Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, 

לפני כחודש יצרו איתי קשר באחת מסוכנויות היד השניה של אחת היבואניות על רכב ספציפי שנכנס להם לסוכנות שהם יודעים שאני מחפש.

לאחר שאמרתי שאני בעניין הם אמרו שהם יערכו מספר  בדיקות ויחזרו אלי עם תשובה.

לאחר כשבועיים חזרו אלי עם המחיר ואמרתי שאני מסכים ומוכן להתקדם הם אמרו לי שיזמנו אותי לאחר השבחת הרכב.

היום, כשבוע לאחר הצגת המחיר שהסכמתי עליו התקשרו לבשר כי חלה טעות בחישוב וכי המחיר של הרכב הוא יקר יותר בכ- 35,000₪ מהמחיר שעליו הסכמתי בטענה של טעות שקלול המחירון (אגב, המחיר שהם דורשים כעת הוא קרוב מאוד למחיר המחירון שלו כפרטי והרכב המדובר היה בבעלות חברה).

מה דעתכם אני אמור לעשות?

בגדול יש לי גישה לדרג הבכיר ביותר אך לפני שאני משתמש בזה אני מעדיף לפתור את זה בדרך יותר נעימה. 

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

אני לא מומחה אבל לא נראה לי שהייתה התחייבות מצידם למכור לך את הרכב במחיר שהוצג לכן אין הרבה מה לעשות (פרט ללפנות לדרגים הגבוהים, להתרגז ולא לקנות את הרכב)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 33 דקות, shlomi6280 כתב:

התקשרו לבשר כי חלה טעות

טעו בחישוב. קורה.

לא נגרם לך כל נזק.

אם יש לך קשרים בחברה - תפעיל אותם. במקביל תשכח מהמחיר הישן כי הוא לא יקרה. 

בפעם הבאה, אם מציגים לך מחיר נמוך מדי - תסב את תשומת לבם. ככה יכולים לקרות שני דברים - יגידו לך 'זה בסדר, אנחנו יודעים, זה המחיר', או שיגידו לך 'וואלה, פאדיחה, טעינו'. הטעות תתגלה מוקדם או מאוחר. 

ואי אפשר ללא דוגמא, 

נכנסתי לחנות לקנות מוצר כלשהו לקמפינג.

אומר לי המוכר 'יש לנו משהו יותר גדול ממה שאתה מחפש אבל חסר בו חלק , ולכן הוא נמכר ברבע ממחירו'. אני מתלהב, מבקש שיביא את המוצר.

הוא מביא, אני פותח, והדבר הראשון שנופל לי ליד זה החלק שהוא אמר שחסר.

אני מרים את החלק ואומר למוכר הנה מה שאמרת שחסר.

הוא מתסכל עלי 'אחי, זה המחיר, המוצר פגום, רוצה לוקח לא רוצה לא לוקח'.

הוא ממשיך 'יצאת מהחנות אין אחריות גם לא לשתי שניות. רוצה לקנות?'

לקחתי. 

למה אני צריך להרגיש שרימיתי מישהו? שהתעשרתי על חשבון מישהו בטעות שלו? 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קרה לי עם בעבר עם גברת מוכרת פרטית ,

רציתי לקנות מאזדה CX5 פרימיום לפני כשנתיים, ביקשה פחות מהמחירון, לא זכור לי בדיוק כמה, נראה לי 2000 פחות, 

אחרי שסגרתי איתה והגעתי לראות את הרכב, לא טרחה לרדת ואמרה לי שהיא מצטערת והחליטה לא למכור את הרכב,

אחרי שחזרתי הביתה ראיתי שעדכנה את המודעה ודרשה 5 אלף מעל המחירון, 

כמובן התקשרתי מיד, כדי להבין למה לא עדכנה אותי אלא שלחה אותי הביתה, עימות טלפוני, איך לא, ענה לי הבן שלה שכנראה עדכן אותה שכדאי לה לעלות את המחיר, כמובן שהשיחה לא היתה מעימה בלשון המעטה,

חוצפה ישראלית, כי היא פשוט יכולה, העיקר זה חוקי אז היא תתעלל בכל קונה פוטנציאלי, מתסכל ומעצבן, אך כנראה האופי הרקוב הזה קיים בלא מעט מטורללים בארץ.

פורסם
לפני 4 שעות, shlomi6280 כתב:

שלום חברים, 

לפני כחודש יצרו איתי קשר באחת מסוכנויות היד השניה של אחת היבואניות על רכב ספציפי שנכנס להם לסוכנות שהם יודעים שאני מחפש.

לאחר שאמרתי שאני בעניין הם אמרו שהם יערכו מספר  בדיקות ויחזרו אלי עם תשובה.

לאחר כשבועיים חזרו אלי עם המחיר ואמרתי שאני מסכים ומוכן להתקדם הם אמרו לי שיזמנו אותי לאחר השבחת הרכב.

היום, כשבוע לאחר הצגת המחיר שהסכמתי עליו התקשרו לבשר כי חלה טעות בחישוב וכי המחיר של הרכב הוא יקר יותר בכ- 35,000₪ מהמחיר שעליו הסכמתי בטענה של טעות שקלול המחירון (אגב, המחיר שהם דורשים כעת הוא קרוב מאוד למחיר המחירון שלו כפרטי והרכב המדובר היה בבעלות חברה).

מה דעתכם אני אמור לעשות?

בגדול יש לי גישה לדרג הבכיר ביותר אך לפני שאני משתמש בזה אני מעדיף לפתור את זה בדרך יותר נעימה. 

רכב חברה לשעבר מוצע לך במחיר של רכב פרטי ?

מה הבעיה ?

אומרים להם תודה רבה ופונים לשוק הפרטי, ניתן למצוא היום רכבים עם נסועה נמוכה ובמחירים טובים , משבר הריבית גורם לאנשים למכור את הרכבים וזה ניכר בהחלט ביד 2 עם היצע ענק של רכבים.

לא קונים רכב יוצא חברה במחיר של רכב מיד פרטית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם אתה לא התחייבת להם, הם לא התחייבו לך.

נסה ללחוץ/לבכות/להתפלל ולתת צדקה (יעזור יותר...)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...