Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי ללובינסקי לקבל הצעת מחיר, האביזרים שעניינו אותי הן מגנט מובנה בדשבורד לפלאפון (אין ברכב הזה מקום לשים בו את הפלאפון..) וגם מצלמת נסיעה דו כיוונית.

המגנט עולה 500 והמצלמה 2250 (?!)

זה מחיר הגיוני למצלמה? ראיתי ביונדאי שמצלמה דו כיוונית עולה 900 שקל.

עדיף לעשות את ההתקנה לבד וזהו? או שזה יכול לפגוע באחריות?

פורסם

חבר התקין בc5 aircorss חדשה, מצלמה דו כיוונית עם סים, מזהה נגיעות/מכות על הרכב ב 1650 בהתקנה פרטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 דקות, yulianx כתב:

חבר התקין בc5 aircorss חדשה, מצלמה דו כיוונית עם סים, מזהה נגיעות/מכות על הרכב ב 1650 בהתקנה פרטית.

זה לא פוגע באחריות?

פורסם (נערך)

טוב בסוף לקחתי עם מצלמה :)

C3 אדומה עם גג שחור, היא כבר בארץ ואמורה להיות אצלי עד סוף חודש (יש איזה עיכובים עם רישוי בחודש ינואר)

מישהו יודע אם זה בסדר שהרכב כבר אצלם? יכול להיות שהרכב מחכה הרבה זמן במחסן?

אני יכול גם לבקש רכב שיגיע במכולה בסוף ינואר, פשוט הוא אמר שזה יכול להתעכב ולא תלוי בו ועדיף לי לקחת את הרכב שכבר בארץ

עריכה אחרונה על ידי biktokle
פורסם (נערך)

זה לא משהו שצריך להטריד אותך יותר מידי, כלי רכב שנמצאים במלאי בהמתנה לרוכשים זה לא משהו חריג.

אישתי עם C3 (אדומה עם גג שחור...) כמעט שנה, מאושרת כל יום.

תתחדש!

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

• תוכן חדש...