Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, בואו נשאיר את הפוליטיקה לשרשור הפוליטי בבקשה.

צריך להגיע לנתב"ג ברביעי הקרוב סביב 10 בבוקר. 

יוצאים מחיפה. 

נוסעים בהרכב מלא (אישה וילדים) + מזוודות וטיולון.

כמובן שהחשש הוא מחסימות בדרך. 

עומדות בפנינו 3 אפשרויות:

1. נסיעה ברכב לנתב"ג

2. נסיעה ברכב עד איזור נתניה ומשם מונית

3. נסיעה ברכבת לנתב"ג 

מה אתם הייתם עושים? 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בד״כ ביום של  שיבוש כזה יש שתי אפשרויות, או שתתקעו בחסימה או שתגיעו ברבע מהזמן הצפוי (הרבה אנשים נשארים בבית והכבישים ריקים יחסית).

הייתי יוצא קצת יותר מוקדם ומקסימום מעביר עוד שעה בנתבג.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פינוי חסימה יכול לקחת גם שעתיים, כך שנראה לי שלהמר על הרכבת יהיה הכי נכון, שלפחות עד עכשיו לא סבלה משיבושים בשל ההפגנות (אם כי יש לה שיבושים משלה).

פורסם

רכבת לנתבג. 

אין יתרון מבחינת החסימות בין 1 ל -2 ממילא, אז תחליט אם אתה רוצה לחנות בנתבג בכללי או לא.

בלי קשר, הרכבת מאוד נוחה, תוודא שיש לך רכבת בשעות החזור.

פורסם
לפני 4 דקות, Be roo כתב:

שלפחות עד עכשיו לא סבלה משיבושים בשל ההפגנות

באחד מימי השיבושים, מפגינים בתחנת ההגנה מנעו מקרונות הרכבת להיסגר ועיכבו אותה.

עברתי לרכבת אחרת, אבל בגלל שהיו עוד מפגינים בתחנת האוניברסיטה (היעד שלי) היא לא עצרה שם ומצאתי את עצמי בהרצליה.

שם עליתי על רכבת חזרה, שהפעם כן עצרה באוניברסיטה.

סה״כ כ30 דקות עיכוב.

• מצחיק 1
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רק רכבת, והרבה מקדם היסטריה.

ולא להשאיר את הרכב בחוף הכרמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה שחוזרים בשישי בלילה ואז אין רכבות. 

החלטנו שנסע ברכב. 

נקווה לטוב. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני תמיד נוסע ברכב אלא אם מדובר על נסיעה לשבועיים ומעלה. בהלוך לא נורא אבל כשאני חוזר בלילה ועייף אין לי עצבים לתח"ץ או לריב עם נהג מונית. תן לי לעלות לאוטו, לשים מוזיקה ולנסוע בלי חפירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצלי דווקא כשאין עצבים אז רכבת. מאוד נוחה, לרוב מאוד יעילה (ואני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל חל שיפור ניכר בשנה האחרונה). אני גם גר 5 דקות הליכה מאחת אז לי זה נוח אבל אם היה עוד אוטובוס בדרך הייתי כבר מוותר. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני יכול להשאיר רכב ברכבת באשקלון או תחנה אחרת אבל אחרי כמה ימי עבודה אינטנסיביים וטיסה מעדיף את השקט שלי בלי מיליון אנשים סביבי.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, wa11a כתב:

רכבת גם כשאין הפגנות.

הכי כיף להדחס בין אנשים, חלקם לא מריחים מי יודע מה, ואיזה מישהו שעומד לך על הראש עם אופניים

פורסם

ברור. כי לכולם יש מרצדס שתיקח אותם.

האמת - אין כמו הנסיעה ברכבת. הבעיה היא ההשבתה בשישה (וכרגע גם בלילות, בגלל עבודות החיש מול).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...