Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל מדובר ברכב ספארק, משנת 2011, שנקנה בזמנו חדש מ-UMI .

הרכב היה עם ק"ם נמוך מאוד, מלא תקלות, כולל דוושת הקלאצי שנשברה והוחלפה.

נמכר AS IS לסוחר. [ הרכב היה שמור, ללא שריטה] ועם מסירת תיק התקלות והתיקונים ללקוח. 

הרבה הרבה מתחת למחירון . לא היו כמעט טלפונים ...

זה היה הרכב של אישתי. חצי שנה זה הספיק לנו. לא יכולתי לראות את אוטו הזה יותר חונה בחנייה .

- בסרטון הראשון זה רכב עם נורת מנוע דלוקה כל הזמן. 3900 ק"ם. .

- בשני, הרכב מגמגם קשות בסר"ק, ונכבה אח"כך .

http://youtube.com/watch?v=ypIR6byGXY8

https://www.youtube.com/watch?v=FrKaLFu0srs

בסופו של דבר כאמור הייתה תביעה, ופיצוי. פיצוי עלוב ביותר[מן הסתם] מי שהתעשר מזה, כמובן העו"ד .

מקווה ש-UMI נכנסים לאתר הנפלא הזה, וייקראו את הפוסט. 

זהו פוסט פריקה של...250 שקל. וכרגע זה לא הכסף. פשוט מדובר בעיקרון. 

כן כן. זה באמת כלום כסף. בסה"כ 4\3 מיכל דלק. פשוט בושה.

אחרי אין ספור טלפונים, שכוללים ניתוקים, שליחת טפסים, הבטחות, שקרים, ומה עוד, הרמתי ידיים . וויתרתי.

שיטת המצליח עובדת מצויין ב-UMI . הרי אף אחד לא יתבע אותם בבית משפט על ה-250 שקל.

היה כאן שרשור של "איזה רכב לא הייתי רוצה גם בחינם " ? זה בדיוק זה !

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
  • אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

קראתי שלוש פעמים ולא הבנתי מה הבעיה?
אם היתה מחלוקת אם UMI מה המחלוקת? מה נעשה? מה החליט בית המשפט?

גם אם יש תקלה, למה לא עלו עליה?
מה הצפיה שלך לאמינות מרכב בן 12? 

תכלס... אשכרה לא הבנתי את התלונות שלך

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 33 דקות, סולל הדרך כתב:

קראתי שלוש פעמים ולא הבנתי מה הבעיה?
אם היתה מחלוקת אם UMI מה המחלוקת? מה נעשה? מה החליט בית המשפט?

גם אם יש תקלה, למה לא עלו עליה?
מה הצפיה שלך לאמינות מרכב בן 12? 

תכלס... אשכרה לא הבנתי את התלונות שלך

אתה רציני ? או שזה בציניות ?

אסביר לך לאט יותר.

בזמנו רכשנו את הרכב. היה מלא תקלות, חלקם הקטן בסרטונים שהעליתי.

אחר כך דוושת הקלאצי נשברה. היא הוחלפה . לא מיד. לא היו חלקים במלאי. ולא קבלנו רכב אחר. למזלי היה לנו את הרכב שלי, ושירת אותנו.

הרכב נמכר לסוחר כמה חודשים לאחר רכישתו , בהפסד גדול של כסף. כמעט בכל מחיר.

לאחרונה היה דיון. תביעה ייצוגית בגין תקלות סדרתיות לגבי שנתון 2011, שנמשכה זמן מה. UMI הפסידה. היה פיצוי ללקוחות. 250 שקל. 

שאלת לגבי ציפיות. ובכן מ-UMI כבר אין לי כאלה...

גם אין לי ציפיות מרכב בן 12, שכבר לא נמצא אצלי 11 שנה .

איך שהם התנהלו מול התקלות דאז-שנת 2011, ולא פתרו אותם, ככה זה גם מתנהל כיום עם ההחזר העלוב שהם אמורים לשלם. 

ההחזר הוא על-פי פסק דין, ולא מרצונם החופשי. ועדיין מתעלמים גם מהפסק דין .

כל מילה מיותרת. 

מקווה שעניתי לשאלותייך.

• מבאס 1
פורסם

אני לא מכיר את התקלות הסדרתיות של הדגם המדובר
בכל מקרה כשל בדוושה והחלפתה זה עניין אחד, וזמינות ח"ח זה נושא אחר
לא שכנעת אותי שהרכב לא בר תיקון והנאה לאחר מכן

בעיות סידרתיות, בדר"כ נפתרות בח"ח משופרים כך שהבעיות לא צפויות לחזור
יש תקלות, נכנסים למוסך שמכיר את הרכב, פותחים את הארנק וממשיכים להנות מהרכב
כלכלית זה הרבה יותר כלכלי ממכירה לסוחרים.

