Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים שמכירים את הרכב מה אומרים עליו ? peugeot 308

Yaniv706
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי אני בן 17.6 רכב ראשון ההורים שלי עוזרים חצי חצי ברכב peugeot 308 -2011 115 אלף קילומטר יד 2 הרכב במצב טוב בדקתי במוסך , אוטומט, אנשים שיש להם וקנו את הרכב ממליצים עליו ? אשמח לשמוע על הרכב כי לא מכיר אנשים שיש להם אותו ויכול להתעייץ איתם המחיר לא חשוב אבל מחיר הוגן בוודאות תודה לעזורים אשמח כמה שיותר מהר על מנת לדעת אם לקנות {Comfort Plus אוט' 1.6 (120 כ"ס} מנוע 1600}

רכב 3.jpg

רכב.jpg

רכב1.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי פיג'ו 308 מהדור הבא (2014).

הרכב הספציפי שאתה מדבר עליו הוא אחד מהדגמים הפחות מוצלחים של פיג'ו. מנוע הפרינס 1.6 שיש בו עדיין בוסר ומלא מחלות ותקלות.

והגיר גם לא אמין ולא נעים עובד בצורה מוזרה ולא נעימה. אך לפחות זול לתיקון ואחזקה.

עדיף לחפש את ה307 1.6 110 כ"ס, זה בגדול אותו הרכב אך עם מנוע וותיק אמין וזול לתחזוקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

......

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, Gavrik כתב:

מנוע הפרינס 1.6 שיש בו עדיין בוסר ומלא מחלות ותקלות.

בדגם הספציפי הזה מדובר בגרסה האטמוספרית ולא ב-THP156. המנוע הזה בסדר גמור ואין איתו בעיות מיוחדות בשנתון הזה. 

הגיר, אם עבר ריענון שמן, יגלה אמינות טובה. הוא זול לאחזקה. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם הזה היה הרכב הראשון שלי.

היתרונות: מושבים נוחים מאוד, ניראה טוב, זול.

החסרונות: לא אמין, ראה הרבה מוסך שהיה לי אותו, המון בעיות חשמל (שחוזרות על עצמן), אם אתה בקטע של לטפל ברכב בעצמך אז לא כל כך נוח.

בגדול לא ממליץ בכלל, לא שווה את המחיר הזול אתה תוציא את זה במוסך אחר כך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, menir1 כתב:

בדגם הספציפי הזה מדובר בגרסה האטמוספרית ולא ב-THP156. המנוע הזה בסדר גמור ואין איתו בעיות מיוחדות בשנתון הזה. 

הגיר, אם עבר ריענון שמן, יגלה אמינות טובה. הוא זול לאחזקה. 

דגם access נפח 1597 זה המנוע THP156 הבעייתי או מנוע אטמוספרי? תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה308 הגיעה עם מנוע אטמטספרי.

508 הגיעה עם מנוע ה 156 טורבו.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החזקתי את הדגם הספציפי עד לפני שנה, לא אמין בכלל. 4-5 פעמים בשנה ביקרתי במוסך בעקבות תקלות ותקיעות עם הרכב.

בסוף עקב לידת ילד ראשון במשפחה, הרגשתי שהרכב לא מספק לי ביטחון עקב ריבוי תקלות והחלפתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...