Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש טויוטה chr משנת 2019 יד שניה. התברר שהרכב משועבד לבנק. הבעלים ביקשו שאשלם לבנק ואז נעביר בעלות. זה סביר?

אין לי מושג מי היה הבעלים הקודם. איך אפשר לוודא שלא מדובר ברכב שהיה בליסינג??

פורסם

לשלם לבנק ואז להעביר בעלות- לא נשמע טוב. אני מניח שיש שיטה מסודרת יותר.

לגבי ליסינג אמור לניות כתוב ברשיון רכב.

פורסם

אם זה ליסינג ברשיון ברישום מקוריות יהיה רשום השכרה/החכר, כמו כן בעל הרכב יכול להראות לך באזור האישי הממשלתי את הבעלות הקודמת.

לגבי שיעבוד, אני פסלתי על זה רכב, שהבעלים יסיר אותו ואז. או ללכת לבנק ולקבל מכתב כוונות שעבור הסכום הזה הבנק יוריד את השיעבוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני ברכישה קבעתי עם המוכר בבנק שלו. התכנון היה להעביר לו (אחרי שיושבים עם הפקידה ואני מקבל ממנה את הפרטים), להמתין קצת להסרת השעבוד.

התכנון היה אחרי זה, בעודנו בבנק, להעביר בעלות באינטרנט ואז אשלם את היתרה (בערך חצי חצי).

דורש מעט אמון בין הצדדים אבל סביר. לרמות באופן הזה (הכוונה לקבלת התשלום בלי הסרת השעבוד) קשה ומורכב כי זה בכל זאת סניף ועובדת בנק. אבל נכון שתיאורטית יכל היה לצעוד החוצה מהבנק אחרי הסרת השעבוד...

דורש לתאם מראש עם הבנק.

העסק התחרבש בתום לב ומזל רע. כי אחרי העברת התשלום השעבוד לא הוסר בגלל תקלה מפתיעה במחשבי משרד הרישוי. אבל סודר יום אחרי.

נכון שהסרת השעבוד מראש עם הלוואת בלון יותר בטוח בהיבט הזה. אבל לא כולם יכולים. וגם זה דורש אמון מצד המוכר. כי תיאורטית הקנה יכול להבריז אחרי שהוסר השעבוד ואז המוכר נתקע עם הלוואה נחותה.

אין פתרונות מושלמים כנראה. רכב שמכרתי באותה תקופה ביצענו תשלום במזומן במקום אחרי העברה במחשב. גם אז היה יכול לשדוד אותי.... או שטרות מזוייפים.

פתרון הכי טוב זה צ'ק בנקאי. כך רכשתי רכב אחר לאחרונה. אם הקונה מודאג מזיוף הוא יכול להגיע לסניף לראות את מסירת הצ'ק.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...