Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מוודא לחץ אויר עם הקומפרסור שיש לי ב CX5, ומוצא נזק בשני הצמיגים השמאליים - Micheling Latitude Sport 3 GreenX 225-65-17 102v שנרכשו טריים לפני 18,000 ק"מ.
4 חתכים בדופן של אחד מהם, וקוביות שחלקן חתוכות, חורים בקוביות ועוד. הרכב ננהג אך ורק בכביש למעט אולי פעם פעמיים נסיעה על שביל של 100-200 מטר ליד הים.
הערכה שלי - החתכים בדופן נגרמו במכונה לשטיפת רכב (הרגשתי חיכוך בפעם האחרונה שנכנסתי, לא אכנס אליהם יותר), ומאבנים/זכוכיות שאולי עליתי עליהם פעם פעמיים. לצמיג קשיח אולי זה לא היה קורה - פה מדובר במישלין שאולי הם רכים יחסית (שבכוונה בחרתי בהם מסיבה זו - שיהיה נוח).
זה 750 ש"ח לצמיג. פשוט מבאס. כמובן שלא אקח סיכון ואחליף אותם.
אני תוהה לאיזה סוג - המבחר של צמיגים איכותיים במידה הזו לא גדול. ובד"כ אני אוהב שיש לי רביעיה זהה על האוטו - במקרה הזה אולי צריך לרכוש זוג חדש אחר?
חשוב שיהיו צמיגי פרימיום טורינג עדיף קיציים, נוחים רכים ושקטים.

20210604_170450.jpg

20210604_170604.jpg

20210604_170607.jpg

20210604_171454.jpg

20210604_171508.jpg

20210604_171644.jpg

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם

זה יכול שגם מישהו חתך (בדופן),מעולם לא קרה לי כזה נזק מגרניק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה נראה נזק מגורם חיצוני כמו מדרכה עם קצה חד או משהו דומה.

מסלול של מכוני שטיפה זה צינור נמוך שתמיד רטוב וזה פחות הגיוני, אלא אם כן יש על הצינור פגיעה עליו לאורכו. 

פורסם

מבאס. תחליף זוג, עם שחיקה כזאת נמוכה אין שום סיבה להחליף את הצמד השני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 שעות, BassDriver כתב:

זה מהמסלול מתכת שמכוון את הצמיגים למכונה.

יפה כתבת.

בעבר המסלול של מכונת השטיפה צבט לי צמיג בצורה דומה וגרם לפאנצ'ר.

מכון השטיפה לקח אחריות על הנזק.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב אני למכוני שטיפה יותר לא נכנס, דלי ומים, תודה על האזהרה. 

פורסם

תודה על החיזוקים.
מנסיון קודם אין מה לדבר עם המכון שטיפה שיקח אחריות.
אני לשם לא אכנס יותר.
כמו שנכתב שטיפה ידנית וגם זה במשורה לא חייב ללכת כל יומיים למכון
או בבית לא להתעצל - טוב גם לכיס גם לאוטו ולהפעיל את הגוף מדי פעם גם לא יזיק

פורסם (נערך)

עדכון - היות וזוג הצמיגים שנותרו תקינים היו מותקנים על אותו צד, ובעלי הבדלים בשחיקה (אחד קדמי ואחד אחורי) וכדי לא להעביר אחד מהם שיסתובב לכיוון שונה ממה שהיה קודם לכן, הותקנה רביעיה חדשה של Michelin Pilot Sport 3 225-65-17 106v (הדגם של מישלין שהחליף את ה Latitude שהיה מותקן קודם). קוד העומס גדול יותר - לא מצאתי מישלין עם 102v. מתגלגלים נהדר, נוחים מאוד, אולי טיפלה רועשים יותר. נראה עם הזמן.
מפרגן בענק לאבי מצמיגי השלושה ביהוד - הצמיגיה הקבועה שלי מזה שנים רבות.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
  • תוכן חדש...