Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חשקה נפשי לפרק את המושבים ברכבי הקטן והחמוד, הלא הוא שברולט ספארק 2016. כמה הדבר מסוכן? אני יודע שברגים נסגרים במומנט מסויים בגלל סיבה מסויימת. האם יש בברגים אלו מומנט מחייב? 

הכיסאות מחוברים ב-4 ברגי טורקס. האם יש סכנה מבחינת כריות האוויר המוטמעות במושב? 

אודה למסייעים בדבר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה צריך לאתר את המומנט סגירה, ולסגור חזרה במומנט הנכון.
בשביל שלא תהיה תקלה עם כרית האוויר, נתק את המינוס, חכה קצת ואז נתק בזהירות את הקונקטור מתחת למושב.
שים לב שיתכן וצריך להשתמש בלוקטייט בסגירה, אם כן, אתה תראה שאריות של חומר כחול\אדום על הבורג כשתוציא אותו.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פעולה פשוטה ובסיסית. מנקה לפסח?

כמו שאמרו לך תנתק קוטב של המצבר.

את הברגים תפתח עם בוקסה שמתאימה בדיוק - אם זה טורקס או E-torx. במידה המדויקת. 

חשוב להשתמש בבוקסה ולא בביט או מברג או מפתח. בדרך כלל עם הנע 1/2".

על פי רוב מזיזים את המושב הקדמי קדימה עד הסוף להגיע לברגים בצד האחורי של המסילות ואחורה עד הסוף לברגים בצד הקדמי.

בזמן שאתה מתחיל להרים מושב תנתק קונקטורים חשמליים שיש מתחתיו.

כשתרכיב חזרה תסגור פשוט באותה תחושת כוח כמו שפירקת, זה בסדר.

מושב אחורי זה כבר סיפור אחר, לכל רכב יש את ההוראות שלו ואני לא מכיר את הרכב שלך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 15 שעות, roeibf כתב:

וכיצד אאתר את הנתון הנ"ל?

אם יש לך את קוטר הבורג יש טבלאות מומנט הידוק מומלץ. זה לא כמו ראש מנוע שהמומנט נקבע לפי הלחץ שצריך לפעול על האטם אלא המומנט שיתן כוח המקרסימלי בלי שהבורג יישבר או יימתח.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 22 שעות, amosbmw כתב:

פעולה פשוטה ובסיסית. מנקה לפסח?

כמו שאמרו לך תנתק קוטב של המצבר.

את הברגים תפתח עם בוקסה שמתאימה בדיוק - אם זה טורקס או E-torx. במידה המדויקת. 

חשוב להשתמש בבוקסה ולא בביט או מברג או מפתח. בדרך כלל עם הנע 1/2".

על פי רוב מזיזים את המושב הקדמי קדימה עד הסוף להגיע לברגים בצד האחורי של המסילות ואחורה עד הסוף לברגים בצד הקדמי.

בזמן שאתה מתחיל להרים מושב תנתק קונקטורים חשמליים שיש מתחתיו.

כשתרכיב חזרה תסגור פשוט באותה תחושת כוח כמו שפירקת, זה בסדר.

מושב אחורי זה כבר סיפור אחר, לכל רכב יש את ההוראות שלו ואני לא מכיר את הרכב שלך.

תודה רבה על התגובה. אכן מנקה לפסח.

נהג לילה, האם מדובר בקוטר התבריג או הראש?

• אהבתי 1

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...