Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אדים בשמשה הקדמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שאני מפשיר אדים בסוזוקי שלי חלק מהאויר יוצא לשמשה הקדמית וחלק יוצא מפתחי האורור הקדמיים לנהג ולכן השמשה לא מופשרת .

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אתה מפעיל מזגן ומכוון לפחות חלק מזרם האויר לשמשה? מפשיר האדים מבוסס על שילוב של ייבוש על ידי המזגן (מיד עם ההפעלה) וחימום (כמה דקות אחרי תחילת הנסיעה, כשטמפרטורת נוזל הקירור של המנוע עולה).

אם יש לך בקרת אקלים לחץ על כפתור הפשרת השמשה הקדמית, כוון טמפרטורה מעל טמפרטורת הסביבה ווודא שהמזגן פועל - על ידי הפעלת מצב אוטומטי.

אם מזגן מיכאני הצב את כפתור הטמפרטורה באמצע החוגה, את כפתור כיוון הזרם על השמשה הקדמית, הפעל את המניפה במהירות הנוחה לך ודאג להפעיל את המזגן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, קקק כתב:

שלום רב,

שאני מפשיר אדים בסוזוקי שלי חלק מהאויר יוצא לשמשה הקדמית וחלק יוצא מפתחי האורור הקדמיים לנהג ולכן השמשה לא מופשרת .

מה יכולה להיות הבעיה?

- בכפתורים ידניים (ללא בקרת אקלים)אם כיוונת על הפשרת אדים, אז זו תקלה (הזזת המתג מזיזה כבל המחובר למדפים מכווני זרימה).

בנוסף, לוודא שמתג כוון אוויר חיצוני/פנימי הוא על אוויר חיצוני וכמובן שהמזגן דולק (המזגן מייבש את האוויר ולמעשה מונע היווצרות אדי מים). שילוב אוויר חם גם עוזר (מחמם את השמשה ומונע למעשה התעבות).

- בבקרת אקלים : לוודא שהמזגן דלוק וכניסת אוויר חיצוני. 

• תוכן חדש...