אתה בחרת מסיבות השמורות איתך לנהוג בשיטת דובי לא, לא ולהעיף את הרכב... זכותך המלאה
ועדיין לא הסברת לי למה תקלות ברכב בן 12 הן לא סבירות בעינך?
גם אם קנית מטרייד אין... אם היית קונה מפרטי, אז מה?
מה גבול האחריות שאפשר לתת לרכב בן 12?

אני לא מצדד ב UMI ולא יודע איך הם התנהלו ויתכן שהם באמת Zונות
אבל ראבק, תתאים את רמת הציפיות שלך לרכב ב 12 שמלתחילה נושא סמל בחרטומו שהוא לא פאר היצירה ושיא האמינות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הוא רשם למעלה שזה רכב חדש שיצא מהסוכנות. החזיק אותו שנה ומכר אחרי מלא תקלות (מניח שטופלו באחריות).

לא רכב בן 12.

התלונה שלו על השירות של היבואן שנדרש על פי פס"ד לשלם לו אבל אי אפשר לקבל את התשלום.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 27 דקות, סולל הדרך כתב:

אני לא מכיר את התקלות הסדרתיות של הדגם המדובר
בכל מקרה כשל בדוושה והחלפתה זה עניין אחד, וזמינות ח"ח זה נושא אחר
לא שכנעת אותי שהרכב לא בר תיקון והנאה לאחר מכן

בעיות סידרתיות, בדר"כ נפתרות בח"ח משופרים כך שהבעיות לא צפויות לחזור
יש תקלות, נכנסים למוסך שמכיר את הרכב, פותחים את הארנק וממשיכים להנות מהרכב
כלכלית זה הרבה יותר כלכלי ממכירה לסוחרים.

אתה בחרת מסיבות השמורות איתך לנהוג בשיטת דובי לא, לא ולהעיף את הרכב... זכותך המלאה
ועדיין לא הסברת לי למה תקלות ברכב בן 12 הן לא סבירות בעינך?
גם אם קנית מטרייד אין... אם היית קונה מפרטי, אז מה?
מה גבול האחריות שאפשר לתת לרכב בן 12?

אני לא מצדד ב UMI ולא יודע איך הם התנהלו ויתכן שהם באמת Zונות
אבל ראבק, תתאים את רמת הציפיות שלך לרכב ב 12 שמלתחילה נושא סמל בחרטומו שהוא לא פאר היצירה ושיא האמינות

אתה חוזר שוב ושוב לאותו משפט. הרכב לא היה אצלנו 12 שנה. אלה כמה חודשים טובים, ונמכר .

גם לא צפית בסרטונים, כנראה. הרכב עוד בתקופת האחריות ולא הצליחו להתמודד עם הבעיות שלו . 

איזה מילה או משפט לא הבנת, כאשר ציינתי במפורש שהרכב -נמכר כמה חודשים לאחר רכישתו, ב-2011, ולא נמצא אצלנו יותר מ-11 שנים טובות ?

לא איכפת לי מה קורה עם הרכב הזה כרגע. OK ? התקלות היו עוד ב-2011. מה הקשר לרכב בן 12 שאתה חוזר על זה כל הזמן?

רק ציינתי [בתמצית], את המעט שעברנו איתו בחודשים שהיה אצלנו ב-2011.

לגבי "בר תיקון " שרשמת, אז כל רכב הוא בר תיקון.

השאלה היא איפה נמצא הגבול הדק, בין ניסיונות תיקון שכשלו, לבין להעיף את הרכב הזה לכל הרוחות , גם כשזה כרוך בהפסד כסף?

מתי גם אתה היית מתייאש ממנו ?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לפני 16 דקות, yossiaviel כתב:

אתה חוזר שוב ושוב לאותו משפט. הרכב לא היה אצלנו 12 שנה. אלה כמה חודשים טובים, ונמכר .

גם לא צפית בסרטונים, כנראה. הרכב עוד בתקופת האחריות ולא הצליחו להתמודד עם הבעיות שלו . 

איזה מילה או משפט לא הבנת, כאשר ציינתי במפורש שהרכב -נמכר כמה חודשים לאחר רכישתו, ב-2011, ולא נמצא אצלנו יותר מ-11 שנים טובות ?

