Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הונדה סיוויק האצ'בק אוטומטית 

שנת 2013, 118 אלף ק"מ,

יד ראשונה פרטית ויד שנייה גם (מ2021, נמכרת עקב קבלת רכב מהעבודה לפי המוכר)

מחיר מודעה ביד 2: 45,000

לפי מחירון לוי יצחק: 40,900.

חשוב לי שהרכב יהיה אמין ויחסית בטיחותי,

אשמח לשמוע חוות דעת והאם מומלץ להמשיך,

היום נפגשתי עם הבעלים ולקחתי אותה לסיבוב בשכונה, לא מצאתי שום תקלות, ומחר אני אמור לקחת אותה לבדיקה במוסך.

תודה רבה

פורסם

באופו כללי רכב דיי מוצלח.

אני גם מחזיק אחת כזאת כבר שנתיים מאותה שנה כמו שאתה מתעניין.

מזגן מקפיא, הרכב מתחיל להגיב סביב 7-80 קמ"ש

תבדוק בנסיעה בערך על 40-50 קמ"ש שאין רעידה קטנה.

אם יש - זה כנראה מהגיר, ולמיטב הבנתי שזה נפתר בהחלפת\רענון נוזל שמן גיר.

אצלי זה גם קורה לעיתים, לא הוחלף אף פעם שמן גיר ומהתייעצות עם מס' אנשים נאמר שעדיף לא להחליף אם לא הוחלף עד עכשיו.

חשוב מאוד - בשנים האלו ישנה בעיה ידועה של פגם בצבע, תשים לב שאין קילופים בעיקר במקומות קריטיים, כי ראיתי לא אחת כזאת שבגג נהייתה שלולית חלודה.

פורסם (נערך)

החזקתי כזאת לפני כ-5 שנים, אפילו כתבתי פה סקירה מוזמן לקרוא: 

בניגוד לתגובה מעליי, אני מציע לך לוודא שהוחלף שמן גיר לפי המפרט שזה יוצא כל 60 או 75 אלף קמ, ההחלפה היא חובה לפי היצרן וההילוכים עוברים הרבה יותר חלק לאחר ההחלפה. 

לגבי הצבע נכון מאוד בעיקר בלבן היו בעיות של התקלפות.

לשאלתך הרכב אכן אמין ובטיחותי, רק תוודא שיש היסטוריית טיפולים מסודרת. 

בעניין המחיר לדעתי כדאי להתמקח עוד, הרכב לא נחשב למבוקש במיוחד, נסחר מתחת למחירון לרוב.

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 7 שעות, daniel204 כתב:

החזקתי כזאת לפני כ-5 שנים, אפילו כתבתי פה סקירה מוזמן לקרוא: 

בניגוד לתגובה מעליי, אני מציע לך לוודא שהוחלף שמן גיר לפי המפרט שזה יוצא כל 60 או 75 אלף קמ, ההחלפה היא חובה לפי היצרן וההילוכים עוברים הרבה יותר חלק לאחר ההחלפה. 

לגבי הצבע נכון מאוד בעיקר בלבן היו בעיות של התקלפות.

לשאלתך הרכב אכן אמין ובטיחותי, רק תוודא שיש היסטוריית טיפולים מסודרת. 

בעניין המחיר לדעתי כדאי להתמקח עוד, הרכב לא נחשב למבוקש במיוחד, נסחר מתחת למחירון לרוב.

למיטב זכרוני, אני אחד מאלה שקרא את השרשור שלך לעומק ונהנתי.

חשוב לציין שהרכב מרגיש נמוך על הכביש והישיבה בו נמוכה. חסר כמה ס"מ גובה לעומת משפחתית אחרת.

מציע לעשות סיבוב נוסף, כי אני למשל שמתי לב לזה משמעותית רק אחרי הקניה.

לגבי המחיר - לאחר ביצוע רפרוף ביד 2 אנשים מבקשים מחירים הזויים, אני אכן ממליץ לפות"ש להתמקח טיפה לכיוון 38,000 שח

בהצלחה

פורסם

תודה. 

אני לא יודע מה מצב השוק היום אבל בזמנו ביחס ליונדאי i35 וטויוטה קורולה הסיוויק נסחרה משמעותית פחות, בתקופה הזו רוב הרכבים נסחרים סביב המחירון +, רכבים מבוקשים כמו טויוטה, יונדאי, קיה ועוד נסחרים במחירון++

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
בתאריך 20.9.2022 בשעה 11:50, daniel204 כתב:

תודה. 

אני לא יודע מה מצב השוק היום אבל בזמנו ביחס ליונדאי i35 וטויוטה קורולה הסיוויק נסחרה משמעותית פחות, בתקופה הזו רוב הרכבים נסחרים סביב המחירון +, רכבים מבוקשים כמו טויוטה, יונדאי, קיה ועוד נסחרים במחירון++

תודה, בסוף המוכר לא היה גמיש לגמריי, עברתי הלאה.

תודה בכל מקרה

• תוכן חדש...