Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 11.5.2021 בשעה 15:34, Max_igo כתב:

רק מוסך פרטי קטן שהתחלתי לטפל בו ברכב (בכל זאת, 6 שנים ו 180,000 ק"מ) הסכים לעשות את זה.

איך דבר כזה חשוב עושים בחפיף?

זה לא אומר שהיו אמורות להיות חלילה הרבה תאונות דרכים בגלל זה?

בכל מקרה, אני גם בקשתי באחד הטיפולים הקודמים שיוציאו הכל מהגלגלים וראיתי שהוא עשה את זה, אבל אחרי כמה זמן המנורה של ההאמברקס דלקה ללא הפסקה, הלכתי אליו והא אמר שהיו בועות אוויר ובגלל זה זה קרה...אני מנחש שמי שעשה את זה כמו שביקשתי, פשוט חיפף או לא ידע לעשות כמו שצריך כי כמו שאמרו כאן זה לא נהוג...

השאלה עד כמה חשוב להתעקש על זה? כי כאמור אין הרבה שעושים את זה....ואני בקושי נוסע ברכב ולכן גם לא רוצה להוציא סכום גדול על טיפול במוסך יקר (רובם לקוחים הרבה סתם).

אשמח לטלפון של המוסך הקטן שדיברת עליו בפרטי, אם הוא אמין ובאזור המרכז

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, wzo4 כתב:

איך דבר כזה חשוב עושים בחפיף?

זה לא אומר שהיו אמורות להיות חלילה הרבה תאונות דרכים בגלל זה?

אני לא מספיק מבין במערכת הבלמים כדי לענות על זה. אני יכול להגיד לך שהרכב שלי עבר כמעט 180,000 ק"מ ללא שנוזל הבלמים והמצמד (בגרסא הידנית, זה אותו האחד) הוחלף בצורה תקינה פעם אחת. לא הרגשתי ירידה בביצועי הבלמים או משהו לא תקין אחר.

לפני 22 שעות, wzo4 כתב:

אשמח לטלפון של המוסך הקטן שדיברת עליו בפרטי, אם הוא אמין ובאזור המרכז

הוא בצפון. אבל אני בטוח שיש מוסכים רצינים שלא מחפפים גם באזור המרכז.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...