Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני מתעניין בוולוו S60 מהדור החדש יותר 14-19 (מנועים וגירים של וולוו) T5 . אני מנסה לקבל תמונה לגבי אחזקה שוטפת של הרכבים האלו ובאופן כללי לגבי אמינותם, לפני כן אומר שאת הטיפולים אני מבצע עם אבא (מכונאי רכב במקוצעו), כל הטיפולים כמובן מבוצעים לפי הוראות יצרן עם חלקים איכותיים. החשש שלי נוגע לעלויות חלקי החילוף וזמינותם, הבנתי שכמעט ואין אפשרות למצוא חלפים תחליפיים (נניח בולמים, משולשים תושבות וכו) וחייב לקנות מהיבואן חלקים מקוריים במחיר יקר וגם הזמינות לא תמיד גבוה. אשמח אם בעלי הניסיון בתחום יוכלו לשפוך קצת אור על עליות האחזקה, באופן כללי אשמח לשמוע על אמינות וולוו מהשנתונים האלו.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם

יכול להגיד לך שמדובר ברכב אמין כל עוד מדובר במנועים של וולוו (245 כ״ס ונפח של 1,969 במנוע וולוו לעומת 240 כ״ס ונפח של 1,999 של פורד)
בטיפול נכון אמור להיות לך ראש שקט :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מוסיף את cars245.com לרשימה.
*להזמין רק דברים שיש במלאי, אחרת זה לוקח להם מלא זמן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 4.6.2021 בשעה 17:48, yairw כתב:

https://www.fcpeuro.com/

בדוק אצלהם, הכי זולים (כנראה בעולם), לרוב הפריטים מציעים פריטים תחליפיים.

יש עוד כמה אתרים של חלקי חילוף לוולוו מאמריקה, אך הם יקרים יותר

לא טיפלתי בוולוו, אבל אני לקוח נאמן של האתר הזה (וגם של מתחריו). מידי פעם גם הזמנתי חלקים של וולוו עבור חברים.

למען האמת, כשאני בוחר דגם רכב לקנייה, חשוב לי שדגם זהה עם אותו מנוע נמכר גם בארה"ב ככה שאוכל להזמין משם חלפים.

זה הרבה יותר חשוב במערכת השיקולים מאם הרכב נפוץ בארץ, כי אני לא קונה חלפים בארץ..

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחד המרכיבים היקרים הוא עלות העבודה במוסכים המורשים אז זה יהיה חסכון של מאות שקלים בטיפול עצמי, החסרון שאין לך גישה לדיאגנוסטיקה. 

אני אישית מטפל במורשה,קודם כל כי מדובר במערך טכני מקצועי ואמין (בניגוד ליבואן הקודם אליו השתייכו הרכבים הקודמים שלי)  ,מאחר ואני עושה טיפול אחד בשנה אז כמה מאות יותר או פחות לא יגרמו לי לחפש הרפתקאות.

אני לא חושב שתהיה בעיה בלהזמין חלקי חילוף , ישנם גם מוסכים לא מורשים בארץ שמשיגים הכל וכנראה יקח זמן רב עד שתגיע לחלקי מתלה, משולשים וכו'.

• אהבתי 1

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוולוו גם החלפים יקרים, אבל בחול ניתן להשיג משמעותית יותר זול, אפילו אחרי משלוח ומכס.

אם זאת, יש לציין שהחלפתי פעמון ציריה במוסך לא מורשה שמצא לי תחליפי, 550 שקל כולל עבודה וכבר שנה שקט, מדובר על רכב שנת 2010, כך שיש עוד פה ושם

כבר חתמתי...

פורסם

ציריות זה תמיד יקר, לך תבדוק כמה עולה פעמון לא סיני לפולו 2008 נגיד (רכב ששווה 12 אלף שקל) (קרוב לאלפייה פעם אחרונה שבדקתי אגב).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

יש לי וולבו S60 והאמת מחירי הטיפולים לא ממש יקרים. אולי 15% - 20% יותר ממזדה מצויה. 

למזלי עוד לא יצא לי להתקל בתקלה אבל בטיפולים אין הוצאות כבדות.

עריכה אחרונה על ידי rambox
פורסם

סליחה על התשובה המאוחרת. יש לנו אחד לאחד את הרכב שאתה מדבר עליו, T5 2.0T מ-2014. אמינות? התחיל לאכול שמן בזמן האחרון וצריך ללכת למוסך לגלות למה (נא לקחת בחשבון שהרכב של אבא שלי ולא שלי). אני מסיק שזו לא בעיה רצינית. חוץ מזה הכל טוב, לא היו שום תקלות.

מחירים? הרכב עצמו הוא חבילה ממש טובה בתמורה למה שאתה משלם, חוץ מזה שהוא שותה קצת יותר דלק מהרגיל (בכל זאת מנוע 2 ליטר). אם אתה לא צריך לשלוח אותו לשום מוסך זה כבר טוב, כי בערך שליש מהטיפול הולך על העבודה שלהם ולא החלקים. החלקים עצמם די יקרים, אבל לא הרבה מעל מה שהרכב שווה. עוד בעיה שנתקלתי בה זה למצוא את השמן הדרוש, מכיוון שלא מוכרים אותו בהרבה תחנות דלק.

לסיכום אני חושב שזו השקעה מעולה עם אתה יודע מה אתה עושה ולא שולח אותו לשום מוסך.

"אין דבר העומד בפני הרצון"... חוץ מהעובדה שאתה גר במדינת ישראל. נו טוב, העיקר הכוונה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

תודה לכולם על התגובות.

אני מתעניין כרגע ב s 60  משנת 2014 עם 110,000 ק״מ והיסטוריית טיפולים מלאה. מה דעתכם? האם עדיף לחפש אחת עם נסועה נמוכה יותר? אם למישהו יש תובנות לגבי איך הרכב מזדקן אשמח לשמוע.

ממה שאני יודע יש סיכוי יחסית קטן ליפול על בעיית צריכת השמן שעלות התיקון שלה במורשה היא בסביבות 12k .

עריכה אחרונה על ידי Krd
  • תוכן חדש...