Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Transporter כתב:

הכי כיף להדחס בין אנשים, חלקם לא מריחים מי יודע מה, ואיזה מישהו שעומד לך על הראש עם אופניים

לא יודע מה הלוז עם הרכבות במרכז, אבל הרכבת לירושלים אגדית.

מרווחת, תמיד יש מקום, 20 דקות אתה בעיר. 

נו פות"ש, הגעת?

• רעיון טוב! 1
פורסם

השמועה ברשתות החברתיות היא שכרגע, עם ביטול רכבות הלילה מצפון לבנימינה לצורך עבודות החישמול, יש קו אוטובוס לילי בין נתב"ג לחיפה ושהשירות מצויין.

כמובן לא פותר את בעיית הסופ"ש, שמצריך או רכב פרטי או הסתמכות על מוניות השירות שמקלקלות את הטעם של חו"ל.

• רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק המלצתי פה על רכבת וכבר נדפקתי ממנה 🥲

טיסה ב7:45

הרכבת הראשונה מהאזור שלי מגיעה לנתבג ב 6:50, מאוחר מידי, האחרונה בלילה שלפני, מגיעה ב01:15, מוקדם מידי.

יחזרו איי פעם הקווים בלילה? מה יהיה?

פורסם
לפני 5 שעות, Transporter כתב:

הכי כיף להדחס בין אנשים, חלקם לא מריחים מי יודע מה, ואיזה מישהו שעומד לך על הראש עם אופניים

אני לא נוסע המון ברכבת (בעיקר פעם בחודש חודשיים לנתב״ג או חזרה) לא חוויתי את מה שאה מדבר עליו. יותר מזה כשיוצא לי לקחת מונית כי אני חייב זה לוקח פי 2 זמן בגלל הפקקים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

@MZNאתה מאיזור חיפה? לפיממה שקראתי חש אוטובוס שיוצא מדי שעה - דומני מהקריות - ומדייק צאוד.

כאמור - עדות קריאה, שווה בדיקה.

• רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 שעות, Be roo כתב:

אלא אם אתה נוסע או חוזר בשבת, או כשיש תקלה, או שביתה...

אפשר מוניות עמל (חיפה) במידה ואין רכבת

פורסם
לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

לא יודע מה הלוז עם הרכבות במרכז, אבל הרכבת לירושלים אגדית.

מרווחת, תמיד יש מקום, 20 דקות אתה בעיר. 

נו פות"ש, הגעת?

לא יודע מה זה רכבת לירושלים או תל אביב

אני גר בת"א וכל רכבת שאני לוקח מגיעה מצפון או דרום ועוברת בתל אביב..

אבל האנשים שיושבים בה הם לא בהכרח מת"א הם יכולים להיות מאשדוד, נהריה , ירושלים וכל מקום אחר

פורסם
בתאריך 29.3.2023 בשעה 06:55, יובל .מ. כתב:

נו פות"ש, הגעת?

כותב עכשיו מהדירה בפראג, אז כן 😀

יצאנו ברכב ב 8 וחצי, דרך כביש 6, ב 1030 הורדתי את כולם טרמינל 3 ונסעתי לחניה. 

נכון לאתמול נתב"ג חצי ריק, לא חיכינו בתור יותר מדקה באף שלב. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...