Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים ו-50000ק"מ על S60 T5 R-Design 2014 (כיום 110000ק"מ) - כמובן שעדיף למצוא אחת טריה יותר (משימה לא פשוטה...), ולו רק בגלל טיפול טיימינג+שמן גיר+פלגים (ב-120000ק"מ). הרכב מזדקן יפה מאוד לטעמי ומאוד אמין לרכבים מקבילים - אצלי לא צרך שמן בכלל בין הטיפולים.

כל הבעיות שהיו לי - היו במערכת הבלימה, כנראה בגלל טיפול אצל מכונאי וולוו מהדור הישן, שלא ידע לעבוד עם מחשב (בגלל בלם היד החשמלי, יש לחבר מחשב בזמן החלפת רפידות אחוריות - פתיחת קאליפר וכיול לאחר ההרכבה). פעמיים נתפס קאליפר אחורי ונאלצתי להחליפו בנוסף לצלחות+רפידות.

כנראה ללא קשר לבעיה הנ"ל, עוצמת הבלימה ירדה לאחר החלפת סט מושלם של צלחות ורפידות של ברמבו, שבדיעבד יוצרו בסין. 

פורסם
בתאריך 4.6.2021 בשעה 19:17, iAmital כתב:

יכול להגיד לך שמדובר ברכב אמין כל עוד מדובר במנועים של וולוו (245 כ״ס ונפח של 1,969 במנוע וולוו לעומת 240 כ״ס ונפח של 1,999 של פורד)
בטיפול נכון אמור להיות לך ראש שקט :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

למה לעומת המנוע של פורד, לי הייתה פורד מונדאו 240 כ"ס והחזיק 90 אלף קילומטר בלי שום תקלה

פורסם
בתאריך 4.8.2021 בשעה 20:42, Krd כתב:

תודה לכולם על התגובות.

אני מתעניין כרגע ב s 60  משנת 2014 עם 110,000 ק״מ והיסטוריית טיפולים מלאה. מה דעתכם? האם עדיף לחפש אחת עם נסועה נמוכה יותר? אם למישהו יש תובנות לגבי איך הרכב מזדקן אשמח לשמוע.

ממה שאני יודע יש סיכוי יחסית קטן ליפול על בעיית צריכת השמן שעלות התיקון שלה במורשה היא בסביבות 12k .

לדעתי עם מספיק סבלנות אפשר למצוא רכבים כאלו עם ק"מ נמוך.  חלק מקהל היעד של הרכב הזה נוסע נסועה נמוכה ומחזיק ברכב דיי הרבה שנים.  כמעט כל אחד שחיפש אצלנו בקבוצה בסוף תפס רכב עם איזה 50K ק"מ בן 5-6. 

לא הייתי לוקח רכב עם ק"מ כזה כי יש את סכנת אכילת השמן ובאופן כללי יש דברים שמתבלים בכזו נסועה ובוולוו כנראה לא יהיו זולים.

(דוגמאות : בולמים, זרועות, משולשים וכו'...) 

• אהבתי 1

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...