Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 2017 דגם ספורט,הם מתקפלות ונפתחות בלי להיתקע באמצע,אבל בזמן נעילת הרכב לא נפתחות או נסגרות לבד.

ומה אמור ליהיות בתמונה של הגלגל רזרבי,איזה חלק צריך ליהיות שם במקום הריק? תודה אלופים.

20231216_221825.jpg

Screenshot_20231217_144357_WhatsApp.jpg

m7kj.jpg
פורסם
לפני כשעה, דור-ל כתב:

מאזדה 3 2017 דגם ספורט,הם מתקפלות ונפתחות בלי להיתקע באמצע,אבל בזמן נעילת הרכב לא נפתחות או נסגרות לבד.

בחלק המאזדות שהיו לי, המראות התקפלו עם נעילת הרכב ובחלק לא...
כנראה שבדגם שלך, מערכת הקיפול לא מקושרת לנעילה. 
אם זה מפריע לך, זה פתיר... כל מתקין אביזרי רכב יכול לחבר לך מתאם.
רק שתדע שריבוי הקיפולים והפתיחות הורג את המנגנון. יש התוכו גלגלי שינים שעשויים להישבר.
אז השליטה הידנית לדעתי עדיפה ולא בכל חניה צריך לקפל את המראות.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הציעו לי ב350 ש"ח להוסיף את הרכיב שמוסיפים והוא סוגר את המראות אוט' בזמן נעילת הרכב,יקר קצת לעבודה של 10 דקות גג רבע שעה,מישהו עשה לבד? קישור להזמין את הרכיב מהאינטרנט?

m7kj.jpg
פורסם (נערך)

זה כנראה קונקטור שמתחבר שקע תקע.

אני עם רכב זהה לשלך ולקחו לי 500 שח על הרכבת מרימי שמשות בנעילה. עבודה של 5 דקות. מרגע של פתיחת הדלת זה דקה עבודה גם אם הגזמתי. אז מה?! סקר שוק שביצעתי דרשו 600-700 שח. בסוף שילמתי 500 והמתקין גם הגיע עד אליי וביצע. 

אני מאמין שהמרים עולה לו גג 300 שח בלחץ. להגיד לך שזה לא יקר לעבודה? זה יקר.

בוא נחזור רגע לנושא שלך. ה350 שח במקרה שלך כולל:

פירוק דיפון דלת והרכבה בחזרה + חיבור צמת חוטים פלאג שקע תקע לאן שצריך שאני מאמין שזה החלק הקל.

עדיף לפעמים לשלם לבעל מקצוע שיודע לבצע את העבודה כמו שצריך. תאמין לי שלא היית רוצה להסתבך עם פירוק הדיפון או החזרתו שעל הדרך נופלים לך קליפסים או משהו לא יושב טוב ומתחיל לקרקש לך וליצור רעשים בנסיעה, ואז אתה יוצר לעצמך בעיה על בעיה.

אם אתה יודע לבצע זאת לבד בצורה מושלמת אז בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Matan1515
פורסם

מחיר הוגן לחלוטין 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, Matan1515 כתב:

זה כנראה קונקטור שמתחבר שקע תקע.

אני עם רכב זהה לשלך ולקחו לי 500 שח על הרכבת מרימי שמשות בנעילה. עבודה של 5 דקות. מרגע של פתיחת הדלת זה דקה עבודה גם אם הגזמתי. אז מה?! סקר שוק שביצעתי דרשו 600-700 שח. בסוף שילמתי 500 והמתקין גם הגיע עד אליי וביצע. 

אני מאמין שהמרים עולה לו גג 300 שח בלחץ. להגיד לך שזה לא יקר לעבודה? זה יקר.

בוא נחזור רגע לנושא שלך. ה350 שח במקרה שלך כולל:

פירוק דיפון דלת והרכבה בחזרה + חיבור צמת חוטים פלאג שקע תקע לאן שצריך שאני מאמין שזה החלק הקל.

עדיף לפעמים לשלם לבעל מקצוע שיודע לבצע את העבודה כמו שצריך. תאמין לי שלא היית רוצה להסתבך עם פירוק הדיפון או החזרתו שעל הדרך נופלים לך קליפסים או משהו לא יושב טוב ומתחיל לקרקש לך וליצור רעשים בנסיעה, ואז אתה יוצר לעצמך בעיה על בעיה.

