Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגעתי ברכב בצומת מאחורה נשיקה קלה. אחריות מאה אחוז שלי ומבין שהבחור הולך לטפל במורשה אין לי מה לעשות ואשמתי המלאה וכו׳

בזכות הגישה הנחמדה שלי גליתי שנכנסו בו במאה לפני חודשים ספורים מאחורה והאוטו עבר תיקון למצב חדש,

לאור סוג הבנאדם מעריך שיחליף את כל הטמבון 

מנסה גם להבין אם יש השלכות לתיקון כזה על סוג התיקון עכשיו

כעת מנסה להבין את המשמעות הכלכלית שלי ומה כדאי לי לעשות.

איך אני מחשב את עליית הפרמייה לאורך שלוש שנים?

פורסם (נערך)

התיקון יבוצע לפי הוראות השמאי, שבדרך כלל מתואמות עם המוסך.

אם אתה  מתכוון לתבוע את הביטוח אין משמעות לסוג התיקון. אתה תשלם השתתפות עצמית, את השאר הביטוח. 

בדוק גם את רכבך במוסך, יתכן שיש נזק סמוי. ממילא תשלם השתתפות עצמית, אז תקן אותו.

את אומדן עלית הפרמיה בקש מסוכן הביטוח. העליה שאני מכיר - אבל יכולה להיות שונה בפוליסות שונות - היא 22.5% בשנה הראשונה, 15% בשניה ו-7.5% בשלישית, סה"כ 45% מהפרמיה לפני הנחה על פני 3 שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...