Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה כבר איתך שנה אני מחכה שנתקדם לטיפול בהלם חשמלי - האהוב עליי! רק למען ההגינות תכין לי משהו לנשוך.

פסיכולוג קטן עליי - כבר הוצאתי אחד בוכה. (אמיתי לא אכנס לנסיבות כרגע).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 478
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
בתאריך 7.1.2025 בשעה 15:19, lanosforce כתב:

טוב האמת זה קצת מרתיח - 

https://www.pentagon-group.co.uk/peugeot/cambelts

אני עם אותו המנוע DV5 שיש ב3008 - האינטרוול של הרצועת טיימינג (הרצועה לא השרשרת קאם) הוא או 120 אלף קילומטרים או 10 שנים - לא 150 אלף כמו ב1.6HDI 

קניתי רכב מטרייד היבואן עם 118 אלף קילומטרים וברור כמובן, לא הוזכרה מילה על כך שצריך לבצע תחזוקת רצועת טיימינג במהלך הטיפול שעשו על חשבונם.

הגעתי למוסך מורשה יבואן עם 130 אלף קילומטרים - ביקשתי לבדוק את נושא שרשרת הקאם - לא אמרו מילה על כך שצריך לבצע כבר טיימינג

למה אני צריך לקבל את הידיעה הזו ממוסך מתמחה. 

כל מה שקרה כאן עד עכשיו רק גורם לי להבין עד כמה אני לא מוכן יותר לחזור על חוויית בעלות כזו. 

האמת? למרות כל האהבה שלי לצרפתייה הסקסית בחנייה- אני דיי דואג להיות בעלים שלה ביגלל החוויה שלי עם מוסך היבואן...

אחרי תיקון של 4K לאחר הנחה (חיישנים ומכסה שסתומים וREGEN למסנן חלקיקים) קיבלתי את הרכב מבלי שעשו את הדבר הכי בסיסי בביקור במוסך: בדיקה והשלמת נוזלים!(תקנו אותי אם אני טועה).
הכנסתי עם נוזל וישרים גמור וחצי מדיד בשמן המנוע, להפתעתי הרבה קיבלתי אותו בידיוק ככה, רק לי זה נירראה סופר לא מקצועי?
מתגעגע למוסך שמשון עם הגרנדה החביבה שלי... תמיד השלימו נוזלים וציחצחו את איזור המנוע + ספריי.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 39 דקות, hwgeek כתב:

הכנסתי עם נוזל וישרים גמור וחצי מדיד בשמן המנוע, להפתעתי הרבה קיבלתי אותו בידיוק ככה, רק לי זה נירראה סופר לא מקצועי?

הכנסת את הרכב לתיקון תקלה והרכב יצא תקין? אחלה.

במורשה, עובדים (תיאורטית) לפי פרוטוקול אחר בטיפול. אם ידעת שחסר, היו משלימים לך ומכניסים שורות בחשבונית.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

האם זה באמת מוגזם להכניס רכב לבדיקה על תקלה ולא לקבל בדיקה כללית והצעת מחיר? בכיף שיקחו כסף, לדעתי בדיקת מיפלס נוזלים זה משהו ממש בסיסי שלקוח ביכלל לא אמור להגיד להם, אז מה שאני מבין ברכב? לדעתי הם צריכים לינהוג כאילו ללקוח אין מושג וצריכים להעיר לו שחסר קצת שמן מנוע ברכב עם מנוע טורבו שעבר קרוב ל10K מהטיפול האחרון.
ונוזל שמשות.. חבל לדבר, לפחות קיבלתי בקבוקון עם תרכיז :-).

בתאריך 5.1.2025 בשעה 09:16, lanosforce כתב:

האם זה שווה את ההשקעה? 

לדעתי - לגמרי כן! 

אם הייתי רוצה באותו יום לרכוש RAV4 או פורסטר למשל - הייתי צריך לשים בין 20-40 יותר במחירון.

אם זה היה באמת RAV4 להוסיף על כך שהרכב היברידי - הביטוח היה עולה הרבה יותר ממה שעולה לי הביטוח על האיירקרוס. 

אז הוצאתי עוד 11.5 אלף שקלים לא מתוכננים - נכון, זה כואב!!! אבל האם זה באמת יותר יקר? - תעשו חשבון לבד. 

אני גם בדעה שזה היה שווה את השקט הנפשי והמחיר הכולל לרכב שכזה, שמח שהצלחת להשיג את הקיט.
רק אל תישכח כשיבוא היום למכירה- במודעה תירשום: "מיתלבט בין המודעות? שאל את המוכר: "קיט 8 מילימטר כבר יש לך?""...🤣

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בדרך כלל התלונה היא (גם בחו"ל) על מורשים, שאתה מכניס רכב עם מיכל סבון מלא לטיפול ובכל זאת מחייבים אותך שורה של 100 ש"ח לפני מע"מ על סבון, ועוד שורה כזאת על תוסף דלק שאף אחד לא צריך אותו.

