Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, zaf כתב:

מעניין למה לא מרכיבים כאן פגוש ניגוח כמו אצל האמריקאים.

image.png.78e4de5d434968d146f8c22cf0af09ce.png

image.png.161cad7ba763051fcadd3fd5f59c0186.png

כי כאן לפי הספר לא מנגחים

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 47 דקות, Mech Morphix כתב:

כי כאן לפי הספר לא מנגחים

כאן בעיקר יעצרו מישהו על סמים, במידה והשוטר הגיע למקום כלשהוא בגלל תלונה אחרת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

כי בארץ אסור להתקין פגוש/מגן חזירים - הוא אינו בטיחותי. קטלני להולכי רגל + מונע הפעלת כרית אויר. אולי יש עוד חסרונות שאינני מכיר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ביום שעברין ידע שלשוטר יש מגן חזירים ואם הוא ישתולל השוטר ינגח לו את האוטו,

יתחילו יותר לפחד מהמשטרה,

בארה"ב זה עובד, זה גם יכול לעבוד כאן,

אבל מה לעשות שכאן זה חלם,

נכון שלאזרח הפשוט אסור להתקין כזה, אבל לשוטרים יאלה לכל הרכבים, שיתחילו לפחד מהם.

הלואי, משאלת לב שלא תתקים לצערי.

• רעיון גרוע 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

הסיכוי שאנשים (כולל שוטרים) ימותו כאן כמו זבובים אם שוטרים משתוללים יתחילו לנגח מכוניות בדרכים, גבוה הרבה יותר מאשר שאיזה עברין יתחיל פתאום לשקשק מהמשטרה.

בעיני כל הטקס הזה עם המפכ"ל הוא פטאת... פוטו אופ אחד אחרי השני וטפיחות על החזה. שנראה קצת תוצאות קודם.

לפני כשעה, WE988244 כתב:

בארה"ב זה עובד

אתה כנראה שואב את המידע שלך על יעילות המשטרה בארה"ב מסטארסקי והאץ'. בארה"ב נהרגים קרוב ל-1,000 איש כל שנה מידי שוטרים, שזה מיתרגם לכ-27/שנה במונחים ישראליים, ויש שם פי 3 יותר הרוגים מתאונות דרכים לנפש מאשר בישראל.  ממש מודל.

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

הניידות האלה הופיעו הבוקר 3 פעמים בדרכי, פעם בתוך העיר ופעמיים בכביש 5 למערב ולמזרח, כאילו יצאו למסע הופעות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, WE988244 כתב:

אבל מה לעשות שכאן זה חלם,

נכון שלאזרח הפשוט אסור להתקין כזה, אבל לשוטרים יאלה לכל הרכבים, שיתחילו לפחד מהם.

הלואי, משאלת לב שלא תתקים לצערי.

בארה"ב זה עובד?!

גם ביחס לכמות האוכלוסיה כמה מרדפים יש בישראל לעומת ארה"ב, קשה לי להאמין שאתה צודק בזה.

לא נכנס לפוליטיקה לכן אעצור דבריי כאן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 9 שעות, WE988244 כתב:

בארה"ב מפחדים משוטרים ??  אולי ילדים בני 3.

לא רק שהעבריינים לא מפחדים משוטרים, הם גם לא מהססים לירות עליהם.

מעבר לכך, ממתי שוטר מנגח רכב רק בגלל שהוא משתולל ? תחזור למציאות.

לפני 9 שעות, WE988244 כתב:

למה, המשטרה כפופה לחוק אחר מאשר האזרח ?

אם בניידת משטרתית מותקן מגן חזירים, אז זה לא מהווה סכנה להולכי רגל במקרה של תאונה ?

האם זה לא מנטרל את החיישן של כרית אויר רק בגלל שזה מותקן בניידת משטרה ?

בארה"ב מותר להתקין מגן חזירים כי שם יש סיכוי די גדול לתאונה עם בע"ח גדול.  בארץ, הסיכוי לכך הרבה יותר קטן.

פורסם
לפני 6 דקות, guya72 כתב:

ברור. למשטרה מותר לעכב אזרחים - ולך אסור. למשטרה לצורך פעילות מבצעית מותר לעבור על חוקי תנועה כאלו ואחרים - ולך אסור.

הרשימה עוד ארוכה. ברור שלמשטרה יש חוק אחר, וזה רק כדי שנהיה בטוחים יותר ברחובות. אז אם מגן חזירים יכול לתרום לזה, לדעתי זה שווה את זה.

למה ניידת שחוצה באור אדום בטוחה יותר להולכי רגל ממגן חזירים?

