Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, roy007 כתב:

מנוע עצל ולא חסכוני.

אם יש לך שני כסאות בטיחות היאריס קרוס תהיה לך בעייתית, כי הדלת האחורי מאד צרה וקשה להכניס שם כסאות.

זה אותו סוג כמעט מנוע של המאזדה CX-3

לפני 7 שעות, zvit כתב:

דווקא שילוב המנוע-גיר בווניו מוצלח. הביצועים סבירים לגמרי, צריכת הדלק 13 ק"מ לליטר.

לאשתי שתחייה יש יאריס קורס, היא מסיעה את הנכדים כל שבוע ומוציאה ומכניסה את הכסאות אל ומחוץ לרכב באופן די תדיר - לא נשמעו תלונות (והיא יודעת להתלונן...)

היא נהנהת מהקרוס ? הגיר והמנוע חסכוני ונוח בטירוף עם מערכות בטיחות מעולות , רק מרעיש בנסיעות בכבישים מהירים בין עירוניות שאתה מאץ זה מה שהבנתי וגם זמן אספקה חצי שנה

פורסם

הווניו יש לאישתי. אכן ממוצע צריכת הדלק 13 ק''מ לליטר והישיבה יחסית לרכב פרטי גבוהה. אבל, והאבל גדול - כל פעם שאני נוהג באוטו שלה אני חוטף כאב גב כי המושב לא נוח וקצר יחסית. רעש הגלגלים יכול להוציא מהדעת הן בנסיעה עירונית ובעיקר בבינעירונית. לסיכום, אם מחפש רכב להסיע מנקודה א' ל ב' אז יש מקום לשקול. כל שיקול אחר, ממליץ לדפדף הלאה.

פורסם
לפני 3 שעות, yahaga כתב:

הווניו יש לאישתי. אכן ממוצע צריכת הדלק 13 ק''מ לליטר והישיבה יחסית לרכב פרטי גבוהה. אבל, והאבל גדול - כל פעם שאני נוהג באוטו שלה אני חוטף כאב גב כי המושב לא נוח וקצר יחסית. רעש הגלגלים יכול להוציא מהדעת הן בנסיעה עירונית ובעיקר בבינעירונית. לסיכום, אם מחפש רכב להסיע מנקודה א' ל ב' אז יש מקום לשקול. כל שיקול אחר, ממליץ לדפדף הלאה.

מה הכוונה למושב קצר

ומה זה רעש גלגלים? הגודל הגלגל לא מתאים לרכב? צמיג גדול מידי במקור מרגיש לך?

אין נסיעה שקטה? בעיר ומחוץ

פורסם

הכוונה לבידוד הרעשים מבית הגלגל. בנוסף השילוב של מנוע וגיר יוצר רעש מנוע יותר מהרגיל. מושב קצר משמעו שהוא מסתיים בערך כמו כסא רגיל בבית ולא מספיק תומך.

פורסם
בתאריך 13.10.2022 בשעה 11:40, CX25GTI כתב:

הונדה מותג שנעלם מכבישי ישראל.

כל כך חבל... יש/היו לנו 5 במשפחה, מסיביק ידנית שהיתה רכב מסלול בתחפושת עד CRV דור 2 שהיה רכב נהדר מהמון בחינות (חוץ מעלויות שוטפות גבוהות). שומרים בקנאות על האחרון שנותר. עוד לא הבנתי אם הבעיה עם היצרן (שמתמקד באופנועים?), או היבואן, או שניהם.

וניו משווק כ"ג'יפון עירוני" שלמדתי להבין שפרושו "סופרמיני עם תקרה גבוהה". אתה צריך תקרה גבוהה?

לפני 31 דקות, yahaga כתב:

מושב קצר משמעו שהוא מסתיים בערך כמו כסא רגיל בבית ולא מספיק תומך.

בעיה ביותר מדי רכבים. כל מי שיותר ממטר שמונים סובל. בזמנו היה אופל מוקה (X?) שעלה 10K יותר, בין השאר (בעיקר?)כי היתה לה מן הארכה למושב שהגיעה עד קו הברכיים. נשמע מצחיק, אבל כשנהגתי שיפור משמעותי מהמושבון הסטנדרטי. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לדעתי עם 2 ילדים שעוד יושבים בכסאות תינוק מאזדה CX3 יהיה מאוד גבולי. המושב האחורי צפוף, הדלתות האחוריות קטנות ותא המטען ממש קטן, בטח אם עוד משתמשים בעגלות. מכל בחינה אחרת זה הוא ממש נחמד, לדעתי הוא הג'יפון הקטן הכי יפה, גם תא הנוסעים נחמד ורמת האבזור לא רעה ביחס למחיר שהפך אטרקטיבי. בהרכב שלך מאזדה CX30 יהיה הגיוני יותר אבל הוא יקר בפער דיי משמעותי.

