Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שלא השתנה משהו מלפני כמה שנים - תהליך דומה לרישיון שכבר יש לך. טופס ירוק, אישור רופא, תאוריה וכד'.

בפועל, אם יש לך ניסיון טוב בנהיגה על רכב ידני זה אמור להיות קל וקצר. כמה שבועות.

אתה צריך בעיקר להתרגל לגודל ולרענן את מה שעושים בשביל לעבור טסט ולא עושים ביום יום.

אם אתה נוהג על אוטומט כנראה שגם את זה תצטרך לרענן.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 22.1.2023 בשעה 10:00, itzik123 כתב:

בהנחה שלא השתנה משהו מלפני כמה שנים - תהליך דומה לרישיון שכבר יש לך. טופס ירוק, אישור רופא, תאוריה וכד'.

בפועל, אם יש לך ניסיון טוב בנהיגה על רכב ידני זה אמור להיות קל וקצר. כמה שבועות.

אתה צריך בעיקר להתרגל לגודל ולרענן את מה שעושים בשביל לעבור טסט ולא עושים ביום יום.

אם אתה נוהג על אוטומט כנראה שגם את זה תצטרך לרענן.

הבנתי אם ככה לא אמור להיות בעיה.

פורסם

בעקרון, יש שאלות שמתאימות גם לדרגה B, אך פה ושם יש שאלות על נושאים ייחודיים למשאית (נעלי בטחון, כניסה לצומת בנתיב ימני בלבד לרכב מעל 10 טון וכו').

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, fatboy1340 כתב:

התיאוריה זהה לרשיון ב? או שיש שאלות העוסקות ברכב כבד?

אם היה זהה אז היו פטורים בעלי רישיון B  מתיאוריה, תוספת שאלות רק של מטענים ומשקלים שהם של משא קל.

צריכים לעשות תיאוריה של רכב סטנדרטית כמו של C1 ואז בעלי רכב שירצו להרחיב יהיו פטורים, עשו ככה עם תיאוריה של רישיון A.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

הטופס היום דיגטאלי ושונה לא כמו פעם מודפס יש כאן מישהו שהוציא דיגטאלי והיה מסומן כן? איזה מסמך מבקשים מהרופא איך זה עובד? אשמח אם מישהו עם ניסיון יענה כאן.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עשיתי את התהליך לפני שנה 

כנראה שיש איזה קומבינה אצל רוב המורים 

כמעט כל מורה 'התקשרתי לשאול ולברר בקבלנוץ כמה זה יעלה אמר תבוא נראה איך אתה נוהג ואחק כך נגיד לך מחיר 

בסוף בחרתי אחד מאזור המרכז שהיה הכי זול

שהגיש אותי אחרי 5 שיעורים כפולים(דהיינו 10 שיעורים)

למרות שבפועל בקבלנות שילמתי על 20

אבל בסדר הייתי לחוץ על הרישיון בשביל העבודה וגם ככה לא התחשק לעשות עוד שיעורים בשביל הפאן אז שחררתי 

כל התהליך לקח כחודש וחצי 

מהטופס הירוק עד למעבר הטסט 

יכל להיות יותר קצר אם הייתי עושה שיעורים צמודים יותר אבל עשיתי שיעור פעם בשבוע 

עריכה אחרונה על ידי _-?
פורסם

עשיתי ב4300פלוס מע''מ בקבלנות 

היה לו שם פתק תלוי במשאית מחיר לשיעור 240 או 220 משהו כזה פלוס מע''מ לשיעור

מה שכן במחשבה אחורה עסקתי בזה בדיוק חצי שנה ושחררתי 

מקצוע חרא

שכר חרא-עבודות טובות בc1זה 10 נטו+-

מתייחסים אלייך חרא' אתה בסופו של דבר סבל

הכבישים חרא- כולם חושבים שבגלל שאתה גדול זה סיבה מספיק טובה לחתוך אותך ובכללי הכבישים במדינה שלנו פקוקים ברמה הזויה 

כמובן שסליחה על הביטוי 🙄

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, _-? כתב:

עשיתי את התהליך לפני שנה 

כנראה שיש איזה קומבינה אצל רוב המורים 

כמעט כל מורה 'התקשרתי לשאול ולברר בקבלנוץ כמה זה יעלה אמר תבוא נראה איך אתה נוהג ואחק כך נגיד לך מחיר 

בסוף בחרתי אחד מאזור המרכז שהיה הכי זול

שהגיש אותי אחרי 5 שיעורים כפולים(דהיינו 10 שיעורים)

למרות שבפועל בקבלנות שילמתי על 20

אבל בסדר הייתי לחוץ על הרישיון בשביל העבודה וגם ככה לא התחשק לעשות עוד שיעורים בשביל הפאן אז שחררתי 

כל התהליך לקח כחודש וחצי 

מהטופס הירוק עד למעבר הטסט 

יכל להיות יותר קצר אם הייתי עושה שיעורים צמודים יותר אבל עשיתי שיעור פעם בשבוע 

עושים עדיין קבלנות? הבנתי שלא משתלם קבלנות כי מושכים עם שיעורים, זה משתלם בכלל.

פורסם

עשיתי בקבלנות ב 2015, אז עלה לי 3600 כולל שני טסטים ראשונים. אם נכשלת בשני טסטים, צריך לשלם על הטסטים הבאים.

עברתי בטסט ראשון.

לא משכו אותי עם שיעורים אבל גם לא הייתי לחוץ, הייתי עושה שני שיעורים בשבוע תוך כדי עבודה, בלי לחץ, לקח סה"כ כ 3 חודשים.

בחתימה על קבלנות אף אחד לא בדק איך אני נוהג, שאלו רק אם יש לי רישיון על ידני והאם אני יודע לנהוג ברכב ידני. ברגע שעניתי כן לא הייתה להם בעיה לעשות קבלנות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 22 שעות, Buki כתב:

עשיתי בקבלנות ב 2015, אז עלה לי 3600 כולל שני טסטים ראשונים. אם נכשלת בשני טסטים, צריך לשלם על הטסטים הבאים.

עברתי בטסט ראשון.

לא משכו אותי עם שיעורים אבל גם לא הייתי לחוץ, הייתי עושה שני שיעורים בשבוע תוך כדי עבודה, בלי לחץ, לקח סה"כ כ 3 חודשים.

בחתימה על קבלנות אף אחד לא בדק איך אני נוהג, שאלו רק אם יש לי רישיון על ידני והאם אני יודע לנהוג ברכב ידני. ברגע שעניתי כן לא הייתה להם בעיה לעשות קבלנות. 

תוך כמה זמן אני יכול לסיים עם הרישיון? זה ידני כמו רכב? אפשרי לקחת 3 שיעורים במכה.

התיאוריה זה כמו של רכב? רק תוספת של משא קל?

• תוכן חדש...