לא איכפת לי מה קורה עם הרכב הזה כרגע. OK ? התקלות היו עוד ב-2011. מה הקשר לרכב בן 12 שאתה חוזר על זה כל הזמן?

רק ציינתי [בתמצית], את המעט שעברנו איתו בחודשים שהיה אצלנו ב-2011.

לגבי "בר תיקון " שרשמת, אז כל רכב הוא בר תיקון.

השאלה היא איפה נמצא הגבול הדק, בין ניסיונות תיקון שכשלו, לבין להעיף את הרכב הזה לכל הרוחות , גם כשזה כרוך בהפסד כסף?

מתי גם אתה היית מתייאש ממנו ?

אני לתומי חשבתי ברכב שרכשת מ UMI עכשיו רכב ב 12 מהטרייד של UMI
מסבירים לי לאט אני מבין מהר
אז אתה סוגר לנו סיפור שהתחיל לפני 12 שנה?

מה מציף את יום הזיכרון? הפיצוי שקיבלת 12 שנה מאוחר יותר?

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
פורסם

את האמת כבר שכחתי מהאוטו הזה מזמן.

רק שבעקבות מכתב שהם בעצמם [UMI] שלחו לי לדואר, הנושא עלה שוב.

התביעה הייצוגית הסתיימה עם פסק דין, רק לפני 7 חודשים. 

התקשרתי אליהם לאחר קבלת המכתב, הרבה פעמים, במשך תקופה לא קטנה.

חוץ מהבטחות, משיכת זמן ושקרים בלי סוף, וניתוקי טלפנים, אי אפשר להוציא מהם כלום .

ההתנהגות והנפנוף שלהם כלפי הלקוחות, הייתה ונשארה אותו דבר.

כמו שוויתרתי על רכב לימון שלהם בעבר, ככה וויתרתי גם הפעם על הפיצוי.

הכל בסדר. המכתב שלהם מזמן כבר בפח .

פורסם

בתי המשפט מטיבים עם יבואני הרכב, מגרשי הרמאים ובאופן כללי האזרח הקטן... נשאר קטן.

פורסם

כבר בפוסט פתיחה רשמתי שהרכב נמכר לסוחר, אחרי חצי שנה בערך..

לגבי הייצוגיות ככלל, רוב רובו של הכסף מגיע קודם כל לעו"ד וה"עודף", [אם יישאר כזה], ללקוח.

פורסם (נערך)

לא מבין, הפסדת הרבה כסף על המכירה. מבטלים את העסקה עם/בלי עו"ד, או תובעים ב-2012 על ההפסד. אין תביעות כאלו? ממתי לקוח חייב לאכול את מה שמאכילים אותו?

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 4 דקות, mcaspi כתב:

לא מבין, הפסדת הרבה כסף על המכירה. שוכרים עו"ד ומבטלים את העסקה, או תובעים ב-2012 על ההפסד. אין תביעות כאלו? לאיזה שופט יהיה סבלנות לרכב שלא מתוקן לאורך 3900 ק"מ?

תביעות כאלה זה תהליך ארוך, הרבה כסף, וגם מעורב שמאי\בודק מוסמך.

וגם לאחר שהרכב היה כל כך הרבה פעמים במוסכים, [היה פעמיים במרכזי, בראשון], הם הציעו החלפת מנוע. [3800 ק"ם]רק שזה כבר היה מאוחר מדי, כי כבר התייאשנו מהרכב לחלוטין.

לאחר שדוושת הקלאצי נשברה, אשתי לא רצתה יותר לראות את הרכב בחנייה...

הרכב נגרר למוסך, תוקן לאחר זמן מה, כי לא היו אז חלקים במלאי,  ולאחר ההחלפה הוא נמכר למרבה במחיר.

פורסם

הניסוח שלך לא ברור מי רכש את הרכב.

גוף ראשון רבים, קרי, בשנת 2011 רכשנו רכב מסוג כזה וכזה מהיבואן.

מיומו הראשון הרכב הפגין אמינות נמוכה התקלות לא אובחנו בהצלחה ובנוסף הרכב הושבת לפרק זמן כזה או אחר בגלל מחסור חלפים ללא פיצוי או רכב חלופי.

החלטתי להיפטר מהרכב והוא נמכר לסוחר בהפסד כספי גדול.

לאחרונה התקבל פס"ד יצוגי שהשיב לי 250 שקלים ואין זה מענייני לספר שעורכי הדין קיבלו סכום משמעותי.

אני חש שהצדק לא נעשה הפיצוי לא הולם את הנזקים שנגרמו לנו.

הרבה יותר ברור...

• תוכן חדש...