• אהבתי 4

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 10 שעות, zaf כתב:

הניידות האלה הופיעו הבוקר 3 פעמים בדרכי, פעם בתוך העיר ופעמיים בכביש 5 למערב ולמזרח, כאילו יצאו למסע הופעות. 

משימה מבצעית ראשונה, לבדוק אם הדלקן עובד ותקין. 

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, לב טוב כתב:

ברור שלמשטרה יש חוק אחר

אתה טועה בהבנת המצב. המשטרה כפופה לאותו חוק כמו האזרחים. אך לצורך פעולתה,  החוק מקנה למשטרה סמכויות שאינן מוקנות לאזרח.

דוגמא לשם ההבהרה אישור למשטרה לעבור על המהירות/ מעבר באור אדום וכו', מוקנה לרכבי משטרה בתקנות התעבורה. זה אותו חוק שגם אתה כפוף אליו.

• אהבתי 1
פורסם

תקרא לזה איך שאתה רוצה. חוק אחר / אותו חוק עם סמכויות אחרות. אני לא עו"ד ולא מעניין אותי להתפלסף על לשון ומשמעות החוק המדוייקת. אבל שנינו מבינים שלמשטרה מותר מה שלאזרח אסור, ואין שום סיבה שבתוך הדבר הזה לא יהיה גם מגן חזירים - בעם יעילותו מוכחת.

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 5 שעות, guya72 כתב:

אתה טועה בהבנת המצב. המשטרה כפופה לאותו חוק כמו האזרחים. אך לצורך פעולתה,  החוק מקנה למשטרה סמכויות שאינן מוקנות לאזרח.

דוגמא לשם ההבהרה אישור למשטרה לעבור על המהירות/ מעבר באור אדום וכו', מוקנה לרכבי משטרה בתקנות התעבורה. זה אותו חוק שגם אתה כפוף אליו.

אז מה הבעיה להוסיף סעיף שיאשר להם להתקין מגן חזירים?

אתה יודע שגם לרכבי אישים יש מיגון שלך אסור להתקין נכון?

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

אז מה הבעיה להוסיף סעיף שיאשר להם להתקין מגן חזירים?

המשטרה לא מעוניינת בכך. לא חסרות סיבות (משפטיות, יח"צ, כלכליות ועוד)

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה יודע שגם לרכבי אישים יש מיגון שלך אסור להתקין נכון?

כן. ידוע. קיבלו אישור מגורמים רלוונטיים (נכון גם לרכבים של גורמים שונים, לא רק רכבי אישים)

פורסם
בתאריך 23.11.2022 בשעה 15:40, ידני כתב:

מה מיוחד ברכב הזה מה יש בו שאין בסורנטו 

הוא 4-4?

שלדה נפרדת.

לא יודע עד כמה זה רלוונטי לשימושים של השוטרים, אבל אני מניח שאם שוטרים אמריקאיים החזיקו (בטח איפשהו עדיין מחזיקים) בפורד קראון ויקטוריה, כנראה שזה חשוב.

ואם כבר סורנטו, עם כל המתקון המשטרתי שיש עליהם כולל כלוב מאחורה, הם נראים כאילו הם עומדים להתפרק, ראיתי כמה כאלה עם חלק אחורי שקוע.

לרקסטון אמור להיות כושר העמסה וגרירה יותר גבוה.

בתאריך 23.11.2022 בשעה 19:04, zaf כתב:

אסור לשוטרים בארץ לבצע מרדפים. חוק שנכתב בדם למיטב ידיעתי.

וגם תאר לך הוא נוגח במישהו, וההוא עף לנתיב הנגדי ועושה תאונה חזיתית.

לפני 22 שעות, guya72 כתב:

כן, בדיוק כמו אמבולנס ורכב סיור צבאי.

לפני 22 שעות, לב טוב כתב:

למשטרה מותר לעכב אזרחים - ולך אסור

לאדם פרטי מותר לעכב אדם פרטי עד שלוש שעות או עד לבואו של שוטר.

https://www.kolzchut.org.il/he/עיכוב_בידי_אדם_פרטי

ציטוט
  • כל אדם רשאי לעכב אדם אחר עד לבואו של שוטר בהתקיים אחד מהתנאים הבאים:
    • האדם המעוכב חשוד בביצוע עבירת אלימות, פשע, גניבה או עבירה שגרמה נזק של ממש לרכוש בפני האדם המעכב.
    • אדם אחר קורא לעזרה ומצביע על האדם המעוכב כחשוד בביצוע עבירת אלימות, פשע, גניבה או עבירה שגרמה נזק של ממש לרכוש בפניו.

ז"א תפסת גנב נניח - אתה רשאי לעכב אותו ולהזמין משטרה.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...