Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ריב מטופש כי הוא התחיל במשהו שהיה יכול להמנע. אני בטוח, במליון אחוז, שאם חבר טוב שלך יקבל רכב חדש, שאתה כ"כ מתעב ולא רוצה להסתכל אפילו לכיוון שלו, אתה תפרגן לו ותגיד מזל טוב, ותשמח יחד איתו.

זה בדיוק מה שלא קרה כאן. מה יש? אסור להנות מהרכב החדש שמישהו קיבל? אז מה אם יש עוד מליון כאלה על הכביש, בשביל הבחור זה הרכב הכי טוב בעולם. למה? כי הוא שלו, ולא של אחרים. ואם הבחור רוצה לעשות ווקס לאוטו, וביקש את עזרתי, אני אעזור לו ואני אשמח יחד איתו ועם התוצאה.

ואני חושב שמה שנאמר לא היה צריך להאמר, ואין לאף אחד זכות לצחוק למישהו בפנים עליו ועל הרכב שלו(ועל כל הנילווים).

גדעון. )

אני לא מתמקד בריב עצמו אלה במוקד הבעיה שמביא אלינו עד הלום ניצוצות של ריב מסוג זה . בתגובתך הנ"ל ניראה לי שקצת התבלבלת והפנת את תגובתך לאדם הלא נכון!

למה? -תקרא שוב את זה ותבין שלא אני הצד העויין פה.

אני באמת לא יגיד לך מה לעשות ומה לא כל עוד לא מדובר ברכב הפרטי שלי או של חבריי הקרובים .מעניין מה לאורן יש להגיד על המשפט הזה , אני מאמין בהגיון הבריא שהוא לא יאהב את המשפט הראשון שלך בתגובה מעליי.אבל שוב זה לא עניין שלי כל עוד זה לא נוגע אישית אליי .

וגם אם בעיניים שלך ראית אותם מתלהבים כמו ערסים זה לא מצדיק את ההתנהגות השלילית שלך. לא רוצה לפרגן? אתה לא חייב אבל את המינימום של הבגרות היית יכול לבסס בשתיקה ולא להגיב ולעצבן אותם . אז מה, הם התלהבו קצת והרכב החדש , אני מניח שהתלהבו בינם לעצמם ולא עשו זאת בצורה גועלית ומתנאשת לעברכם כדי לעצבן או משהו.והדבר לא מקנה לאף אחד לשלול את זה מאיתם סה"כ המפגשים שלכם הם באו להנעים את הזמן ולא ללהפוך את המפגש לנוסח"ריקי לייק"..

ולהגיד שאין לך מה לקנא כי גם לכם הייתה מאזדה 3 זה ילדותי ביותר ומראה על חוסר . זכותם להתלהב מה יגיד בחור שסוף סוף קנה בכספו סובארו לאונה 90 לפני זה היה לו פשע 79? זה מה שהוא יכל להרשות לעצמו וזה בישבילו כמו בישבילך וויפר .ובתור אחד שצבע את הטמבונים שלו בצורה ביזארית ושם מגנזיום על גאסטי ובמפגשים היה מפרפר איתה לא מקנה לך זכות לדבר על אנשים שמתלהבים ואנשי פוזה.[מממ מישהו פה לעג לערסים-כי גאסטי בתחפושת כזו מעידה על ..רק היה חסר וילונות ומדבקה של טורבו]

סה"כ מה שאני אומר זה שגישה חברותית יותר לא תזיק לכמה אנשים.לריב עם אנשים זה לא דבר חדש בישראל. בשוק בעבודה בצבא בבילויים זה קורה כל הזמן אז להביא את כל הגועל נפש השינאה הטמאות והעין הצרה גם לשעות הפנאי למפגש שנועד להנעים את הזמן בין חברי הפורום? לא מתקבל על הדעת.

בכל אופן במפגשי אודיו שלנו אין דבר כזה ואם יצוץ דבר כזה אנחנו נידאג לבודד ולמגר את התופעה.

יום כיפור עוד מעט? תחשבו על העוונות שלכם כלפי הזולת.

ובנימה זו ניתן לומר גמר חתימה טובה.

אבל ניחא אני סיימתי פה להגיב , גם שמנסים להעיר לכם את ראות הדרך זה לא עוזר .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסף, מעולם לא אמרתי שאתה הוא הגורם לריב, חלילה וחס !

