Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אשמח לעזרה 

מעוניינים לקנות רכב  משפחתי עם תא מטען גדול ומושב אחורי מרווח, 2 כסאות בטיחות שיהיו איתנו עוד 3 שנים לפחות ואז נעבור ל 2 בוסטרים. בנוסף  היום יש גם בוסטר שירד תוך שנתיים .לכן חובה רכב מרווח .

כסאות הבטיחות גדולים ( ואנחנו לא מעוניינים להחליפם)

פרמטרים חשובים לרכב.

הכי חושב בטיחות הרכב ,מבחני ריסוק ומערכות בטיחות .

צריכת דלק ( נוסעים די הרבה ) 20k +
מושב אחורי מרווח ותא מטען גדול ( עגלת תאומים. ועוד …)

אישתי היא הנהגת היחידה ברכב. זה הרכב העיקרי והיחיד שלנו . מכיוון שזה הרכב היחיד שלנו ,מעוניינים לרכוש רכב חדיש 2020 ומעלה  על מנת לחסוך עלויות טיפולים וכניסות מיותרות למוסכים .

בהתאם לזה קניית רכב תהייה ממגרש אחד הגדולים או ליסינג על רכב חדש .

אין לנו את הזמן והיכולת ללכת לראות רכבים פרטיים ( נסיעות בדיקות וכדומה ) .

1. איזה רכב מומלץ ?

2. ליסינג , למה כן ? למה לא ?

4. אים ליסינג למה לשים לב ?

כרגע עם יונדאי איוניק 2021 מרוצים ממנה מאוד (רכב חברה) שמחוזר עקב החלפת

מקום עבודה .

רכב חשמלי לא רלוונטי בגלל עלויות התקנה גבוהות מאוד , מעל 20k 

תודה רבה 

פורסם

התשובה בגוף השאלה. האם בדקתם אפשרות לרכוש את רכב הליסינג בו אתם נוהגים היום?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדוק קנייה של הרכב ליסינג שלכם.

עגלת תאומים זה נגמר מתישהו.

מושבים, הרבה יןתר זול להתאים מושבים לרכב מאשר הפוך.

אתה עם תאומים בכסאות ועוד בוסטר?

בגדול, אוקטביה תעשה עבודה, עדיף עד אמצע 2020 שזה המודל הקודם. לגבי אמינות הגיר אפשר ליפול אבל זה הרבהמיותר טוב מפעם.

יש פה מישהו שקנה את הליסינג שלו  אחרי סיום החוזה ואז שילם אחאץר כך גם החלפת גיר.

פורסם
לפני 43 דקות, zvit כתב:

התשובה בגוף השאלה. האם בדקתם אפשרות לרכוש את רכב הליסינג בו אתם נוהגים היום?

העלות גבוהה , לכן מתלבטים אם לא כדאי ליסינג ולהחליף כל 3 שנים

לפני 43 דקות, KipodYam כתב:

תבדוק קנייה של הרכב ליסינג שלכם.

עגלת תאומים זה נגמר מתישהו.

מושבים, הרבה יןתר זול להתאים מושבים לרכב מאשר הפוך.

אתה עם תאומים בכסאות ועוד בוסטר?

בגדול, אוקטביה תעשה עבודה, עדיף עד אמצע 2020 שזה המודל הקודם. לגבי אמינות הגיר אפשר ליפול אבל זה הרבהמיותר טוב מפעם.

יש פה מישהו שקנה את הליסינג שלו  אחרי סיום החוזה ואז שילם אחאץר כך גם החלפת גיר.

תודה על העצה ,

הבנתי שבדרך כלל מחליפים גיר אחרי 90k .

לא יודע אם כדאי להכנס לכאבי ראש כאלה 

פורסם

אני לא חושב שזה נכון שאחרי 90 מחליפים גיר באוקטביה. אנשים אצלי החזירו אחרי קמ משמעותיים ורק כי נגמר החוזה וחייבו אותם להחזיר, כי לא היו רכבים וחיכו שנה ויותר לרכב.

החלפת גיר בדכ תיתן שקט לתקופה יפה.

אתה רוצה להחזיר את שלך כי רוצים הרבה ולקנות בסכום יחסית דומה רכב אחר? למה?

תבדוק כמה אתה מוכן להוציא באמת.

יש מחשבון עלות רכב בליסינג ויש מחשבון עלות רכב פרטית.

אני במצב שלך פשוט המשכתי לחוזה הבא. לא יודע אם זה חכםמף או לא. בינתיים פיות חכם כי האוטו לא נוסע מספיק. אולי כמו שלקחת ליסינג חודשיים אחרי קורונה היתה טעות. סהכ לא טעות סופנית. היה יוצא קצת יותר זול המסלול של הרכב הפרטי שלי, בעוד שהליסינג היה אמור לצאת הרבה יןתר זול עקב קמ משמעותי

פורסם
לפני שעתיים, KipodYam כתב:

אני לא חושב שזה נכון שאחרי 90 מחליפים גיר באוקטביה. אנשים אצלי החזירו אחרי קמ משמעותיים ורק כי נגמר החוזה וחייבו אותם להחזיר, כי לא היו רכבים וחיכו שנה ויותר לרכב.

החלפת גיר בדכ תיתן שקט לתקופה יפה.

אתה רוצה להחזיר את שלך כי רוצים הרבה ולקנות בסכום יחסית דומה רכב אחר? למה?

תבדוק כמה אתה מוכן להוציא באמת.

יש מחשבון עלות רכב בליסינג ויש מחשבון עלות רכב פרטית.

אני במצב שלך פשוט המשכתי לחוזה הבא. לא יודע אם זה חכםמף או לא. בינתיים פיות חכם כי האוטו לא נוסע מספיק. אולי כמו שלקחת ליסינג חודשיים אחרי קורונה היתה טעות. סהכ לא טעות סופנית. היה יוצא קצת יותר זול המסלול של הרכב הפרטי שלי, בעוד שהליסינג היה אמור לצאת הרבה יןתר זול עקב קמ משמעותי

תודה רבה ,

אני אנסה להסביר לך את העניין .

1. אנחנו בודקים את האופציה של רכישת הרכב שלנו , לא בטוח שזה אפשרי ( זה רכב חברה ) ולא בטוח שיהיה אפשרי יכול להיות שהרכב יעבור למישהו אחר ) .

2. אני לא יכול להתעסק עם בדיקה של רכבים ולקחת למוסך ( הכל נופל על אישתי ) לכן מחפש נוחות וחוסר דאגות . 

3. אני חושב שהאוקטביה רכב מעולה והוא ירד מהרשימה שלי בגלל הבעיה בגיר …  האופציות לא כל כך מרובות לכן הניסיון שלך גורם לי לחשוב עליה מחדש .

הערכה שלי , הוא החזר של 3,000 ש״ח בשני המקרים  ( מימון בנקאי / ליסינג ) 

לכן ההתלבטות 

פורסם

אם לא תוכל לרכוש את הרכב בו אתם נוסעים - תרכוש איוניק אחרת יוצאת ליסינג (או פרטית בכלמוביל טרייד-אין למשל) יש היצע גדול בחברות הליסינג והמחירים בהתאם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...