Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הי

בסוף מה הומלץ?

מסבב פנצ'ריות שבדקתי באיזור אין מלאי של טויו פרוקסס (המקוריים שהגיעו) וגם לא של פאלקן (יבואן אוטולוקס) ואין צפי.

הוצע לי סיני, "סיני איכותי", נקסן, רייקן, לאופן (משהו כזה), מקסיס ויש מישלין אם אני זוכר נכון אבל הם ממש יקרים (1,000 שח עלות צמיג אחד).

לא בא לי לשים סיני, העלות של זוג צמיגי מקסיס זה 1,100 אם אני זוכר נכון, מייצור 12/24. טוענים שאין 2025 כי עדיין לא סיימו את 2024. וגם זה צמיג שישב במדף ולא בשמש ולכן אין הבדל באורך חיים.

איזור נתניה

מה אתם ממליצים?

פורסם

נקסן בסדר, לאופן זה למעשה האנקוק - גם אפשר.

רייקן אל תקנה.

מישלין - לשיקולך ( בנושא המחיר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מכיר טוב את הדגמים של מקסיס לרכבים פרטיים.'לרכבי שטח אמיתיים יש דגמים מוצלחים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מה שלא יהיה, ברכב הזה מומלץ לשמור על קוד עומס 95 קוד מהירות H, ושלא יהיה XL. למה? כי הוא מכויל לקשיחות ונוטה מעט לקופצנות. ו 95H אמורים להיות יחסית רכים. הטויו המקורי הם 95H אבל צמיגים מזעזעים.
בזמנו החלפתי ל Goodyear EfficientGrip Performance 2 - התגלו כרועשים ביותר. ונאלצתי להחליף שוב בהפסד לא קטן למישלין פרימסי 4 גרסת VOL (תוכנן לוולוו) 99V XL. רביעיה עולה 4,000. אם תיקח מישלין - קח גרסה רגילה, לא VOL (לדעתי הם יותר קשיחים). הם אוחזים פנטסטי, שקטים וצריכת הדלק משופרת. מה שכן בגלל ה 99V XL מעט קשיחים עבור הרכב הזה.
אם הייתי מחליף היום, הייתי לוקח קלבר דיינקסר 99V. התקנתי השבוע כאלה ב CX5 לאחר התייעצות בפורום, והם מצוינים. הצמיגאי אמר שזה מפעל של מישלין והם באותה רמה. במידה של ה CX30 הם עולים סביבות 600 לצמיג:
https://tires4u.co.il/tire/21227/215-55r18-99v-tl-dynaxer-suv
לחילופין פאלקן ZE310 שהם 95H ב 550 לצמיג:
https://tires4u.co.il/tire/23969/215-55r18-fkn-ze310-95v-tl

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 30.4.2025 בשעה 15:37, BassDriver כתב:

מה שלא יהיה, ברכב הזה מומלץ לשמור על קוד עומס 95 קוד מהירות H, ושלא יהיה XL. למה? כי הוא מכויל לקשיחות ונוטה מעט לקופצנות. ו 95H אמורים להיות יחסית רכים. הטויו המקורי הם 95H אבל צמיגים מזעזעים.
בזמנו החלפתי ל Goodyear EfficientGrip Performance 2 - התגלו כרועשים ביותר. ונאלצתי להחליף שוב בהפסד לא קטן למישלין פרימסי 4 גרסת VOL (תוכנן לוולוו) 99V XL. רביעיה עולה 4,000. אם תיקח מישלין - קח גרסה רגילה, לא VOL (לדעתי הם יותר קשיחים). הם אוחזים פנטסטי, שקטים וצריכת הדלק משופרת. מה שכן בגלל ה 99V XL מעט קשיחים עבור הרכב הזה.
אם הייתי מחליף היום, הייתי לוקח קלבר דיינקסר 99V. התקנתי השבוע כאלה ב CX5 לאחר התייעצות בפורום, והם מצוינים. הצמיגאי אמר שזה מפעל של מישלין והם באותה רמה. במידה של ה CX30 הם עולים סביבות 600 לצמיג:
https://tires4u.co.il/tire/21227/215-55r18-99v-tl-dynaxer-suv
לחילופין פאלקן ZE310 שהם 95H ב 550 לצמיג:
https://tires4u.co.il/tire/23969/215-55r18-fkn-ze310-95v-tl

בדיוק מה שעשיתי בדקתי באתר הזה. כמו שכתבתי פאלקן הם של אוטולוקס וכרגע אין מלאי בפנצ'ריות שבדקתי בנתניה

וגם אין צפי

פורסם
בתאריך 30.4.2025 בשעה 09:24, Matan1515 כתב:

מה אתם ממליצים?

יש לי ניסיון טוב עם בירדג'סטון טוראנזה T005.

צמיג איכותי ,  אחיזה מעולה בסיבוב.

בעבר כל המאזדות נעלו צמיגי ברידג'סטון כציוד מקורי.

פורסם
בתאריך 2.5.2025 בשעה 18:13, IsraCar כתב:

יש לי ניסיון טוב עם בירדג'סטון טוראנזה T005.

צמיג איכותי ,  אחיזה מעולה בסיבוב.

בעבר כל המאזדות נעלו צמיגי ברידג'סטון כציוד מקורי.

ידוע שהם איכותיים

אבל אני מחפש עד 650 שח לצמיג

פורסם (נערך)

עדכון:

הוחלפה היום רבעיית צמיגים חדשה של דאנלופ FM800 מתחילת 25.

תכננתי על זוג קדמיים אבל גם האחוריים היו יבשים, בכל זאת מדובר במקוריים של הרכב מ2021.. במחיר 2,200 שח לרבעייה כולל מע"מ, לכן כבר החלפתי רבעייה.

לדעתי הם קצת יותר רועשים מהטויו פרוקסס המקוריים שהיו.

מעל זה היה רק מישלין בעלות של 3,800 שח לרבעייה והאמת שזה היה הרבה מהתקציב שתכננתי.

עריכה אחרונה על ידי Matan1515
  • מעניין 1
פורסם

שאלת בערך על כל דגם,  חוץ מהדנלופ הזה.

צמיג בינוני ורועש , אלא אם מדובר ברכב עם בידוד רעשים ברמה גבוהה.

לפחות יחזיק הרבה זמן/ קילומטרים. 

פורסם
לפני 11 שעות, vladclar כתב:

שאלת בערך על כל דגם,  חוץ מהדנלופ הזה.

צמיג בינוני ורועש , אלא אם מדובר ברכב עם בידוד רעשים ברמה גבוהה.

לפחות יחזיק הרבה זמן/ קילומטרים. 

אתה צודק

כי את זה מצאתי בפנצ'ריה בחדרה הציעו לי מקסיס, דאנלופ, קומו קוריאני ומישלין.

חשבתי שדאנלופ זה מותג איכותי 😉

פורסם

כמו לכל מותג, גם לדנלופ יש דגמים מוצלחים יותר או פחות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...