Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז... מה הרכב בעל ההתנהגות הכי טובה בו נהגתם, אני עדיין לא יודע להבדיל בין רכב מתנהג טוב ללא מתנהג אז אני לא אגיב :)

GTA זה הכי אחי .

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנעה קדמית - 306 GTI

הנעה אחורית - לצערי עוד לא יצא לי לנהוג על יותר מדי מכוניות כאלו למשך מספיק זמן בשביל לגבש דעה מוחלטת, אבל לאחרונה נהגתי חזק ב-325 חדשה ומאוד נהנתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הנעה קדמית - 306 GTI

הנעה אחורית - לצערי עוד לא יצא לי לנהוג על יותר מדי מכוניות כאלו למשך מספיק זמן בשביל לגבש דעה מוחלטת, אבל לאחרונה נהגתי חזק ב-325 חדשה ומאוד נהנתי.

רוני

4X4 ???:twisted:

היו ל306 שיפורים כלשהם ? בנתיים פיג'ו מככבת אני רואה הצפרתים האלה ...

GTA זה הכי אחי .

פורסם

אין לי ממש הרבה ניסיון,אבל הכי נהנתי לנהוג על סאאב 9000 ובמוו 316 שנת 89'

אבל שוב,אני עוד צעיר :)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אחרי כמעט 20 שנות נהיגה,המכונית המהנה ביותר שנהגתי בה היתה אלפא-סוד 1.5 מקורית ואחריה פיג'ו 306 XSI ו..פורד פוקוס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
4X4 ???:twisted:

היו ל306 שיפורים כלשהם ? בנתיים פיג'ו מככבת אני רואה הצפרתים האלה ...

מה זה משנה אם היו לה שיפורים?

אני לא יודע איך עוד לא רשמו את זה אבל ללא ספק אימפרזה טורבו גי טי 98 האוטו שיש!!

האוטו שיש למי?

ובנוגע לרכבי הנעה כפולה - ללא ספק, STI DCCD (אבל כנראה רק בגלל שעוד לא נהגתי ב-EVO...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הלו אני לבד פה בפורום שחושב שהשאלה שלו לא מנוסחת כמו שצריך????

"שתיל" תגדיר מתנהג טוב ביחס למה?!

למרוצים?

לכבישיי ארצנו?

לנהיגת שטח?

לתאונות חס ושלום?

חופש בחירה...זה בכי רע! :-P

גבר תקשיב לי ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק

פורסם
הלו אני לבד פה בפורום שחושב שהשאלה שלו לא מנוסחת כמו שצריך????

"שתיל" תגדיר מתנהג טוב ביחס למה?!

למרוצים?

לכבישיי ארצנו?

לנהיגת שטח?

לתאונות חס ושלום?

אני חושב שזה ברור למדי (אם כי גם ברור למדי ששואל השאלה לא יודע כל כך מה זה "מתנהג", אבל שיהיה). הוא בסה"כ מתכוון לשאול מהו הרכב המהנה ביותר לנהיגה. רכב מתנהג טוב יתנהג טוב גם על כבישי ארצנו וגם במסלולי מירוץ (אם כי כמובן שיש לרכבים מסוימים יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני חייב לומר ש...מרצדס C230 קופה קומפרסור (שנת 2005)

ונהגתי על די הרבה מכוניות...

שילוב טוב של כוח, פינוק, מראה, יוקרה, נוחות, מהירות ו...הנעה אחורית (כשמנתקים את בקרת האחיזה)

למרות שבריגוש נטו, אין על מכוניות ישנות (רמז: 205 GTI היא לא ישנה)

אני מדבר עם פורד אסקורט הנעה אחורית מחוזקות :wink:

לנצ'יה פולביה ובכלל איטלקיות ישנות...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מונדיאו.

(למען הסר ספק, עברו תחת ידי גם קליאו ספורט, אימפרזה GT ואף בוקסטר S אחת, אבל עם אף אחת לא הלכתי מספיק רחוק בשביל למצות את ההתנהגות).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מיצובישי אוו 8 של איציק בריל עשיתי סיבוב של חצי שעה והיתרשמתי שזה רכב ברמה מעל האימפרזה שיש לי ללא ספק הרכב שמיתנהג הכי טוב מכל המכוניות שנימקרות בארץ...

• תוכן חדש...