Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעת סיבוב ההגה בנסיעה איטית, נשמע סוג של בום ( סוג של בום וניתוק), ואיבוד הקשר עם אחד הגלגלים ו/או שניהם.

יכול להיות ציריה שנשברה/ משולש / תפוח?.

והיכן קיים מוסך אמין ולא שוחט באזור המרכז, כדי לתקן הבעיה?.

תודה רבה.

פורסם
בתאריך 26.3.2021 בשעה 11:57, רפי לין כתב:

אזור המרכז הוא גדול, אז היכן עדיף?

בברכה  -  רפי לין

אזור תל אביב והסביבה.

מחפש המלצה על מוסך הגון וישר, אם מחירים הגיוניים ושלא ינסו לעקוץ.

תודה רבה

פורסם
לפני 4 שעות, קלוקי כתב:

אזור תל אביב והסביבה.

מחפש המלצה על מוסך הגון וישר, אם מחירים הגיוניים ושלא ינסו לעקוץ.

תודה רבה

קיבלת למעלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אפשר לקבל חוות דעת על מוסך: 

מוסך א. אדריעי 

האם גם מומלץ לגשת אליו?

לגבי זיסו, הבנתי שהם גובים מחירים די גבוהים.
פורסם (נערך)

לא מכיר את המוסך-אין זה אומר שאינו טוב.

זול וזוגלובק- ההמשך ידוע ואין בו צורך.

זיסו לא מורשה היבואן ולכן,כנראה שאינו גובה שעתון יצרן אבל,המחיר שלו מתאים למחיר של מוסך מקצועי ומתמחה (מכיר אותו לא הרבה אבל,הבעלים הקודמים של הרכב שלי טיפל אצלו,יש הכל מפורט ומסודר בקבלה,הטיפול מתבצע עפ"י מפרט היבואן  והם משתמשים בחלפים ונוזלים מקוריים לרוב (עפ"י הנדרש).

בהונדה סיוויק החלפים המקוריים אינם זולים כל שכן באקורד,שסביר להניח שיהיו מעט יותר יקרים ומי שמחזיק בסגמנט של רכב מנהלים (מאזדה 6/אקורד/B4 ודומיו) לוקח זאת בחשבון.

כיוון שמדובר בעניין בטיחותי עדיף לטפל בחלפים איכותיים פעם אחת ולא להגיע חלילה לתיקון חוזר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...