הדבר האחרון שהייתי רוצה זה לשלם על נוזלים מחירי מחירון מונפצים.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הייתי גם לוקח בחשבון את נפלאות התקופה, אנחנו במלחמה ויש מחסור חמור של כוח עבודה במוסכים גם מהצד שמגוייס למילואים וגם מהצד השני שממנו מגיע כוח עבודה לא קטן. 

זה בוודאי לתורם לזה שלא מקבלים שום אקסטרות בשום מקום. ולא אני לא מתכוון לכזו אקסטרה.

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם נכון, נייחל לתקופה טובה יותר 🙏.
ניראה לי הגיע הזמן שגם אני אפתח דיון על הצרפתייה שלי ולא אטשטש את הדיון הזה עם הבעיות שלי 🙃, יש לי הרגשה שהיא מתכננת לי עוד הרבה הרתפקאות מרגשות בעתיד הקרוב (יש רעש כמו מאורר מתכתי שאחד הלהבים משפשף קלות עד לעצירה בעת כיבוי המנוע).
לפחות קיבלתי את הקיט לסריקת תקלות של הצרפתים(שולמו מיסים כדין 🙂):
S3d175b05d5a546a6bdd49fb0b3f674ed0.jpg_220x220.jp
המשך יבוא ...

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 9 שעות, hwgeek כתב:

לפחות קיבלתי את הקיט לסריקת תקלות של הצרפתים

צמיד חובה לכל בעל רכב צרפתי.

הצלחת להתקין את התוכנה?

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

עדיין לא הספקתי, צריך להכין את המחשב וגם הרגע ביקשתי לינק להורדה לתוכנות כי כבר עבר איזה עשור מהפעם האחרונה שהחזקתי בכונן DVD :-).
כמובן כל התעסקות עם תוכנה מהסינים תיהיה על מחשב שיוכל אך ורק בשביל זה ולא על המחשב שמשמש אותי(לא סומך עליהם :-)).

פורסם

יש גרסה שמשיהו ארז יפה לקובץ שמריץ מכונה וירטואלית ולא דורש התקנה, אני מריץ את זה על המחשב הרגיל.

אם תרצה יכול לשלוח לך. 

• אהבתי 3

פורסם
בתאריך 10.1.2025 בשעה 09:03, hwgeek כתב:

לפחות קיבלתי את הקיט לסריקת תקלות של הצרפתים

אמנם שלי צעירה ובלי בעיות כרגע (טפו טפו) אבל שלח לינק למוצר כי יש לי עוד כמה חברים עם צרפתיות מזדקנות חחח

• רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

הזמנתי מהחנות הזאת לפני כמה שנים.  את הגרסה היותר יקרה שכרגע עולה 88-95 דולר שם. 

גם בזה יש כמה אפשרויות, לא יודע מה ההבדלים בינהם.

https://sicotool.aliexpress.com/store/108185/pages/all-items.html?sortType=bestmatch_sort&SearchText=lexia&shop_sortType=bestmatch_sort

קישור ישיר למוצר שהזמנתי כבר לא עובד כי כאמור עברו כמה שנים. 

ולא משתמש בתוכנה שמגיעה איתו כי זה סיפור להתקין אותה אלא במה שהזכרתי בהודעה הקודמת.

פורסם

יש גרסה פשוטה להתקנה.

לא דורשת VM ולא דורשת ביטול גישה לאינטרנט.

אני משלם כמה יורו להורדה והמאותגרים יכולים לשלם על התקנה מרחוק

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 17 שעות, מלטבשי כתב:

והמאותגרים יכולים לשלם על התקנה מרחוק

למה ככה... גם ככה קשה לי

יש לי גרסאת VM שעובדת עם הלקסי 2000 הזו איך שלא קוראים לה. 

Pioneer TS-X150

פורסם
בתאריך 11.1.2025 בשעה 13:03, G. P. Magnus כתב:

אמנם שלי צעירה ובלי בעיות כרגע (טפו טפו) אבל שלח לינק למוצר כי יש לי עוד כמה חברים עם צרפתיות מזדקנות חחח

https://www.aliexpress.com/item/1005004853574270.html
קניתי מכאן ובהצצה קלה בתוכו ראיתי שיש כל הציפים כמו בתמונה.
יש לצייןש שביגלל שהוא עלה לי 76$ לפני תוספת 12$ למישלוח- חייבו אותי ב109 שקל מיסים בדואר :-).
לצערי בזמנו שום קופון לא עבד להורדה מתחת ל75$ :-(.
היום יש 5$ הנחה מעל 50$:
https://ali-buy.com/aliexpress-coupons/

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...