גם לא התכוונתי לפגוע בך בתגובה שלי, רק ניסיתי להראות נקודה מסויימת.

אני מאמין שהחברה שהיו מעורבים, יכולים לפתור את זה בעצמם בצורה מתורבתת.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

תגידו אתם בסדר?

מתווכחים למי יש יותר גדול?

אז לאחד יש פוקוס ולשני מאזדה 3

מזה מבחן דרכים ?!?!?!

מה לא עברתם את הגיל הזה?

חיים בסרט מהיר ועצבני? עוד שניה תצאו ללחוץ בסופרלנד עם שתי משפחתיות נו...

פורסם

פיתאום כולם נחמדים כל כך

לא התכוונתי

לא רציתי לפגוע

בסה"כ בלה בלה בלה...

גם האנשים שהגיעו עם המזדה החדשה הם לא צדיקים טהורים לבושים בגלימה לבנה

יחד עם זאת אני יעצור כאן כי לפי דעתי אתם עושים סרט רע מויכוח ילדותי

דבר אחד אני מוכרח להגיד, הוואקס יצא ממש יפה... :mm_yeah:

תתחדש :smilecolr

SENA לשעבר

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא הכל..אבל..אור לא משחיט את הרכב שלי,(106 אדומה,לא ראלי)

והוא יודע שאם הוא היה משחיט....זה היה הרכב האחרון שהוא היה יכול להשחיט:wink:

ולא,להוציא ווישר אחורי כדי להסב את צומת ליבי זאת לא השחטה..זאת דרך חיים.:|

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אם אתם רוצים להמשיך את השרשור הזה , אתם מתבקשים לסגור את השטויות שלכם במסנג'ר ,פנים אל פנים , טלפון , הודעות פרטיות , מדורות עשנות או דגלים (מורס).

האופציה השנייה היא שאתן לאשתי (גננת מוסמכת) לשמור עליכם.

אזהרה נוספת לא תהיה.

חתימה טובה.

פורסם

אוקיי, יום חמישי היום, מחר עוד מפגש, מחר אם טל בא אני אבקש סליחה לפני כולם (באופן פרטי כבר בקשתי).

עכשיו ככה, מרוב השעמום הגדול של היום המוזר הזה, ואחרי שכבר ניקיתי את החדר שלי משאריות של ג'אסטי, התיישבתי לקרוא את הטופיק פה מהתחלה, ראיתי את הירידות של עידן על הג'אסטי שלי, והחלטתי להחשף:

הג'אסטי לא נמכרה, היא עברה מקצה שיפורים מקיף, כולל קיט מאקסי, כולל טורבו, מנוע בוקסר 1.6 של אימפרזה, ועוד...

או שלא :( זה היה רגע של געגוע לאוטו, אבל מה שהיה היה, ובקרוב יהיה מה שיהיה.

ועכשיו לנושא שבגללו הגבתי:

צריכים להחזיר את המפגשים לשעה מוקדמת יותר, 15:30 או 16:00, בשעה 17:15 כבר חושך, שעון חורף.

תגיבו פה באיזה שעה נוח לכם, ונסתדר, אבל לבוא !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור, שמח שהתנצלת.

למזלך יום כיפור, אז נסלח לך :wink:

לגבי השעה, אממ לא יודע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין לי בעיה להגיע מוקדם יותר. אם רק תרצו, תגידו ואני אבוא מוקדם.

מעניין מה יהיה השבוע בזהב, שבוע שעבר היה דווקא חביב, ללא התפרעויות וכו...

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
צריכים להחזיר את המפגשים לשעה מוקדמת יותר, 15:30 או 16:00, בשעה 17:15 כבר חושך, שעון חורף.

תגיבו פה באיזה שעה נוח לכם, ונסתדר, אבל לבוא !

אז מה שמחשיך?

אתה מפחד מחושך?

כל המיפגשים של ימי שישי ברמת גן מתקיימים לאחר שקיעת החמה

אין שום בעיה שלקראת סוף המיפגש יחשיך מעט

אם בכל זאת בא לכם, להקדים את המיפגש ל 15:30 זה לא טראגי

SENA לשעבר

• תוכן חדש...