Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שילבתי מהילוך רביעי לשלישי כנראה לא הורדתי מספיק קלאץ היה קול שנשמע קצת כמו התנעה שילבתי לניוטרל ואז שילבתי שוב לשלישי וזה עבד. אחרי עצירה ברמזור הרכב לא נסע ונורת הביקורת מנוע נדלקה. הגז עבד אבל הרגשתי שההילוך לא מחובר. אחרי דקה שתיים שילבתי שוב לראשון והרכב נסע כרגיל. מאז השתמשתי רק לשני נסיעות קצרות לא שמתי לב למשהו שונה רק הרגשתי קצת שיש רעשים כשאני מחליף הילוכים אבל יכול להיות שהיו שם קודם ורק עכשיו שמתי לב… יש נסיעה ארוכה בקרוב. יש בעיה ברכב או שאני יכול לנסוע כרגיל?

פורסם
לפני 4 שעות, הלה ברק כתב:

יש בעיה ברכב או שאני יכול לנסוע כרגיל?

את זה ידע להגיד לך רק המוסכניק. ייתכן ששברת שן\שיניים בגיר.

פורסם

אם כששמעת את הקחחחכחחחכ ישר עזבת ולא שילבת בהמון כח או בסל"ד גבוה מדי, יכול להיות שלא קרה כלום, די מוזר שהרכב כבה.
הדבר הכי חכם לעשות כעת זה להחליף שמן גיר ואולי גם לכניס בורוסקופ (מצלמה קטנה) פנימה ולהציץ על השיניים.
אם שמן הגיר יוצא נקי ובלי חלקיקי מתכת ולא רואים משהו עם בורוסקופ, הכל בסדר.
החלפת שמן גיר ברכב ידני זו פעולה פשוטה מאד אגב אז אין מה לחשוש, עשיתי את זה בעצמי לפני כמה חודשים בפחות מחצי שעה כולל להרים את הרכב על סטנדים ואני לא איזה מכונאי על-חלל.

• מצחיק 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 11 שעות, shellcase כתב:

אם כששמעת את הקחחחכחחחכ ישר עזבת ולא שילבת בהמון כח או בסל"ד גבוה מדי, יכול להיות שלא קרה כלום, די מוזר שהרכב כבה.
הדבר הכי חכם לעשות כעת זה להחליף שמן גיר ואולי גם לכניס בורוסקופ (מצלמה קטנה) פנימה ולהציץ על השיניים.
אם שמן הגיר יוצא נקי ובלי חלקיקי מתכת ולא רואים משהו עם בורוסקופ, הכל בסדר.
החלפת שמן גיר ברכב ידני זו פעולה פשוטה מאד אגב אז אין מה לחשוש, עשיתי את זה בעצמי לפני כמה חודשים בפחות מחצי שעה כולל להרים את הרכב על סטנדים ואני לא איזה מכונאי על-חלל.

הרכב לא כבה. המנוע עבד רק לא הצלחתי לשלב הילוך. שמתי ראשון והרמתי קלאץ והרכב פשוט לא התחבר לגלגלים. המנוע עבד וגז בלי הילוך גם עבד. אין לי ניסיון במכונאות רכבים בכלל מעבר לידע כללי על איך המנוע עובד אז באמת שאין לי מושג איך להשיג את השמן וכיף לשים אותו ומה זה המצלמה ההיא… תודה בעל מקרה

פורסם

אני לא הצעתי לך להחליף שמן בעצמך ו30 שניות בגוגל היו ממחישות לך מה זה בורוסקופ.
אם אתה לא מעוניין להבין מה קרה ומה הצעדים שאנחנו כאן בפורום חושבים שהם הנכונים ביותר - לך למוסך ותפקיד את גורלך אצלם, במקרה שלך - המידע שאתה מקבל פה לא יעזור לך לתקן את הרכב, הוא בעיקר יעזור לך להבין אם המוסכניק גונב אותך ואם הוא יודע על מה הוא מדבר.
דבר אחד בטוח, אתה חייב לבדוק את הגיר.
ואם אתה אומר שהמצמד לא השתלב - אז גם את המצמד.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה ששלקייס מציע לך, זה לבצע בדיקה בעצמך בכדי להבין אם יש נזק ואם כן, עד כמה הוא חמור וזה בכדי להיות חכם יותר כאשר תגיע להתמודד מול בעל מקצוע (שלא יעבדו עלייך).

לא נשמע שאת/ה בעל חוש טכני או רצון לנסות לבצע בדיקות בעצמך, לכן לא תהיה ברירה אלא לבדוק את זה אצל מומחה בתחום.

במקרה קצת דומה, ברכב הראשון שלי, חבר שלי הרס לי את ההילוך השלישי כאשר הוא ניסה לשלב אותו בלי קלאץ, אני לא תיקנתי את זה (היה חורק כאשר מנסים לשלב לשלישי) ופשוט המשכתי לנסוע כאשר אני מדלג על הילוך שלישי, במהלך השנתיים שהרכב היה אצלי אחרי - לא היו שום בעיות נוספות - אבל כל מקרה לגופו

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...