Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם עזרה בבקשה , יש לי פורד קוגה 2014 מנוע 1.6 טורבו , הרכב בבוקר שהוא קר לגמרי שאני מניע אחרי שתי דקות נותן הודעה על התחחמות מנוע ולכבות את הרכב והמד טמפרטורה מתחיל לעלות עד המקסימום אני מכבה מנוע ומיד מדליק המד חוזר רגיל , יש לציין שזה קורה רק בעמידה אם אני מתחיל בנסיעה אפילו נוסיע 4 שעות רצוף החום והרכב מתפקדים רגיל רק שאני עומד מעל שתי דקות מיד נותן הרכב הודעה על התחממות יתר במנוע שוב אני מכבה מנוע מדליק מיד והכל תקין , מה יכול להיות הבעיה ???

פורסם

האם בדקת נוזל קירור שלא חסר.

כחבר פורום זה, תוכל לבדוק את הבעיה ללא חיוב ב"שי לי מרכז שירות מזדה פורד",

שברח' היוזמים 12 אור יהודה, טל' 03-5333082 ובקש את עדי.

בברכה  -  רפי לין

פורסם
בתאריך 30.9.2020 בשעה 16:55, print כתב:

חוזר מעיון בקבוצת הפייסבוק של פורד. אני מצטט את אחד המשתתפים: פייק ניוז דיברתי עם דלק מוטורס לא היה ולא נברא , כן היה בעיה עם הקוגה'. 

חייב לציין כי היה לי שמן במים והוחלף קולר שמן מנוע ושטיפת מערכת , ועכשיו נוזל קירור תקין וטרמוסטט עובד ומאוור גם , אבל החום מזייף כי נותן הודעה לכבות מנוע אני מכבה מנוע ומניע מיד אחרי שנייה והכל חוזר תקין

לפני 33 דקות, רפי לין כתב:

האם בדקת נוזל קירור שלא חסר.

כחבר פורום זה, תוכל לבדוק את הבעיה ללא חיוב ב"שי לי מרכז שירות מזדה פורד",

שברח' היוזמים 12 אור יהודה, טל' 03-5333082 ובקש את עדי.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...