נשמע שארונה שעלתה פה באמת יכולה לתת פתרון לא רע. אצלי בבית משמשת באופן כמעט קבוע להסעה של תאומות. בהתחלה היו עם שני מושבי בטיחות גדולים אחד מלפנים ואחד מאחור, לאחרונה עברנו ברכב הזה לבוסטרים צרים שניהם מאחורה והמרווח טוב.

יאריס קרוס גם יהיה מרווח יותר מהמאזדה. לזכותו תנוחת ישיבה גבוהה שמאוד חביבה על רוב הרוכשים בסגמנט הזה, גם תא המטען לא רע והוא יהיה הרכב הכי חסכוני.

פורסם
לפני שעתיים, Mike808 כתב:

לדעתי עם 2 ילדים שעוד יושבים בכסאות תינוק מאזדה CX3 יהיה מאוד גבולי. המושב האחורי צפוף, הדלתות האחוריות קטנות ותא המטען ממש קטן, בטח אם עוד משתמשים בעגלות. מכל בחינה אחרת זה הוא ממש נחמד, לדעתי הוא הג'יפון הקטן הכי יפה, גם תא הנוסעים נחמד ורמת האבזור לא רעה ביחס למחיר שהפך אטרקטיבי. בהרכב שלך מאזדה CX30 יהיה הגיוני יותר אבל הוא יקר בפער דיי משמעותי.

נשמע שארונה שעלתה פה באמת יכולה לתת פתרון לא רע. אצלי בבית משמשת באופן כמעט קבוע להסעה של תאומות. בהתחלה היו עם שני מושבי בטיחות גדולים אחד מלפנים ואחד מאחור, לאחרונה עברנו ברכב הזה לבוסטרים צרים שניהם מאחורה והמרווח טוב.

יאריס קרוס גם יהיה מרווח יותר מהמאזדה. לזכותו תנוחת ישיבה גבוהה שמאוד חביבה על רוב הרוכשים בסגמנט הזה, גם תא המטען לא רע והוא יהיה הרכב הכי חסכוני.

תודה מייק אכן אתה צודק בהכל בגללזה ההתלבטות שמעתי גם היאריס צפופה מאחורה הדלתות לא נפתחות כמו שצריך לכן אנסה לבדוק גם באסה אספקה של חצי שנה

המאזדה אכן נראת אש כזאת סקסית

נראת גבוהה בגלל הגלגלים הגדולים

אין מצב שאחזור לרכב גרמני שונא את הגיר שלהם המנוע נכבתי לא מעט מהם וגם השוק שלהם יורד ויש הפסד שרוצים למכור

פורסם

cx3 לדעתי ברמת המחיר הזו עדיפה בפער משמעותי על פני האחרות מבחינת מראה, איכות נסיעה, אמינות, שמירת ערך, עלות טיפולים ותחושה כללית של פנים הרכב. 

אם אין לכם צורך בתא מטען גדול יותר או ברכב חזק יותר אני אישית ממליץ, אם יש צורך, הייתי רוכש cx30 אפילו מיד שניה שלדעתי מתאימה יותר למשפחה קטנה. 

פורסם

לגבי שמירת ערך אני מכרתי את כל הוואגיות שלי במחירי מחירון +/-, ירידת ערך סבירה לגמרי ואפילו טובה ביחס למתחרים. הארונה FR הקודם שלנו נמסר בפברואר בטרייד אין חזרה לצ'מפיון במחיר מחירון משוקלל מינוס אלף שקל. פרסמתי קצת ביד 2 והייתה נכונות של קונים לשלם מעל המחירון פשוט לא היה לי זמן להתעסק בזה. אגב הוא הוחלף בארונה FR חדש, הפעם 1.5.

מה עם ניסאן ג'וק? רנו קפצ'ור? שברולט טרייל בלייזר?

פורסם
לפני 3 שעות, Moshe c כתב:

cx3 לדעתי ברמת המחיר הזו עדיפה בפער משמעותי על פני האחרות מבחינת מראה, איכות נסיעה, אמינות, שמירת ערך, עלות טיפולים ותחושה כללית של פנים הרכב. 

אם אין לכם צורך בתא מטען גדול יותר או ברכב חזק יותר אני אישית ממליץ, אם יש צורך, הייתי רוכש cx30 אפילו מיד שניה שלדעתי מתאימה יותר למשפחה קטנה. 

מה גם שיש מלאי!ֶהייתי בטוח שהמותג מאזדה ישן כבל אני רואה שכן עושה מכירות יפות

• תוכן חדש...