אם אתה יודע לבצע זאת לבד בצורה מושלמת אז בהצלחה.

וקישור לחלק הזה יש?

מצאתי
https://www.aliexpress.com/item/1005002594199732.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.755c4f0fr4NkfX&algo_pvid=a59eba27-58e4-46fc-b87a-569557673505&algo_exp_id=a59eba27-58e4-46fc-b87a-569557673505-0&pdp_npi=4%40dis!ILS!190.48!158.11!!!50.67!!%402103834817028973350478969ec34a!12000021310817241!sea!IL!161254237!&curPageLogUid=hfyFudDsyyGu

עריכה אחרונה על ידי דור-ל
m7kj.jpg
פורסם
לפני 23 שעות, דור-ל כתב:

Screenshot_20231217_144357_WhatsApp.jpg

בדגם שיש את זה מקורי יש כפתור עם 3 מצבים.

סגור, פתוח ו Auto.

אצלך אין את זה אז הפיצ'ר לא קיים במקור, איזה מחלה?

רשמת שהמאות נפתחות ונסגרות תקין בהפעלה ידנית, לא?

פורסם
לפני 5 דקות, Buki כתב:

בדגם שיש את זה מקורי יש כפתור עם 3 מצבים.

סגור, פתוח ו Auto.

אצלך אין את זה אז הפיצ'ר לא קיים במקור, איזה מחלה?

רשמת שהמאות נפתחות ומסגרות תקין בהפעלה ידנית, לא?

צד נהג עושה לי בעיות,יש לך איזה סרטון הדרכה שמסביר להחליף ?

m7kj.jpg
פורסם
לפני שעתיים, דור-ל כתב:

צד נהג עושה לי בעיות,יש לך איזה סרטון הדרכה שמסביר להחליף ?

עכשיו התגובה שלך ברורה ומובנת ומסבירה בדיוק את הבעיה שלך. ראיתי שגם העלת את זה בקבוצה בפייסבוק.

גם לי יש בעיה כמו שלך במראה שמאל, וגם לי יש רכב כמו שלך, אותו דגם ואותו שנתון.

אבל אצלי הכפתור קיפול נראה אחרת. יש לו 3 אופציות: פתוח, סגור, ואוטומטי (נסגר בנעילה מיד לאחר מרימי השמשות, נפתח בפתיחת הרכב)

אצלי בקיפול מראות חשמלי השמאלית לא מצליחה לזוז. היא עושה רעש של מגיבה אבל לא מצליחה לזוז כנראה בגלל הגלגל שיניים הסורר, הימנית בסדר לפי מה שאני זוכר.

צריך לחפש את המנתח כירוגי שיידעלבצע את העבודה.. נראה קצת מסובך

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, Matan1515 כתב:

עכשיו התגובה שלך ברורה ומובנת ומסבירה בדיוק את הבעיה שלך. ראיתי שגם העלת את זה בקבוצה בפייסבוק.

גם לי יש בעיה כמו שלך במראה שמאל, וגם לי יש רכב כמו שלך, אותו דגם ואותו שנתון.

אבל אצלי הכפתור קיפול נראה אחרת. יש לו 3 אופציות: פתוח, סגור, ואוטומטי (נסגר בנעילה מיד לאחר מרימי השמשות, נפתח בפתיחת הרכב)

אצלי בקיפול מראות חשמלי השמאלית לא מצליחה לזוז. היא עושה רעש של מגיבה אבל לא מצליחה לזוז כנראה בגלל הגלגל שיניים הסורר, הימנית בסדר לפי מה שאני זוכר.

צריך לחפש את המנתח כירוגי שיידעלבצע את העבודה.. נראה קצת מסובך

יש שם כירורגיה לא קטנה,מבקשים עליה 650 שקל,ביינתים את המכלול של כל הגלגלי שיניים הזמנתי חדש,כולל החלק מהמתכת,לפחות גם אם נשקיע את הסכום זה יהיה חד פעמי ולא כל שנתיים להחליף,וגם נוסיף לזה את הקיפול האוט' בזמן הנעילה שיהיה יותר יוקרתי.

m7kj.jpg
פורסם
לפני 6 שעות, דור-ל כתב:

יש שם כירורגיה לא קטנה,מבקשים עליה 650 שקל,ביינתים את המכלול של כל הגלגלי שיניים הזמנתי חדש,כולל החלק מהמתכת,לפחות גם אם נשקיע את הסכום זה יהיה חד פעמי ולא כל שנתיים להחליף,וגם נוסיף לזה את הקיפול האוט' בזמן הנעילה שיהיה יותר יוקרתי.

