות..

טעיתי והחיבור הקודם הוא mini usb, ומחיפושים ברשת אני רואה שאין מתאם בין mini ל type c. (אבל אם מישהו מוצא בכל זאת שלחו קישור :) )

נראה לי שבשלב הזה אני מעדיף להוציא את הכבל ולשים אחד חדש,

זה נראה שאיכשהו פירקו את המכסה פלסטיק בצד הדשבורד והשחילו משם אז בכל מקרה אצטרך לעשות את זה כדי להוציא את הכבל הישן

מישהו יודע להסביר לי איך עושים את זה?

ואם יש מישהו באיזור המרכז שאתם ממליצים עליו אז גם אשמח, אולי כבר עדיף שמישהו יעשה את בצורה טובה ומקצועית :) 

עריכה אחרונה על ידי ido098
  • תוכן חדש...