Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון רכב עצלן citroen c1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הc1 מגיע בנוחות לכל מקום ועוקף את כולם בכל מקום. הכסא והמתלים מאוד נוחים, המנוע קצת רועש אבל הרמקולים המקוריים לא רעים ומכפים על זה. פלסטיקה סבבה לא עושה איכס ביד כמו בספארק ישנה. כמובן שפנדה מרגישה 10 רמות מעל, אבל להגיד שהc1 זה חרא של רכב זה כנראה מהאנשים האלה שכל עוד זה לא מנוע 6 צילינדרים או אורך תא מטען ל3 גופות לפחות אז זה נחשב זבל מבחינתו.

• אהבתי 2

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לפי 6 שנים שכרנו כזו בכרתים לכמה ימים (זה למעשה האוטו הכי חדש שנהגתי עליו בחיים שלי :) )

קודם כל זה היה מאתגר לחזור קצת לגיר ידני , אבל מה ששמתי לב באוטו הזה שהוא אוהב טורים גבוהים יחסית , וכל פעם שצריך מעט תאוצה 

נדרש להוריד הילוך, קצת כמו אופנוע.

זה רכב חסכוני ברמה "מפחידה" , וכנראה זה בא על חשבון ביצועים שאכן מאד חלשים.

שחזרנו לארץ היודנדאי גטס 08 הרגישה לי כמו רכב גדול וזריז ביותר לעומת הסיטרואן (היא ארוכה יותר ב30 ס"מ). כנראה שיש הבדל משמעותי בין מיני לסופר מיני.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

זה תלוי לאיזה רכב הוא משווה את הביצועים.

אין ספק שזה יכול להגיע לכל מקום בארץ, רק בהשוואה למה? 

בהשוואה לרכב שצריך לכבות בו את המזגן כדי שיזוז.

לא קרה לי אפילו פעם אחת דבר כזה.

ברור שאם אני נוסע לירושלים אני אקח את הC4 פיקאסו אבל לנסיעות רגועות של 20 קילומטר לעבודה, זה רכב שעושה את העבודה יפה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, Fraysa כתב:

לצערי הכל "זבל" בקטגוריה הזאת. אולי שווה לעלות קטגוריה מעל.

יונדאיI10  

1200

87 כ"ס

סביבות +12 קג"מ

זה רכב שמספק ביצועים נאותים ומספקים בעיר ומחוצה לה ועם זאת קטן וחסכוני יחסית

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

בהשוואה לרכב שצריך לכבות בו את המזגן כדי שיזוז.

לא קרה לי אפילו פעם אחת דבר כזה.

ברור שאם אני נוסע לירושלים אני אקח את הC4 פיקאסו אבל לנסיעות רגועות של 20 קילומטר לעבודה, זה רכב שעושה את העבודה יפה מאוד.

עם הc1 שלי עליתי לירושליים ב130, הגעתי לאילת, הסתובבתי בכל רמת הגולן ובקיצור בכל מקום וכל עליה, תמיד עוקף מלא מלא. זה לא רק אוטו ל20 קילומטר :) אבל כן כדי לנסוע בתוך ערים ובינהם מרחקים קצרים לא רק שהוא מספיק הוא גם הרבה יותר נוח מאוטו גדול כי אפשר להשתחל לכל מני רחובות עמוסים וחניות והאוטו ממש אידיאלי לזה בעוד שעם השאר הוא רק מתמודד יפה.

קצת גנבנו לפות״ש את נושא השרשור, עדיין מחכה לתשובות אם יש מנורת תקלה, איך ננהג, אם ידני או רובוטי.

• אהבתי 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מכוניות מיני עם מנועי 1.0 סבירים במישור, הבעיה איתם בכבישים הררים ומזגן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בספארק 1.0 שלי בהחלט מרגישים "גמגום" כלשהו בהתחלת הנסיעה, זה היה ככה תמיד וזה ככה גם אחרי טיפולים. כמו שאמרו - זה מנוע שיחסית אוהב סל"ד גבוה, בהתחלת נסיעה אין לו את זה והוא עדיין סוג של "חנוק". לפעמים זה מרגיש כמה איזשהי תקלה, אבל זה היה ככה תמיד ולכן אני מניח שלא. אחרי הילוך ראשון אין את זה, וגם אם הרכב חלש (והוא חלש) אין לזה שום קשר.

אז מהניסיון שלי ברכב סוג של דומה, בהחלט יכול להזדהות עם ההרגשה הזו, ולפחות אצלי, כנראה שזו הרגשה בלבד.

פורסם
בתאריך 29.9.2022 בשעה 12:12, Fraysa כתב:

לצערי הכל "זבל" בקטגוריה הזאת. אולי שווה לעלות קטגוריה מעל.

האמת, שגם העצות שלך הן "זבל", סליחה שאני אומר לך את זה בפנים. לפחות תתן לפותח השרשור תשובה עניינית ולא תשובה של "שכונה", שלא אמורה בכלל להיות כאן, בפורום של חובבי רכב, וגם כאלה שמתיימרים להבין ברכב. נכון, קטגורית מיני מציעה רכבים עירוניים קטנים ויחסית חלשים, שלא יתאימו לכל אחד (ובוודאי למי שמאד אוהב ביצועים). אבל, חלקם זריזים ומספקים יופי של יתרונות כגון ממדים קומפקטיים, חיסכון בדלק, ואחזקה זולה. 

• אהבתי 3

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
בתאריך 29.9.2022 בשעה 15:18, netanel1014 כתב:

היה לי את האח התאום 107 . כשהייתי בעליה כיבתי את המזגן. ככה הרכב.

בכמעט 9 שנים שיש לי את הרכב הזה ו80,000 ק"מ, מעולם לא נגעתי אפילו בכפתור של המזגן.

לא חסר כוח אם אתה מתנהג לרכב כמו רכב סביר ולא כמו רכב ספורטיבי.

• תוכן חדש...