תשמע לא יודע מה קורה

היום שמתי לב שפתאום השמאלית חזרה לעבוד. הרכב היה בשטיפה ביום שישי אולי יש קשר.

בכל מקרה כנראה שזה לא יחזיק לטווח הרחוק, כנראה שזה מאוד מאוד נפוץ בשנתון. 

אתה יודע מה הפרוצדורה שמבצעים בחברה? איזה חלק מחליפים בדיוק?

אני בטוח שלא מחליפים את כל המראה קומפלט.

חובה עליך לחזור לעדכן אחרי שתסיים את הניתוח!!

אני רק מקווה שהניתוח יצליח והחולה לא ימות😀😀

פורסם
לפני 13 שעות, Matan1515 כתב:

תשמע לא יודע מה קורה

היום שמתי לב שפתאום השמאלית חזרה לעבוד. הרכב היה בשטיפה ביום שישי אולי יש קשר.

בכל מקרה כנראה שזה לא יחזיק לטווח הרחוק, כנראה שזה מאוד מאוד נפוץ בשנתון. 

אתה יודע מה הפרוצדורה שמבצעים בחברה? איזה חלק מחליפים בדיוק?

אני בטוח שלא מחליפים את כל המראה קומפלט.

חובה עליך לחזור לעדכן אחרי שתסיים את הניתוח!!

אני רק מקווה שהניתוח יצליח והחולה לא ימות😀😀

כרגע אני לא יפתור את זה בעצמי,יש ביטוח,נחליף ואם ניראה שהבעיה ממשיכה אני יקח את זה צעד קדימה ויחקור את הנושא לעומק.

m7kj.jpg
פורסם
לפני 19 דקות, דור-ל כתב:

כרגע אני לא יפתור את זה בעצמי,יש ביטוח,נחליף ואם ניראה שהבעיה ממשיכה אני יקח את זה צעד קדימה ויחקור את הנושא לעומק.

תחליף מראה קומפלט? חבל לדעתי.

ישימו לך דרך הביטוח מראה חליפית. האיטום, הרעש, הזכוכית, התרופפות הזכוכית לא יהיה אותו הדבר.

ראיתי אתמול סרטון דומה על מאזדה 6 שמישהו מחו"ל פתר את זה בעזרת שימון WD-40. מזיז את הזכוכית לקצוות (כמו סיבוב הגה עד הסוף הצידה) ואז מרסס WD-40 היטב במרווח שנוצר.

נותן לזה לחלחל כ20 דקות. מבצע "לימוד" למראה ע"י הפעלת המקפל ודחיפת המראה מס' פעמים ידנית. ואז זה חזר לעבוד רגיל.

דרך נוספת זה להתקשר ליבואן דלק מוטורס לומר שלא קיבלת שורות ב2 מוסכים. נפנפו אותך, לא רצו לפתוח לך כרטיס, ראית שפתרון הבעיה ע"פ האתר בגדר רצון טוב GOOD WILL. ומדובר בבעיה עולמית שכולם סובלים ממנה. 

ואתה תתבע את היבואן על חשש לתאונה כתוצאה מאי פתיחת המראות וכו'... 

ככה בזמנו עשיתי לפני 7 שנים עם מאזדה 3 2009 בבעיה הדבק בדשבורד.

הזמינו לי דשבורד אמרו לי עוד חודשיים תבוא להחליף, אחרי חודשיים אמרו לי תבוא עוד חודשיים. שלחתי לדלק מוטורס "מכתב לפני תביעה"

והופ תוך שבוע אמרו לי אין בעיה בוא ונחליף לך, אפילו תבחר מתי נוח לך.

פורסם

לא הבנתי אם המראה שלך סובלת כבר מהבעיה או שאתה מתכונן ליום הדין?
גם לא הבנתי למה היבואן צריך לתת 7 שנות אחריות על מראה חשמלית?
זה לא דש בורד שאורך החיים שלו צריך להיות 20 שנה

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...