Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 28.12.2022 בשעה 17:28, snoopkin כתב:

תודה על התגובה! קראתי את השרשור שלך, בהחלט מעניין.

מדוע בחרת לבסוף ב- 5008? האם עצם זה שהיא רכב צרפתי לא הפחיד אותך?
מדוע ירדת מהאאוטלנדר ומהקודיאק?

מדוע ניסאן אקס טרייל לא נלקחה בחשבון?

תודה

השיקול שלי היה (אחרי שבדומה אליך פסלתי את הטנקים המפנקים בסגנון קרניבל ושברולט -משיקולי מגבלות חניה, בזבוז דלק, ושימושיות במידה ולא נוסעים כל המשפחה)

1) אוטו נוח ל6 אנשים
2) הבגאז׳ יחסית לקטגוריה (והבגאז׳ הוא חתיכת מגרעה) גדול ומודלורי (כמה קל להזיז מושבים/לשחק עם פנים הרכב)
3) צריכת הדלק יחסית טובה (ושוב כולם לא משהו. יש כמובן עניין של דיזל מול בנזין - שכמעט כל מי שיש לו רכב בקטגוריה ימליץ על דיזל מבחינת צריכה)

4) שימצא חן בעיני הנהגת העיקרית של הרכב :) מבחינת פנים הרכב

השוואה לדוגמא בין הדגמים שציינת ואני התייחסתי אליהם (כמובן שבקטגוריה יש לדצ׳יה ולסאן- יאנג [רודסטאר] עוד אופציות)

https://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=20250&compare-version[]=18797&compare-version[]=20777&compare-version[]=21327

מבחינת הפיג׳ו:

יתרונות - פנים האוטו מפנק, וכל המושבים במושב השני יכולים לזוז כל אחד על מסילה משלו. בנוסף המושבים בשורה ה-3 מתקפלים לגמרי לתוך תא המטען. ולפי נתוני יצרן ״יחסית״ צריכת דלק טובה, וכמובן מצא חן מאוד בעיני הנהגת,

והמעט שאני קראתי יש שיפור מבחינת הצרפתיות במוסך
חסרונות - בגירסת הדיזל יש בלגן בדגמים הישנים עם מיכל האוריאה (יש תביעה ייצוגית עד כמה שאני יודע ויש לא מעט שנכוו ממנו. אנחנו בחרנו בנזין מהסיבה הזאת), המזגן ניתן לתפעול רק מהצג (ואז אם הצג לא יגיב - אי אפשר לשנות בקלות מצב), 

וכמובן צרפתי עם כל המשמעויות שלו (טיפולים יחסית יקרים, ירידת ערך, ושם רע לצרפתיות במוסך). 

האאוטלנדר נפסל בגלל הבגאז׳ ושמועות על מתלים קשים שמשפיעים על נוחות נסיעה

הסקודה נפסל בגלל החלוקה בפנים הרכב שפחות התאימה לנו, הבגאז׳, והסיפור של הגיר שלא ברור מתי ואיך לגמרי הוא נפתר (הימור ברכבים יד שניה)

איקס טרייל - בגאז׳

מה שאותנו קנה זה בעיקר המודלריות של הפיג׳ו בגאז/ שורה 3 שניתן לשים מתחת לרצפת הרכב, נוחות הישיבה והנסיעה, וצריכת הדלק שלפי הנתונים נראת טובה, והלקוחה העיקרית אהבה את האוטו.

אני מקווה שהסיפור שהאוטו צרפתי לא יעקוץ אותנו יותר מידי.

וגם בשורה התחתונה בדומה לתגובה האחרונה - אני לא יודע כמה זמן נחזיק איתו - אני מקווה שכמה שיותר, ושהירידת ערך של אוטו יד שניה באיזה שהוא מקום כבר מגולמת, ולכן הבעיה של הסחירות תהיה פחות נוראית... אם סחירות זה שיקול לאאוטלנדר לסקודה יש הרבה יותר נציגויות ויש לא מעט לקוחות שיכולים לתת חוות דעתם/ אולי גם בקטע של החלפים יש יתרון    

עריכה אחרונה על ידי rotemn03cars
  • תוכן חדש...