Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום קארטינג מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש חיה כזו בארץ? לצערי, נסיוני מסתכם ב-12 דק' על כלי בן 20 ב"קניון הגדול" בפתח תקווה.

האם יש מקומות מעט יותר איכותיים, שנותנים חוויה קרובה למסלול, שאין מפעיל ערס שכועס עליך לצאת כבר?

עדיפות לאזור המרכז, אך ניתן לצאת החוצה עבור משהו שווה.

תודה.

2016 BMW M235i.

פורסם

אולי קארטינג בית ברל, הייתי שם והיה נחמד.

יכול להיות שיש להם משהו גם קצת מעבר כי אני יודע שיש להם שם מרוצי מיני בייק

פורסם

המליצו לי כאן על בית ברל.

לפני בערך חודשיים רציתי לעשות שם קורס אך אמרו לי שלעת עתה אין קורסים. לא יודעים מתי יחזור.

בהצלחה.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
בתאריך 6.6.2021 בשעה 14:38, Audi-T כתב:

בקניון הגדול כבר שנים שאין, בפעם אחרונה שבדקתי היה פעיל בנתניה א"ת פולג

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

בנתניה גם לא פעיל יותר למיטב ידיעתי. ובכל מקרה בפעמים הבודדות שהייתי בו המקום היה עם עם "מפעיל ערס שכועס עליך לצאת כבר"...

• מצחיק 1
פורסם

תודה על ההמלצות על בית ברל.

מהסתכלות קצרה באתר, המקום נראה מאוד טוב ביחס למקומות אחרים שהתרשמתי מהם והמסלול שלו נראה לא רע.

אקבע לשבוע הבא ואעדכן איך היה.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 3 שעות, Fraysa כתב:

תודה על ההמלצות על בית ברל.

מהסתכלות קצרה באתר, המקום נראה מאוד טוב ביחס למקומות אחרים שהתרשמתי מהם והמסלול שלו נראה לא רע.

אקבע לשבוע הבא ואעדכן איך היה.

לי היה שם מאוד כיף, גם סיימתי מקום ראשון חחח. המדריך הביא לי קרטינג שמהיר קצת יותר מאחרים(אין לי מושג אם באמת זה היה ככה או לא)
לא צעקו לצאת או משהו, פשוט אחרי X הקפות מסמנים מתי ההקפה האחרונה.

• אהבתי 1
פורסם

אז הייתי היום בבית ברל לאחר ההמלצות פה על המקום.  TL;DR: היה ממש כיף, צוות נחמד וזורם, מסלול משעשע וכלים לא רעים.

הגענו למקום לאחר שרכשנו כרטיסים באתר. יש להם שלוש אופציות: חבילת ארד, כסף וזהב, כאשר כל אחת קובעת את מספר הדקות שניתן להיות במסלול.

אנחנו לקחנו את חבילת ה"כסף", שהיא 24 דקות במסלול ועלתה 160 ש"ח. היה מעט חם אז המקום היה די ריק. מי שהיה נראה כמו הבעלים בירך אותנו  על הגעתנו

וישב איתנו כמה דקות לשמוע מאיפה הגענו והאם היינו בקארטינג בעבר. המשרד שלהם נמצא באוטובוס ישן של "אגד", שזה די מגניב. הוא סרק בזריזות את הברקוד

מהפלאפונים שלנו על אישור הרכישה של הכרטיסים וביצע לנו תדריך זריז. הוא ראה שאנחנו מביני עניין ולא ילדים אז הוא לא חפר יותר מדי, רק הדגיש את כללי הבטיחות

ו"עשה ואל תעשה".

ברגע שסיימנו, מיד שמנו קסדת מגן וקיבלנו את הכלים ויצאנו למסלול. בהתחלה ביצענו מספר סיבובים כדי לחוש את המסלול ואז הזנקנו את עצמנו מנקודה מסוימת

כדי לעשות תחרות קטנה. המסלול מאוד מגניב, הוא כולל מספר פניות חדות והוא לגמרי מספק עבור החוויה שחיפשנו. הכלים לא רעים בכלל, הם מגיבים מאוד טוב

ובפול גז בקו ישר ניתן להגיע איתם למהירות לא רעה של בערך 45 קמ"ש. מסתבר גם שיש להם מערכת אוטומטית שיודעת לתת זמנים אך המערכת לא יודעת לשמור אותם,

אז כשרצינו לבדוק מה היו התוצאות שלנו הייתה כבר קבוצה אחרת שגרמה למערכת להתאפס. קצת באסה, כי כן רצינו לדעת פחות או יותר איפה אנחנו עומדים ביחס לממוצע.

הבעלים אמר שהשיא שם הוא 33.04 שניות להקפה, שזה די מרשים.

לסיכום, חוויה מאוד מאוד כיפית ונחמדה. ממליץ מאוד לקחת את חבילת ה"זהב" שכוללת 36 דק' על המסלול, ביחס ל-24 דק' של חבילת ה"כסף" שאנחנו לקחנו. הזמן עובר מאוד מהר

במסלול, והרגע הכי מבאס זה לראות את הדגל המשובץ שמודיע על סיום המסלול.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 6.6.2021 בשעה 14:35, FoxLight כתב:

אולי קארטינג בית ברל, הייתי שם והיה נחמד.

יכול להיות שיש להם משהו גם קצת מעבר כי אני יודע שיש להם שם מרוצי מיני בייק

מסלול מדהים, באמת - פעם אחרונה שנהגתי על מסלול שמתקרב לרמה הזאת בקארט היה בבית שאן ז"ל,  אבל המפעיל - פח.
יקר בצורה הזויה, קארטים במצב פח ולא אחידים, מפעילים שלא יודעים את העבודה.
לצורך העניין - קיבלתי קארט לא סוחב שהחליפו לי לקארט בלי ברקסים, ובקושי יש להם כלים שם.
@RK שהיה איתי (שמי שלא מכיר, יודע טוב מאד מה עושים מאחורי הגה של קארט) פשוט ויתר באמצע הסשן.
באנו כולנו עם רשיונות ולא הסכימו לפתוח לנו את הקארטים.
בקיצור - אולי למי שאין לו מושג יהיה כיף (אם כי המחיר עדיין הזוי), מי שיודע מה הוא עושה ורוצה לעשות קצת friendly racing עם חברים - יתבאס.

ההמלצה שלי היא דן קארטינג בקניון חיפה או בחוצות (עדיף), המסלול פחות כיפי, אבל המפעילים (בד"כ) מבינים עניין והקארטים ברמה טובה בד"כ (כן נתקלתי בתקולים), והמחיר הרבה יותר הגיוני מבית ברל.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...