Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 17.10.2022 בשעה 17:04, imprezadude כתב:

אני לא יודע לגבי זה. הם הצליחו לפתור את בעיית צריכת השמן במנועים שלהם? ולגבי התיבות, אמינות באותה הרמה?

שמעתי שלא, אבל אני שואל ברצינות.

לא יודע אם זה קיים בדמים החדשים, בדמים של 2011-2018 האריכו אחריות על התקלות האלו.
שנזכיר את הגיר הרובוטי של הקורולה ב 2008, או את צינורות השמו הצרים בקורולה 2003-2006 שגרמו לבוצה והרס המנועים?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול להזכיר, פשוט זה לא יהיה רלוונטי. אני לא טענתי מעולם לשלמות מצדה של טויוטה. אבל כן, שני הדברים האלה מונעים ממני לחשוב על לקנות סובארו.

• אהבתי 1
פורסם

הגיע אתמול לרוב האולמות. 

נסיעת מבחן החל משבוע הבא. 

צפי אספקה - אפריל! 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הקורולה הרגילה לא מרווחת יותר וגם לא הסטיישן. הקרוס הוא היחיד בשלב הזה עם המולטימדיה ולוח המחוונים החדשים.

פורסם
לפני 36 דקות, Mike808 כתב:

הקורולה הרגילה לא מרווחת יותר וגם לא הסטיישן. הקרוס הוא היחיד בשלב הזה עם המולטימדיה ולוח המחוונים החדשים.

לקורולה הרגילה בסיס גלגלים של 2.7 מטר לעומת 2.64 בקרוס.

פורסם

מספרים לחוד ומציאות לחוד, מעבר לזה שמימד הגובה הוא משמעותי והתעלמת ממנו. שב בקורולה קרוס ותראה שהוא מרווח יותר.

פורסם (נערך)

לפני 9 שעות, Mike808 כתב:

מספרים לחוד ומציאות לחוד, מעבר לזה שמימד הגובה הוא משמעותי והתעלמת ממנו. שב בקורולה קרוס ותראה שהוא מרווח יותר.

לפי אתר אוטוקום, הקורולה סדאן מרווחת יותר במרווח הרגליים מהקורולה קרוס.

כלומר ההבדל בבסיס הגלגלים מתורגם בפועל למרווח רגליים טוב יותר.

יתכן ותחושת הגובה מטעה ורק נותנת תחושה של מרווח.

קורולה סדאן

https://www.autocom.co.il/טויוטה-קורולה-היברידי-2022/

קורולה קרוס

https://www.autocom.co.il/טויוטה-קורולה-קרוס-2022-edventure/

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם

כאשר תנוחת הישיבה גבוה (קרוס) מרווח הרגליים לא ממש משנה. הנוסע יושב זקוף יותר מבסדאן והרגליים שלו לו מושטות קדימה. 

הקרוס מפתיעה לטובה במרווח המושב האחורי,למרות בסיס הגלגלים הקצר. 

בהשוואה שלכם בין הסדאן לקרוס, קחו בחשבון גם מנוע משופר, חזק ומעודן בקרוס. אשר יגיע לסדאן בארץ רק בשנה הבאה. 

מביקור אתמול באולם טויוטה אני יכול להגיד שהרכב פחות מאכזב ממה שחשבתי (נמתין לנסיעת מבחן). ויש כמות הזמנות מטורפת. 

הזמנת הרכב היום היא הזמנה מותנאת. ללא מקדמה. כאשר מועד האספקה אינו ידוע, כמו גם מחירו הסופי של הרכב. 

תהיה עליית מחירים בכל דגמי טויוטה בינואר. אולי הקורולה קרוס כבר תומחר יקר מראש ולא יעלה בינואר כמו שאר הדגמים. 

אגב, כששאלתי על ראב4. הסוכן טען להמתנה של שנה וחצי בכל רמות הגימור! 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני שעה, דור-- כתב:

לפי אתר אוטוקום, הקורולה סדאן מרווחת יותר במרווח הרגליים מהקורולה קרוס.

כלומר ההבדל בבסיס הגלגלים מתורגם בפועל למרווח רגליים טוב יותר.

יתכן ותחושת הגובה מטעה ורק נותנת תחושה של מרווח.

קורולה סדאן

https://www.autocom.co.il/טויוטה-קורולה-היברידי-2022/

קורולה קרוס

https://www.autocom.co.il/טויוטה-קורולה-קרוס-2022-edventure/

אני מכבד את אוטוקום אבל חולק על דעתו. יש לי ניסיון רב עם קורולה סדאן והקורולה קרוס היה ברשותי כמה ימים עם הרבה נסיעות למרחקים ארוכים. הוא מרווח יותר מהסדאן באופן מורגש. כמו ש-markb205 כתב ברגע שיושבים זקוף יותר תנוחת הישיבה משתנה, גם נהגים גבוהים לא לוקחים את הכסא לאחור עד לסוף המסילה ופחות משכיבים את מסעד הגב וזה משנה באופן משמעותי את מרווח הרגליים מאחור. תוסיף לזה שגם הנוסעים מאחור יושבים זקוף יותר והרגליים שלהם פחות נשלחות לפנים וקיבלת רכב מרווח יותר גם עבור הרגליים של הנוסעים מאחור. בנוסף לזה הגובה גם תורם לתחושה אוורירית יותר ובקורולה קרוס יש מרווח ראש מוצלח גם לנוסעים גבוהים במושב האחורי על אף הגג הפנורמי.

אני לא בא לסנגר על האוטו, יש לו חסרונות והמחיר אכן גבוה. אני אישית מעדיף את המתחרים, ויש הרבה, עם יתרונות רבים ומגוונים. אבל לקהל של טויוטה בישראל זאת קורולה משודרגת, הזדמנות לגוון קצת עם משהו אפרורי על הגובה ואת זה הוא עושה אחלה. נוסיף לזה אבזור בטיחות טוב, שימושיות, חסכון בדלק, סחירות ושמירת ערך פוטנציאליים וזאת חבילה שמדברת להמון אנשים שיהיו מוכנים לשלם את הפרמייה עבור הסמל של טויוטה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, markb205 כתב:

אגב, כששאלתי על ראב4. הסוכן טען להמתנה של שנה וחצי בכל רמות הגימור! 

הראב 4 ההיברידי מגיע בייבוא מקביל למוניות, סביר להניח שמי שירצה אותו לפרטי אצל אותם יבואנים לא יקבל סירוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הייתי אתמול בטויוטה לבחון את הקורולה קרוס

זה קורולה רגילה טיפה מוגבהת

ביזיון לשלם על זה 180 אל"ש

בזמן שהמתחרות - סופרטז וטוסון

משאירות לה אבק בנראות ובגודל

פורסם
לפני 3 שעות, avi 1234 כתב:

הייתי אתמול בטויוטה לבחון את הקורולה קרוס

זה קורולה רגילה טיפה מוגבהת

ביזיון לשלם על זה 180 אל"ש

בזמן שהמתחרות - סופרטז וטוסון

משאירות לה אבק בנראות ובגודל

לטויוטיה יתרון משמעותי כהיברידית + מערכות בטיחות מתקדמות.

• תוכן חדש...